Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (526. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili arkadaşlar bu oyunu orjinal aldım kurdum daha sonra yamayı megapack falan kurdum ama online girmiyor update istiyor tamam diyorum bu seferde hiç ilgisiz bir reklam sitesine yönlendiriyor oradada tabi update edecek bişey yok megapack orjinal değil yada ondan olabilirmi acaba arkadaşlar birde crack yapıpda online oynanabilirmi
    çok güzel oyun çok uzun zamandır oynuyorum dahada oynarım fakat birazda online oynamak istiyorum yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden
  • @JackDaniels sanırım Fraps'tan bahsediyorsun Google'dan aratarak bulabilirsin. Oyundaki ilk yarışa başlayamama problemi de ilacın sorunlu olmasından kaynaklanıyor her sayfada dile getirilen bir sorun bu bir önceki sayfaya bakmanı veya direk olarak imzamdaki siteye girmeni öneriyorum.

@bayjkartal elindeki oyun orjinal ise online oynayabilirsin ama orjinal oyunun üstüne kopya mega araç paketini kurarsan online oynayamazsın malesef. Mega araç paketinin de orjinal olması gerekiyor online oynayabilmek için ki şu anda oyunun fiyatı ile mega araç paketi neredeyse aynı fiyata satılıyor yani mega araç paketinin fiyatını biraz düşürseler iyi olacak.
  • Bu arada dün gece ki gezimizde çekindiğimiz resimleri koyayım hemen

Dodge Viper SRT/10 : Her zamanki gibi ben:)
    Lamborghini Gallardo Spyder : @B_J_K@

Harika bir Hawaii manzarası

Biricik Srt/10 um ile yanlama yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 7 Ocak 2009; 11:50:25 >

• TDU 2 isterük
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@JackDaniels sanırım Fraps'tan bahsediyorsun Google'dan aratarak bulabilirsin. Oyundaki ilk yarışa başlayamama problemi de ilacın sorunlu olmasından kaynaklanıyor her sayfada dile getirilen bir sorun bu bir önceki sayfaya bakmanı veya direk olarak imzamdaki siteye girmeni öneriyorum.

@bayjkartal elindeki oyun orjinal ise online oynayabilirsin ama orjinal oyunun üstüne kopya mega araç paketini kurarsan online oynayamazsın malesef. Mega araç paketinin de orjinal olması gerekiyor online oynayabilmek için ki şu anda oyunun fiyatı ile mega araç paketi neredeyse aynı fiyata satılıyor yani mega araç paketinin fiyatını biraz düşürseler iyi olacak.

eyw ilacın olduğu dosyada uyarmış zaten

euro dosyası

onu hallettim

fraps a bakayım şidide

• mega car pack i oyunu silmeden kaldırmanın bir yolu yokmu acaba online a geçemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 7 Ocak 2009; 22:51:10 >
  • yardımın için teşekkür ederim venom800 oyunu kaldırdım mega pack dosyalarını sildim orjinal cdden kurdum ama şifre istemedi oyunu açıyorum altta 1.66 çıkıyo ama bu sefer update istemiyo onun yerine connect failed test drive server please check your network status and tray again yazısı çıkmaya başladı galiba internete bağlanamıyo bir bilginiz varsa paylaşırmısınız tekrar teşekkür ederim
  • @CooperCrew kardeşim malesef mega araç paketini kaldırmanın bir yolu yok oyunu silip tekrar kurman gerekecek.

@bayjkartal oyunu silip tekrar kurmadan önce tüm dosyalarını sildiğinden emin olmalısın. C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited bu dizinde cd-key adında bir txt dosyası bulunuyor onu sil daha sonra oyunu tekrar kur bu sefer cd key isteyecektir.
  • venom800 arkadaşım yardımların için gerçekten çok teşekkür ederimdediklerini yaptım şu an online oynayabiliyorum pek fazla kalabalık göremesemde güzel eski save dosyam olmadı yeni açtım ama nedense maga packtan bazı arabalar görünüyo ve çalışıyo ama bazıları yok ben mi yanlış biliyorum yoksa skyline ile rs4 yoktu bildiğim kadarıyla ama s6 yok 612 scaglietti de yok birde arkadaşları listeye nasıl ekleyeceğiz ama gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim arkadaşlar teşekkürler venom 800
  • Ben oynuyorum online olarak öğle saatlerinde...Nasıl bulacağım sizi?
  • quote:

@CooperCrew kardeşim malesef mega araç paketini kaldırmanın bir yolu yok oyunu silip tekrar kurman gerekecek.

ahh ahh setup kaybolmuş pc den ya satın alıcam yada indiricem
  • @bayjkartal kişileri arkadaş listene eklemek için onlarla oyun içerisinde karşılaşman gerekiyor yani mesela benimle karşılaşmadan beni arkadaş listene ekleyemiyorsun. Benimle bir kere karşılaşman yeterli daha sonra add to friend diyorsun ve artık senin arkadaş listene eklenmiş oluyorum oyuna her girdiğin de haritadan friend sekmesine gelip arkadaşlarından hangilerinin online olup olmadığına bakabilirsin bu sayede

