Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (523. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus348

bekliyorumşimdiden teşekkürler

E-posta ile yolladım, rica ederim.
  • cocker teşekkürler yaptım da bak ne oldu arabanın dışı içi RUF ama motoru Nissan 350Z jantlar falan da 350Z in jantları :D olmuyormuş yani böyle :)))
  • arkadaşlar bi sorum daha var: ben şimdi 1.66 yamasını yükledim hatred crack ini de yaptım ilk başta düzgün çalıştı ama şimdi gene tam save etme anlarında donuyor kalıyor, bir de eskiden olmayan anlık takılmalar var.napmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar bi sorum daha var: ben şimdi 1.66 yamasını yükledim hatred crack ini de yaptım ilk başta düzgün çalıştı ama şimdi gene tam save etme anlarında donuyor kalıyor, bir de eskiden olmayan anlık takılmalar var.napmalıyım?

Oyunu silip tekrar kurabilirsiniz ve tüm işlemleri düzgün bir şekilde sırası ile yapmayı da unutmayın ayrıca ekran kartı sürücünüzü de güncelleyin tabi beta değil de WHQL sertifikasına sahip olduğundan emin olun.
  • tdu2 cıkıcak deniliyordu bi haber olan varmı askere gitmeden evvel kapışsak gene multide
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

tdu2 cıkıcak deniliyordu bi haber olan varmı askere gitmeden evvel kapışsak gene multide

O haber büyük ihtimalle sadece söylentiden ibaretti. Geçenlerde bir haber çıktı Atari firmasının bazı devam oyunları düşündüğü ile ilgili bunlar arasında TDU da var ama fazla heyecanlanmamak lazım çünkü Nfs gibi öyle 6 ay sürmez oyunun çıkışı TDU kadar özeneceklerse muhtemelen siz askerden geldikten sonra bile çıkmamış olacaktırhttp://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14954 habere buradan ulaşabilirsiniz.

• Ben MOMO'nun stabilitesini bu oyunda bir türlü sağlayamadım; bir de birkaç tane değişik durum var oyunla ilgili;

1- TDU'da frenlerin hassasiyeti neredeyse sıfır ve fren sesleri de çok kötü olduğu için MOMO ayarlarından TDU'ya özel bir profil yaratıp fren hassasiyeti ve dead-zone ayarıyla oyun içinde fren pedallarının gerçeğe biraz daha yakın olmasını sağlıyorum. (En azından yumuşak fren yapabiliyoruz.) Ancak nedense bu ayar her oyuna girişimde tutmuyor. Bazen Logitech Profiler ile yaptığım ayarları oyun hiç görmüyor.

2- Oyunun ilk 3-4 dakikasından sonra direksiyonun orta noktası birden 10 derece kadar sola kayıyor. Yani bildiğiniz rot-balansçıya gösterilecek durumda oluyor araç, düz gitmek için direksiyonu sürekli hafif sağa yatık tutmak zorunda kalıyorum.

3- Audi A6 da 120km/h hızdan sonra aracın kadranı hızı olduğundan fazla gösteriyor. Oyun köşedeki ekranda 160km/h gösterirken kadran 200ü bulmuş oluyor hatta daha da hızlandığımda gerçek hızım 200ün üstüne çıktığında araç kadranı bir turu tamamlayıp hızı tekrar sıfır göstermeye başlıyor

4- Bu fren seslerini bir şekilde oyun dosyalarından çıkaramaz mıyız?

5- Oyunu kaldırıp tekrar kurdum (bu sefer 1.66'yı yapmadım) ancak hala sapık sürücüler ortalığı toz duman ediyor ah venom kurtaramadın bizi bu dertten

• Sırasıyla cevaplamaya çalışayım.

1- G25 den önceki direksiyonum Momo idi ama herhangi bir problem yaşamamıştım kontroller ile ilgili. Direksiyon ayarlarımı vermiştim ama hangi sayfada hiç hatırlamıyorum gerçekten.

2- Logitech'in sitesinden direksiyonunuz için en son güncellemeyi kurup tekrar deneyin. Bahsettiğiniz sorun bir ara bende de olmuştu ama TDU da değil Nfs III Hot Pursuit'de ve en sürücü güncellemesi ile sorunu çözmüştüm.

3- Bu bahsettiğiniz durum malesef bazı araçlarda oluyor hatta 1.66a yamasına rağmen olabiliyor o nedenle yapabileceğiniz fazla bir şey yok.

4- Oyundaki araçların motor seslerini değiştirebiliyoruz ama fren sesi için bir dosya değişikliği yapılıyor mu açıkcası ben rastlamadım ama yabancı forumlara tekrar bakarım eğer rastlarsam burada paylaşırım.

5- Dostum daha önce de seninle bu konuyu konuşmuştuk hatta daha sonra ben C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk klasöründe ilgili dosyaları çıkarmayı da denedim ama malesef oyun bu sefer de hata verip açılmamaya başladı yani o sapık sürücülerden kurtulamıyoruz

• ya beyler bişey sorucam bu test driver unlimitedda ben her arabayı düz vites olarak kullanamıyorum ayarlardan vites seçeneğini manuel e alıyorum oyuna giriyorum vites arttırma shifte ayarlı bende shifte basıyorum hiçbi hareket yok vites büyümüyo küçülmüyoda aynı zamanda ama örneğin audi a3 aston martin de falan düz vites kullanıyorum her istediğim arabada bu seçenek neden olmuyor yardım lütfen...
  • @venom800 çok teşekkür ederim tekrar ilgi ve alakana, G25 ile çağ atlamış olmalısın MOMO'ya direksiyon denmez G25 kullanınca diyorlar
  • @unicorns kontrollere girip auto-clutch seçeneğinin tikli olduğundan emin ol. Eğer tikli değilse senden debriyaja basmanı istediği için vites değiştirmiyor demektir o nedenle o ayarı tiklemeni öneririm.

