Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (527. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cocker ve ysselim tavsiyeler için teşekkürler

enzoyu sevdim baya. modifiyeli slr ve saleen e göre biraz yavaş kalsada kullanımı çok rahat. sanırım ferrarileri modifiye edemiyoruz yada ben göremedim. ama kullanım rahatlığı açısından 1. tercihim olacak büyük ihtimalle.

mclaren f1 in tipini sevmedim, kalsın şimdilik

aklıma gelmişken şunu da sorayım, bu megapack resmi bi yama mı ve indirmeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iluvatar35 -- 15 Ocak 2009; 0:42:22 >
  • Megapack resmi bir yama ve kesinlikle indirmeye değer. Ancak TDU orijinal ise megapack'i de satın alman gerekecektir online oynamak için.

Ferrari'lerin neredeyse hepsine modifiye yapılabiliyor ama F40'a modifiye yapamıyorsun.
  • ferrarilerin modifiye olacağı yeri bulmak lazım o zaman%50 ye geldik ama haritada görünmüyor ilginç.

megapacki denicem. buldum nette, 200 mb civarında doğrudur heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: iluvatar35

ferrarilerin modifiye olacağı yeri bulmak lazım o zaman%50 ye geldik ama haritada görünmüyor ilginç.

megapacki denicem. buldum nette, 200 mb civarında doğrudur heralde

Ferrari'lerin modifiye edildiği yeri bulman için biraz gezinmen gerek. Oyunun yüzdesiyle alakalı bir durum değil. Adanın güneydoğu ucunda kalan Lamborghini galerisinin yakınlarında. Oralarda biraz dolanırsan bulman mümkün. Böylece diğer İtalyan markaları da modifiye edebilecek yeri açmış olursun. Megapack'in boyutu dediğin boyutta, doğrudur.

• yaş sınırı 3+
  • 1.66 Patch veya megapack FPS ye etki eder mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

1.66 Patch veya megapack FPS ye etki eder mi?

Sanırım etmiyor, böyle bir açıklama yok zaten yama için. Ben de ekstra bir fps artışı sağladığını görmedim.
  • Cocker cevabın için teşekkürler.Bir de oyun yüklü olan arkadaşlardan, oyunun regedit kayıtlarını rica edebilir miyim?Oyunu internetten indirdim, direk indirdiğim dosyadan oyuna girildiği için regeditte herhangi bir kayıt yapılmıyor.Ve 1.66A Patchi yüklerken oyunu yükleyin diye hata veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

Ferrari'lerin modifiye edildiği yeri bulman için biraz gezinmen gerek. Oyunun yüzdesiyle alakalı bir durum değil. Adanın güneydoğu ucunda kalan Lamborghini galerisinin yakınlarında. Oralarda biraz dolanırsan bulman mümkün. Böylece diğer İtalyan markaları da modifiye edebilecek yeri açmış olursun. Megapack'in boyutu dediğin boyutta, doğrudur.

yok bende "%50ye geldim hala keşfedemediğim yerler varmış vay be" demek istemiştim.

dediğin yerlerde dolandım biraz ve italyan arabalarının modifiye yerini buldum. enzomuzu modifiye ettik ve artık şahane bir araba oldu. i love this game

• Vay be, ne gezerdim şu oyunda yav. Şimdi yüzüne bakmıyorum ondan küsmüştür garibim.. İsteyen olursa serialimi vereyim, online oynasın. Ama kariyere felan en baştan başlamanız gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 16 Ocak 2009; 2:38:02 >
  • ya arkadaşlar bi sitede bişey gördüm merlinin kazanıydı yanlış hatırlamıyorsam atari firmasının 2009 da çıkaracağı oyunlar hakkında ama TDU2 yi göremedim aralarında sizcede bu sene çıkarmayacaklar olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayjkartal

ya arkadaşlar bi sitede bişey gördüm merlinin kazanıydı yanlış hatırlamıyorsam atari firmasının 2009 da çıkaracağı oyunlar hakkında ama TDU2 yi göremedim aralarında sizcede bu sene çıkarmayacaklar olabilirmi

Ben 2009 içerisinde gelecek diye biliyordum. Aynı şey belki Baldur's Gate için de geçerli. Ancak bu ikisi için biraz daha beklenmesi lazım gibi bir açıklama da okumuştum. Henüz somut bir haber yok maalesef.