@BeWBeWC!BeWBeW valla ben ve forumdan bir kaç arkadaşım genel de akşam 21-00:00 arası online oluyoruz benim öğlen üzeri girme imkanım olmuyor diğer arkadaşlarımın da öyle. Akşam da fazla geç saate kadar durmayı sevmediğimden dolayı en fazla 00:00-00:30 gibi bırakıyorum oynamayı. Bu arada seninle daha önce online oyunda görüşmüş müydük acaba?
  • quote:

@bayjkartal kişileri arkadaş listene eklemek için onlarla oyun içerisinde karşılaşman gerekiyor yani mesela benimle karşılaşmadan beni arkadaş listene ekleyemiyorsun. Benimle bir kere karşılaşman yeterli daha sonra add to friend diyorsun ve artık senin arkadaş listene eklenmiş oluyorum oyuna her girdiğin de haritadan friend sekmesine gelip arkadaşlarından hangilerinin online olup olmadığına bakabilirsin bu sayede

@BeWBeWC!BeWBeW valla ben ve forumdan bir kaç arkadaşım genel de akşam 21-00:00 arası online oluyoruz benim öğlen üzeri girme imkanım olmuyor diğer arkadaşlarımın da öyle. Akşam da fazla geç saate kadar durmayı sevmediğimden dolayı en fazla 00:00-00:30 gibi bırakıyorum oynamayı. Bu arada seninle daha önce online oyunda görüşmüş müydük acaba?

Tamam saat 9'da mercedes bayisinin oralarda dolaşırsanız sizi bulabilirim..

• yarış oyunlarına pekte sıcak bakmayan birisiyim ama bu oyuna çok fena bağlandım. sürekli oynayasım geliyor vallahi. mekanlar, arabalar herşey harika. ayrıca uzun bir oyun olması artı. bi de motor kullanmaktan bu kadar zevk aldığım başka bir oyun hatırlamıyorum.

son olarak a grubu araba tavsiyesi rica etcem malum fiyatları pahalı, e kriz ortamı da var para boşa gitmesin
    elimde saleen var ama çok tepki veriyor. gameped ile oynuyorum en küçük dokunuşta araba sağa sola uçuyor. bi de mercedes slr var(özel hayranıyız) o da saleen in aksine çok ağır. virajlarda dönecez diye çok yavaşlıyoruz. şu ikisinin ortası bir arada tavsiyesi süper olur

• arkadaşlar bende bu oyunu 2 senedir kopya olarak oynuyorum, kendi save dosyamla çok ilerledim, çevremde oyunu oynayan olmadiği için orjinal almadım, şimdi bu başlığı okuyunca hem sevindim hem ben oynayamadığım için üzüldüm, orjinalin fiyatı nedir ve aldığımda kendi save im ile devam edebilir miyim?

hemen mesaj yazarsanız gidiyim alıyım orjinal cd yi
  • Şuan deniz fenerinin oralarda dolaşıyorum.. oynayan arkadaşlara duyrulur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: iluvatar35

yarış oyunlarına pekte sıcak bakmayan birisiyim ama bu oyuna çok fena bağlandım. sürekli oynayasım geliyor vallahi. mekanlar, arabalar herşey harika. ayrıca uzun bir oyun olması artı. bi de motor kullanmaktan bu kadar zevk aldığım başka bir oyun hatırlamıyorum.

son olarak a grubu araba tavsiyesi rica etcem malum fiyatları pahalı, e kriz ortamı da var para boşa gitmesin
    elimde saleen var ama çok tepki veriyor. gameped ile oynuyorum en küçük dokunuşta araba sağa sola uçuyor. bi de mercedes slr var(özel hayranıyız) o da saleen in aksine çok ağır. virajlarda dönecez diye çok yavaşlıyoruz. şu ikisinin ortası bir arada tavsiyesi süper olur

Enzo Ferrari'yi denedin mi? Bence kullanması en kolay A sınıfı araçlardan birisi. Lamborghini Murciélago var ama o da A sınıfı bir araca göre çok yavaş.

• quote:

Orjinalden alıntı: iluvatar35

yarış oyunlarına pekte sıcak bakmayan birisiyim ama bu oyuna çok fena bağlandım. sürekli oynayasım geliyor vallahi. mekanlar, arabalar herşey harika. ayrıca uzun bir oyun olması artı. bi de motor kullanmaktan bu kadar zevk aldığım başka bir oyun hatırlamıyorum.

Enzo Ferrari ve Murcielago... McLaren F1 de idare eder ama.

Enzo'yu bir dene. Fazla savruluyorsa, Murcielago al.
    En sağlam yere yapışan odur.

Yavaş olmasına biraz yavaş kalıyor ama, tüm yarış/görevleri yapabilecek kadar hızlıdır sonuçta...

• tdu 2 nezman geliyor arkadaşlar
  • Daha kesin bi haber yok beklemekteyiz.
    quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

tdu 2 nezman geliyor arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.