@Klimt rica ederim sorun değil Momo ya direksiyon denmez lafını kim söylemişse yanlış düşünüyor hiç de öyle değil valla Tamam G25 ile kıyaslamak saçma olur çünkü aralarında çok büyük farklılıklar var ama G25 de herkese göre değil. Herkes 900 derece dönen bir direksiyon ile uğraşmak istemeyebilir ve debriyaj da herkese göre olamabilir. Tüm bunları geçersek Momo kendi kategorisinde en iyilerden birisidir zaten pek fazla rakibi yok. Ayrıca çok sağlam olduğunu söylemem lazım yıllarca kullandım ama bir kere bile sorun çıkarmadı verdiğiniz paranın hakkını son kuruşuna kadar veren bir alet.

• @venom evet haklısın sağlamlık ve 'kendi kategorisinde en iyilerden birisi' konusunda, lakin özellikle ralli oyunları için tasarlanmış bir direksiyon, TDU'ya tam anlamıyla hitap etmese de Richard Burns Rally ve Colin Mc Rae Dirt (ki Colin serilerini pek sevmem) için biçilmiş kaftan.
  • gta 4 ü tdu graf,k motoruyla yapsalardı tadından yenmezdi
  • @venom, 900 derece derken haklısın ama biliyosun onu ayarlardan istediğin gibi kısaltabiliyosun. yani istersen sadece yarım tur dönecek şekilde bile ayarlanıyo. o yüzden bu dezavantaj değil tamamen avantaj. kimi 2 tur dönsün ister kimi yarım. keza debriyajıda isteyen iptal edebilir.

momo gerçekten iyi ama g25 mükemmel ötesi bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

@venom, 900 derece derken haklısın ama biliyosun onu ayarlardan istediğin gibi kısaltabiliyosun. yani istersen sadece yarım tur dönecek şekilde bile ayarlanıyo. o yüzden bu dezavantaj değil tamamen avantaj. kimi 2 tur dönsün ister kimi yarım. keza debriyajıda isteyen iptal edebilir.

momo gerçekten iyi ama g25 mükemmel ötesi bana göre.

Evet haklısınız bunları bilmeme rağmen mesajımda belirtmeyi unutmuşum hatırlatma için saolun. G25 için bende aynı şeyi düşünüyorum mükemmel bir ürün gerçekten özellikle TDU oynarken aletin tüm nimetlerinden faydalanıyorsunuz ki bu da bana yeter de artar bile.
  • http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=6539 bu linkteki fren sesi değişimi olabilir mi? cok geyik yapmıslar anlamadım ama bi bakarsan
    not:bu arada verdiğim sitede oyuna araba ekleyebiliyorsunuz porsche ve clk tdm nin siyahı mevcut gri pek yakışmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 17 Aralık 2008; 1:29:34 >
  • @venom800 çok teşekkür ederim yardımın için hallettim sorunu
  • Hazır direksiyon kullananlar buralardayken; geçen şu playseats ile ilgili konulara baktım, o icatlar çok konforlu duruyorlar lakin benim belim - sırtım bilgisayar başında ağrılar içinde kalıyor. playseat olayı bana uygun değil ancak iyi bir ofis sandalyesi düşünüyorum, tekerlekli olmasının oyunlarda dezavantajı olru mu , siz neler kullanıyorsunuz?

edit: konuyu da çok dağıtmak istemiyorum ama kısaca yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klimt -- 17 Aralık 2008; 13:28:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klimt

Hazır direksiyon kullananlar buralardayken; geçen şu playseats ile ilgili konulara baktım, o icatlar çok konforlu duruyorlar lakin benim belim - sırtım bilgisayar başında ağrılar içinde kalıyor. playseat olayı bana uygun değil ancak iyi bir ofis sandalyesi düşünüyorum, tekerlekli olmasının oyunlarda dezavantajı olru mu , siz neler kullanıyorsunuz?

edit: konuyu da çok dağıtmak istemiyorum ama kısaca yazarsanız sevinirim

Valla bende yaklaşık 10 senedir aynı sandalyeyi kullanıyorum hem dayanıklı hem de rahat tekerlekli bir sandalyedir. Pc başında uzun zaman kaldığım oluyor ama hiçbir zaman bu tür ağrılar yaşamadım sebebi sanırım uzun yıllardır spor yapmamdan kaynaklanıyor size de tavsiyem eğer pc başında çok fazla zaman geçiriyorsanız en azından yarım mekik ve temel sırt hareketleri yapmanızdır Özellikle yarım mekik bel ve sırt ağrıları için birebirdir tabi doğru bir şekilde icra edildiği takdirde neyse konunun dışına çıkmayayım daha fazla Playseats oyun koltukları gerçekten kaliteli ve rahat ürünler ama hem pahalılar hem de pc başında her an o koltuklarda oturmak pek mantıklı gelmiyor bana. Yarış oyunları için harika bir ürün ama pc başında başka işler yaparken çok rahat olacağınızı sanmıyorum o nedenle siz en iyisi rahat edebileceğiniz tekerlekli bir sandalye alın böylesi daha iyi olacaktır

• 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.