Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (524. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: venom800

siz en iyisi rahat edebileceğiniz tekerlekli bir sandalye alın böylesi daha iyi olacaktır

Tekerlekli Sandalye... Elektrikli Sandalye alsak? :P

Yav 4-5 saat aralıksız oynadığım zaman benim de boynum-sırtım çok ağrıyor.
    Sanırım sebebi de direksiyonu masaya bağlamış olmam... Yüksek kalıyor doğal olarak.

Playseat alsam mı diye düşünmeye de başladım ama... Sanırım onun yerine direksiyonu monte edebileceğim güzel bir sehpa işimi görecek...
  • Evet spor konusunda katılıyorum sağ kürek kemiğiyle ilgili bir problemden dolayı bırakmak zorunda kaldım tabi hiç değilse yarım mekik iyi olur...
    Bir ara gidip Koçtaş ya da Ikea'dan bakmaz lazım. Yoksa bu plastik sandalye öldürecek beni.
  • Playseat için sağlam bir tutkun olmak lazım, beni aşar...
  • 4850 ile AA açılmıyor. Ne yapmak lazım? Sürücü olarak 8.10, 8.11, 8.12 denedim ama nafile. Eski ekran kartım 8600gt de açılıyodu ama bu seferde oyun oynanmıyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bhd1R

4850 ile AA açılmıyor. Ne yapmak lazım? Sürücü olarak 8.10, 8.11, 8.12 denedim ama nafile. Eski ekran kartım 8600gt de açılıyodu ama bu seferde oyun oynanmıyodu

Oyun içinden AA etkisini açmanıza rağmen oyunda AA kapalı mı? Eğer kapalıysa bir de Ati kontrol panelinden AA açın bir de böyle deneyin. Yine de sonuç alamıyorsanız sürücülerinizi değiştirin ama ben Ati kullanmadığım için herhangi bir sürücü önerisinde bulunamıyorum. Gerçi üç farklı sürücü denemişsiniz ama yine de daha eski sürücüleri bir deneyin bakalım olacak mı?
  • ATI'nin bu oyunda (ve başka bir kaç oyunda) AA stabilitesi ile ilgili sorunları olduğunu duymuştum, bazen açılıyor bazen açılmıyor gibi, bir arkadaşım da çok uğraştı ama stabil olmadı bir türlü. Biraz daha eski sürücüleri deneyebilirsiniz venom'un dediği gibi. Ben 8600GT ile AA açabiliyorum (4X) 1280*1024 çözünürlükte ful detayda, ama HDR imkansız, HDR açıkken müthiş bir fps düşüşü oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bhd1R

4850 ile AA açılmıyor. Ne yapmak lazım? Sürücü olarak 8.10, 8.11, 8.12 denedim ama nafile. Eski ekran kartım 8600gt de açılıyodu ama bu seferde oyun oynanmıyodu

Aynı kart ile oyunu oynuyorum. Her zamanki gibi ATI'nin sürücüleri yüzünden oyun sorun çıkarıyor. İlk girdiğimde inanılmaz derecede kontrast ile karşılaşıyorum neredeyse her yer bembeyaz. Sorunu, çözünürlüğü değiştirip tekrar eski haline getirince çözdüm. İkinci olarak, sayfa başında yazan sorun yani AF açık olmasına rağmen 1280*1024'te her yerde inanılmaz bir bulanıklık. Neyse ki onu da şu an için 8.12 sürücüleri ile halletmiş durumdayım. AA içinse CCC'yi kullanmıyorum. 8.11'de AA açtığımda CCC'den oyun yine görsel olarak sapıtıyordu. Oyun içinden AA ile oynuyorum sorun yok böylece.

@Klimt: Kaliteli bir ofis koltuğu kullanıyorum, tekerlekli. On seneden fazla oldu belki de ve kesinlikle çok rahatım. Büyük de biraz, dikey/yatay olarak ayarlanan geniş bir koltuk almanı tavsiye ederim. PC başında günde ortalama 10-12 saatim geçiyor. Buna rağmen rahatsızlık hissine kapılmıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=6539 bu linkteki fren sesi değişimi olabilir mi? cok geyik yapmıslar anlamadım ama bi bakarsan
    not:bu arada verdiğim sitede oyuna araba ekleyebiliyorsunuz porsche ve clk tdm nin siyahı mevcut gri pek yakışmıyor :)

Bahsettiğin forumdan common.bnk dosyasını indirdim ve orada yazdıkları gibi Vehicules içindekiyle değiştirdim; sonuç: Harika! Frene en küçük bir dokunuşta çıkan kayan lastik sesi artık yoktu, en sonunda aracımda ABS'ye kavuştum Ancak şöyle garip bir durum geldi; vites yükseltirken çıngıraklı yılan gibi 'trss' diye böyle dişli sesiyle karışık tuhaf bir sese sahip oldu araçlar, vites düşürürken değil sadece yükseltirken. Açıkçası oldukça rahatsız edici, bakalım biraz daha araştıralım Teşekkür ederim WARNING.

