Şimdi Ara

Tesla Türkiye, Model Y envanter tarihlerini duyurdu: Sipariş ücreti yükseltildi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
10.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ödemenin tamamı kaç gün sonra yapılıyor? Kapora verdiği günkü fiyat geçerli olması gerekmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O 175.000 TL içinde bakiye olan internete açık banka kartından da yapılabilir büyük ihtimal.

• werneke W kullanıcısına yanıt
    engelliyorum ben direkt youtube’da kafa rahat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 50 bine arabayı bağlayıp sonra başkasına kâr ile satan esnafcıklardan kurtulur bu şekilde sistem

• maestro2 kullanıcısına yanıt

Maalesef fatura kesilene kadar gelecek hertürlü zamdan etkileniyorum. Teslim süresi tamamen aracın kaç günde gümrüğe girip satışa hazır hale getirilmesiyle alakalı maksimum 45 gün ama şuan 30 gün civarında teslim ediliyor gibi

• kapora 175k çıktıysa "en kötü iptal ederim"ciler bi kere elenir. riske atılmayacak bir para.

her gün envanter teslimat süresini de bence 7-10 güne çekecek gibi.

bu da eldeki aracı satmak için 30 gün yerine 7 gün falan yapar.

• Aracın satış fiyatında bir artış olacak mı bunla ilgili bir şey var mı?

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Bende daha fazlası var ama limit olsa ne olacak maaşlar kuş gibi kaldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 50 bin kapora neylerine yetmiyormuş mal mal işler , zamdan etkilenme işi var, iptal etsen kapora yanıyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 28 Haziran 2025; 23:6:0 >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Kart sahibinin bir önemi yok

• okan10tr O kullanıcısına yanıt
    Yok olmayacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar.Bişey sormak istiyorum.Nasip olursa bizde almak istiyoruz.Diyelimki 175 tl yi verdik.Araçta 25 gün sonra teslim edilecek.14 gün iade hakkımız dolduktan sonra ötv ye zam geldi.Bu durumda iptal işlemleri nasıl oluyor.Bu konuda bilgisi olan paylaşım yaparsa çok sevinirim

• justings J kullanıcısına yanıt

Bu sipariş sözleşmesinde belirtiliyor vazgeçerseniz para yanıyor.

• manner34 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum.En sağlıklısı ötv güncelleme sonucunumu beklemek acaba

• Bence kapora daha yüksek bile olabilir ben razıyım. Al-sat'çılar elenecekse 300k bile olsun, gerçekten alacak adam verir acımaz.

Kart limiti konusuna gelince bugün asgari ücretli çalışan bir vatandaşta bile sicili temizse en az 400k kart limiti oluyor. Ben kendi işimi yapıyorum gözüken maaşım 65k, sadece garanti'den 1m+ kart limitim var diğer bankalarla 2'yi geçiyor.

• Esnaf kefalet kredisi ile alan var mı / alınabilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 175.000TL çözüm değil.

3 tane IQ testi sorusu koyun sipariş sayfasına CAPTCHA koyun, emin olun çoğu al-satçı ve galerici onları çözecek zekada değil kalırlar.

• road35 R kullanıcısına yanıt

Ben eski arabam için çekmiştim, teslayla alakalı bilgim yok ama faizi artmıştı sonradan bilginiz yoksa diye yazayım dedim

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Şuan 2.10 dan veriyorlar sanırım. %50 sübvansiyon var. Bir araştırayım sırf üst limite geçecek diye kaşınıyorum yoksa 3-5 ay beklesem çok iyi olacak benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 29 Haziran 2025; 17:30:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmgs S kullanıcısına yanıt

Tesla 6 ay/6000 km kuralını uyguluyor ve sahiplik devrine izin vermiyor diye duydum. Tesla üyeliğinden devralmadan araca para ödeyen varsa eski hesap sahibinin aracın konumunu takip edebileceğini ve istediği zamna kapıları açabileceğini bilerek alması lazım. Bunu göze alan olur mu bilemedim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.