yol hakkı onun sen taali yoldan ana yola cıkıyorsun sakın diretme bu arada mercedes cls55,chlays.300c uzun araçlarda alttaki resimdeki ayarları kullan cok rahat oluyor. diğer araçlarda sol üstteki cubukları biraz daha sola kaydır ortala hatta tadından yenmez :)
Güzel video olmuşHardcore_Gamer, özellikle evden çıktıktan sonra polise denk gelmen kopardı beni.
Yahu tamam da, tali yoldan gelmiyorum ki. Herhangi bir mülkten yola çıkan araçlara öncelik tanınır. Kuralı böyle biliyorum ben. Neyse canım.
Aslında ben sensivity daha da düşürmeyi bile düşünüyordum. Çünkü direksiyonda force feedback olmadığı için oldukça hassas. Yani MOMO veya Logitech Force Feedback gibi force feedback motorlu direksiyon kullananların söylediği gibi gerçek bir yol çekişi ve yolun direksiyona direk etkisi söz konusu değil. Bu yüzden direksiyon hep hassas, yani boşta gibi.
Ayrıca bu hassaslık konusu çok uğraştırdı beni. Zira manuel vites kullanmayı sevdiğim için hassaslıkla mı yoksa viteslerle mi uğraşacağımı şaşırdım.
RFactor veya Race 07'de aracın ağırlığını ve fizik kurallarını hissettiğim için, direksiyon hakimiyetine ve viteslere tam odaklanabiliyordum. TDU'da bu söz konusu değil gibi.
Ama yine de denemekte fayda var. Öneri için sağol.
ya beyler burda ne yapacağım start iyorum hiçbirşey olmuyor ? ne bu yaa ;
quote:
Orjinalden alıntı: Hardcore_Gamer
Yahu tamam da, tali yoldan gelmiyorum ki. Herhangi bir mülkten yola çıkan araçlara öncelik tanınır. Kuralı böyle biliyorum ben. Neyse canım.
yok yanlış biliyosun, Herhangi bir mülkten yola çıkan araçlar yoldan geçen araçlara yol vermek zorunda yarın ehliyet sınavına giricem de
quote:
Orjinalden alıntı: helsloot
ya beyler burda ne yapacağım start iyorum hiçbirşey olmuyor ? ne bu yaa ;
Dün akşam 2008 in son TDU gezisini yaptık sizleri çektiğim resimlerle başbaşa bırakıyorum
Dodge Viper ile oraya sıkışan ben oluyorum Nasıl oldu bilemiyorum ama araç o pozisyonda sıkışıverdi @B_J_K@ kardeşim saolsun yardım etmek istedi ama o da sıkışıverdi
Arkadaslar Bu Oyunu Nasıl Online Oynıcaz Biri Yardım Pls O kadar Para kastım 1.996.893.116 $ param var yüzde 61 biritdim bu arada oyundaki adım mysticusa
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: -xjazminex-
Arkadaslar Bu Oyunu Nasıl Online Oynıcaz Biri Yardım Pls O kadar Para kastım 1.996.893.116 $ param var yüzde 61 biritdim bu arada oyundaki adım mysticusa
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Elindeki oyunun orjinal olması gerekiyor eğer kopya oyun ile oynuyorsan online olarak oynaman mümkün değil.
Test Drive serisine bir türlü ısınamadım, en son TD5 oynamıştım (araç sesleri çok başarılıydı) ama şimdi görüyorum ki arkasını toparlamış, eli yüzü düzgün bir oyun olmuş. TDU' ı çıktığı günden beri oynamak istedim ama diğer yarış oyunları hep araya girdi. Şimdi, bir test sürüşüde ben yapmak istiyorum ama bir sorum var; megapack'i, 1.66 yamasından önce mi yoksa sonra mı kurmalı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Silver_Sky
Test Drive serisine bir türlü ısınamadım, en son TD5 oynamıştım (araç sesleri çok başarılıydı) ama şimdi görüyorum ki arkasını toparlamış, eli yüzü düzgün bir oyun olmuş. TDU' ı çıktığı günden beri oynamak istedim ama diğer yarış oyunları hep araya girdi. Şimdi, bir test sürüşüde ben yapmak istiyorum ama bir sorum var; megapack'i, 1.66 yamasından önce mi yoksa sonra mı kurmalı ?
Önce 1.66a yamasını kurun daha sonra da mega araç paketini kurun
bu oyunu multiden nası oynuyoznz
quote:
Orjinalden alıntı: alpello
bu oyunu multiden nası oynuyoznz
Orjinal TDU sayesinde zevkle oynuyoruz Şaka bir yana oyunun orjinal ise o zaman sorun yok direk online olarak bağlanabiliyorsun oyuna ve başlıyorsun Hawaii'de turlamaya kafiyeli mi oldu ne? Orjinal TDU sahiplerine sesleniyorum bu akşam muhtemelen oyunda olacağız tüm TDU severleri bekleriz
ne güzel ya takılın bol bol ben de inş g25 im ve yeni pc mle yazın coşacam.Umarım tdu 2 çıkar bu arada da iice coşarız.
yaw bu oyunu yeniden oynuyorum
en azından yeni sitemi test için
oyun sırasında o anki fps bilgisinin ve ekran kartı sıcaklığının göründüğü bi program vardı
hangisdi idi o
+ bi sorunum daha var
bu tdu pack i yükledikten sonra ikidir oyuna başlıyorum ama ilk paralı yarışa gelince single player ı seçiyorum
ama oyun başlamıyor
start vs altta duruyor ama tıklayıp başlayamıyorum