• quote:

Orjinalden alıntı: Klimt

quote:

http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=6539 bu linkteki fren sesi değişimi olabilir mi? cok geyik yapmıslar anlamadım ama bi bakarsan
    not:bu arada verdiğim sitede oyuna araba ekleyebiliyorsunuz porsche ve clk tdm nin siyahı mevcut gri pek yakışmıyor :)

Bahsettiğin forumdan common.bnk dosyasını indirdim ve orada yazdıkları gibi Vehicules içindekiyle değiştirdim; sonuç: Harika! Frene en küçük bir dokunuşta çıkan kayan lastik sesi artık yoktu, en sonunda aracımda ABS'ye kavuştum Ancak şöyle garip bir durum geldi; vites yükseltirken çıngıraklı yılan gibi 'trss' diye böyle dişli sesiyle karışık tuhaf bir sese sahip oldu araçlar, vites düşürürken değil sadece yükseltirken. Açıkçası oldukça rahatsız edici, bakalım biraz daha araştıralım Teşekkür ederim WARNING.

cok sevindim biraz daha kurcala o siteyi adamlar aşmış :)
    bu arada cıkan ses blowoff gibi bi sesmi tısslıyorsa oyle birşey eklemişlerdir kafalarınca fren sesinden huzursuz değilim ama indirip bende bakıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 22 Aralık 2008; 5:03:17 >

• Hayır öyle bir ses değil, rahatsız edici garip bir ses, orda da tartışması devam ediyor, elemanın biri de o sesi kaldırmaya çalışıyor bnk editor kullanarak. Ben de bnk editor programı arıyorum belki müdahale edebileceğimiz bir dosya buluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Could not write license data!

Diye hata vermeye başladı oyun. 1 aydır felan girmiyordum oyun orjinal az momoyla turlayayim dedim taktım dvdyi bu hatayı verdi. Sorun nedir acaba
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Klimt

quote:

cok sevindim biraz daha kurcala o siteyi adamlar aşmış :)
    bu arada cıkan ses blowoff gibi bi sesmi tısslıyorsa oyle birşey eklemişlerdir kafalarınca fren sesinden huzursuz değilim ama indirip bende bakıyım

Ben biraz uğraşıp o rahatsız edici sesi kaldırdım. Şimdi C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules içine bu common.bnk dosyasını atarsan (eskisini yedeklemeni öneririm) araçlardaki en küçük frende bile çıkan kayma sesi yok oluyor, araçlarımız ABS'li oluyor

http://rapi dshare.com/files/175771864/Common.bnk.html

edit:Linkte i ile d arasındaki boşluğu kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klimt -- 22 Aralık 2008; 15:56:53 >

• dün gece 5 te uğraştığım için yedeklemeyi unutmusum :) ayrıca kesinlikle blowoff sesi nfs serileindede cok bu ses. ama onlardan daha gerçekci yapmış eleman abartı değil hll olsun :)
  • quote:

dün gece 5 te uğraştığım için yedeklemeyi unutmusum :) ayrıca kesinlikle blowoff sesi nfs serileindede cok bu ses. ama onlardan daha gerçekci yapmış eleman abartı değil hll olsun :)

Hoşuna gittiyse sorun yok Bi de o sesi elemanlar yapmamış common.bnk deki 'supercar_shift_mono' sesi sanırım. Adı üstünde 'super car' kategorisindeki araçlara özel galiba. Dediğin gibi blowoff sesi olabilir. Ama tüm arabalarda çıktığı için o ses biraz saçma, binek tip bi araç için garip oluyor, spor/yarış tip araçlarda vardı zaten.

• Ohhhh... Arkadaşlar sonunda ben de oyunu edindim. Oyunun daha başlarındayım ve çaylaktan, amatör seviyesine geçtim. Yeni aracım da felaket iyi geldi. Cantları, boyaması, her şeyi 73.000 Dolar civarına mal oldu.

Oyunu Logitech Vibration Feedback direksiyonu ile oynuyorum. Oyuniçi vites ayarı manuel.

Haydi iyi seyirler.

http://video.donanimhaber.com/?v=567

Yahu insan daha evinden çıkarken kaza mı yapar, üstelik trafik polisiyle !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardcore_Gamer -- 24 Aralık 2008; 13:10:31 >
  • @Hardcore_Gamer video eğlenceli olmuş gerçekten Özellikle evinden çıkar çıkmaz o polise nasıl da denk geldin hayret doğrusu Oyunun orjinal ise online oyuna beklerim
  • Arkadaşlar online oynamak için illaki orjinal mi almak lazım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar online oynamak için illaki orjinal mi almak lazım ?

Evet dostum online oynamak için orjinal TDU şart. Oyunun fiyatı iyice düştü eğer mali açıdan bir sıkıntınız yoksa alınabilir aslında. Oyun ilk çıktığı zaman 90 ytl idi sonra bir ara 60 ytl oldu şimdi de 28 ytl ye düştü
  • direksiyonsuz oynuyorsun sanırım ve araç cok cabuk kontrolden cıkıyor yuksek hızlarda
    başlangıcı komedi olmus :)
  • quote:

direksiyonsuz oynuyorsun sanırım ve araç cok cabuk kontrolden cıkıyor yuksek hızlarda
    başlangıcı komedi olmus :)

Oyunu Logitech Vibration Feedback ile oynuyorum. Kontrolden çıkma sebebi ise oyunun kontrollerine henüz ısınamamam. Çünkü oyunu henüz yeni elime aldım ve başlarındayım. Tabii ki bir RFactor veya Race 07 gibi tam simülasyon olmadığı için kontrollere alışmak zor oluyor. Bu arada video linkine aslında yazmıştım direksiyon kullandığımı ama buraya yazmadım. Şimdi ekledim.

Başlangıç öyle bir şans ki, hiç aklıma gelmezdi. Çünkü görüntüleri doğrudan oynarken çektim ve hiçbir şey eksiltmedim. Sadece sonradan yazıları ekledim. Şansıma daha evimden çıkarken o trafik polisine çarptım ve görüntülere daha başından çok renk kattı. Halbuki aslında onun yol vermesi lazımdı. TDU şehrinde kurallar farklı galiba.

• 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.