• Önceki sayfada da yazmıştır tekrar edeyim Atari firması bazı oyunlarına yeni seriler ekleyeceğinin haberini vermişti yaklaşık bir ay önce bu devamı gelecek oyunlar arasında TDU da mevcut ama ikinci oyun için bir tarih falan verilmedi o nedenle net bir şey yok henüz. Oyunun yapımına başlamışlarsa bile en erken 2010 dan önce TDU 2 gibi bir yapımın çıkmasını beklemeyin derim. Nfs gibi işin sadece maliyet kısmını düşünmedikleri için oyun geç çıkacaktır ama gerçek bir oyun için de makbul olan budur. İlk oyun gibi çok detaylı bir araba yarışı yaparlar inşallah ki benim temennim bu yönde. Neden bu kadar çok sabırısızlanıyorsunuz ki? İlk oyunun çıkışının ardından 2 sene geçmiş olması onun artık oynanmaması gerektiği anlamına gelmiyor değil mi? Araba yarışı severler TDU ile seneler boyu sıkılmadan vakit geçirebilir benim gibi Biraz olsun elimizdeki ile yetinmeyi bilmemiz lazım aksi takdirde bir doyumsuzluk başlar ve hiçbir zaman tatmin olmama durumu oluşur. TDU çıkana kadar hala Nfs III, Midtown Madness 1-2 oynayan biriydim imkanım olsa Nfs III ü hala oynarım ama yeni ekran kartı sürücüleri nedeniyle oyun hardware modda çalışmıyor ama MM 1-2 yi hala oynayabiliyorum

• arkadaşlar slm ben biraz gec kaldım sistemim yetmiyodu şuan yeniledim oyunu aldım kurdum yalnız bı sorunum var yardım ederseniz sevinicem.g 25 direksiyon ayarlarını yaptım yalnız manuel vites oyun içinde olmuyo menüde ayarlıyorum oyunda tuşlar işlemiyo bi bilginiz varmı?
  • arkadaşlar oyun içinde camlar acılıp kapanıyomu hareket halindeyken satın alırken aktif ama oyun içinde yapamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayjay9 -- 19 Ocak 2009; 21:45:10 >
  • İyi akşamlar birşey sormak istiyorum.Ben bu oyunu yaklaşık bi 5 ay önce falan oynadım fakat oyunda tek kişi oynuyordum online oynayamadım.online için yalan olmasın tam hatırlayamaıorum sanırım game spy arcadeden üyelik istiyordu.şimdi venom800 adlı arkadaşımız elindeki oyun orjinal olursa oynayabilirsin demiş.Fakat bu oyuna orjinaline verebilecek kadar param yok.Abim internetten bu oyunu tekrar oynayabilmem için indirecek.Fakat internetten indirirsek online oynama konusunda bir sorun olurmu? ve eğer bir sorun olursa orjinal halinde internetten indirebilirmiyiz? sanki orjinal almışız gibi ve son sorum şu eğer indirebilirsek güvenilir bir site adresi verebilirmisiniz?
    Şimdiden Teşekkürler...

Bu arada çok güzel bir konu olmuş.Böylece bilgilenmiş olduk.
  • @jayjay9 G25 ile ilgili sorunu yanıtlıyorum öncelikle. Direksiyonu pc ne taktıktan sonra kalibre etmeyi unutma daha sonra oyuna gir ve options kısmından kontrollere gel burada automatic olan kısmı manual yap ve altta ki H-Shifter yazan yere tik koy. Daha sonra kontrolleri direksiyonunda ki uygun yerlere gelecek şekilde kendi zevkine göre ayarla. Şimdi oyuna girip G25 in vitesini kullanabilirsin.
    İkinci soruna gerilsek eğer klavyeden tuşunu değiştirmediysen cam açma tuşu 'W' idi. Kontrollerde windows up veya windows open gibi bir şey yazıyor olmalı onu istediğin tuşa atayabilirsin ve oyun esnasından istediğin aracın camını açıp kapatabilirsin.

@alperbo öncelikle şunu belirteyim forumda kopya oyun sitesi vermek yasaktır o nedenle size oyunun nereden indirileceğini kimse söyleyemez. Oyun kopya olduğu takdirde hiçbir şekilde online oynayamassınız. Orjinal TDU nun fiyatı 28 tl dir eğer bu parayı veremem diyorsanız malesef online olarak TDU oynayamazsınız. Oyunu orjinal olarak internetten indirmek diye bir şey de yoktur yani hiçbir illegal sitede orjinal TDU bulamazsınız yanlızca TDU nun resmi sitesinden dijital download denilen bir indirme işlemi sayesinde oyunun orjinaline sahip olabilirsini ki bu işlem de bedava olmuyor 30 euro gibi bir fiyat ödemeniz gerekiyor bu rakamı verebilecekseniz zaten hiç uğraşmayın ülkemizden satın alın daha iyi çünkü burada oyunun fiyatı 28 tl

• Yine eski günlere denelim dedim.A3 ümü hiçbir arabaya değişmem
    Bu arada fotoğraf çekme moduna girme tuşu neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 19 Ocak 2009; 22:38:18 >
  • @seF[o] A3 iyi araçtır bende severim ama o kategoride ki favori aracım Chrysler Crossfire Gerçi aynı klasmanda değiller ama nispeten süper spor arabalara göre yavaş olan araçlar arasıda ki favori aracım desem daha doğru olur. Bu arada fotoğraf çekmek için oyun esnasında 'P' tuşuna bas
  • arkadaşlar ben oyunu normal 1,66 lık yama ile oynadım şimdi oyunu tekrar kurup elimdeki %61 save ile oynasam ve magapack i kurup yeni arabaları kullanabilirmiyim yoksa oyunu yeniden mi oynamam gerekir ?
  • 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.