Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (807. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: GoldPunch , x-rayted
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 24 Misafir (7 Mobil) - 18 Masaüstü8 Mobil
5 sn
53.444
Cevap
1.389
Favori
3.543.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya ve balata ömrü konusunda gerçekten çok iyi:

https://x.com/dolubatarya/status/1707284036291358887?s=46&t=kf26CB9gEUE3utkK6GyoSA

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkurt80

Hala 2023.26.9 var, kaç gündür telden wifi ya bağlıyorum gelsin diye ama tık yok? VIN nosuna göre sırayla mı yolluyorlar acaba ?
    Aynen; muhtemelen. Bir sıra olduğu kesin.

Eşimin aracı çok önce aldı mesela; hatta arada .4 olan sürümü benim araç almadı bile eşimin aracı almışken yine.

Bu arada güncelleme bilgisi için Wi-Fi şart değil; yükleme yapmak için şart. Bana araç Wi-Fi’ye bağlı değilken güncelleme mevcut bilgisi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 28 Eylül 2023; 11:51:49 >
  • jratmaca41 J kullanıcısına yanıt

"cuma cumartesine yetiştirmeye çalışacağız" cümlesi bana ümit verdi  

valla aracımı görsem yok panelleri hizalımı yok vuruk çizik bakmadan alıp kaçmayı düşünüyorum :) kapıdaki kontrolden çıkınca yapıştıracam gaz pedalına... %50 şarjı varsa ilk durak bolu highway :)

• tanriseven T kullanıcısına yanıt

çok iyiymiş gerçekten

• yarın 11.15 teslim randevum, sabah 9 da da izmir-istanbul uçuşum var, iptal yönünde bir bilgi yok henüz göreceğiz bakalım ne olacak.

Bu arada bunu almak için satacağım aracımın kaskosunu da iptal ettirdim dün buna kaydırmak için, eğer teslim edemezlerse kaskosuz gezmek zorunda kalacağım.

• Arkadaşlar aracımı bir hafta havalimanı otoparkına bırakıcam sizce dikkat etmem gereken bir şey var mı? Wifi bağlantısı olmadanda güç durumunu görebili miyim? Kokpit ısınmasını ve güvenli modu etkinleştirsem çok şarj yer mi?

• yavuzg Y kullanıcısına yanıt
    Hocam aman dur naptın, 5000km rodaj var teslalarda, arabayı haşat edersin.

Şaka tabi ki. Fosil yakıttaydı o işler.

Hayırlı olsun şimdiden.

• nobre19 kullanıcısına yanıt
    Sentry açık günlük %7 harcasa haftada %49 harcamış olur. Pay da bırakmalı tabi 5-10.

Ben climate korumasını kapattım. Konfor amaçlı dediler.

Pili koruma amaçlı olanı zaten bizim kontrolümüzde değil. Araç sıcaklığa müdahale ediyor.

• tanriseven T kullanıcısına yanıt
    En zor şey bu işten anlamayanların batarya 3-5 sene sonra bitince ne yapacaksın, nasıl değiştireceksin sorularına maruz kalmak. Cep telefonu gibi düşünüyorlar. Şöyle örneklerin daha çok yayınlanması lazım.

• nobre19 kullanıcısına yanıt

Aracımda henüz usb bellek yok :-) O nedenle Sentry kapalı. Kokpit sıcaklık koruma kapalı, durumu telefondan arada kontrol edersiniz, kapalı garajda 6 günde %1 yedi. Salı bırakıp Pzt çıkış yaptım. Araç güneşte kalmadığı sürece, biz de telefonla sık sık bağlanıp kontrol etmezsek birşey yemiyor. Bunların aktif olmadığını telefondan kontrol edersiniz. Her ihtimale karşı %75 - 70 gibi bir dolulukla bırakırsanız sürpriz yaşamazsınız bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

hocam her seçenekten birden çok sayıda araç olabilir. Belki sayı olarak göstermiyor olabilirler.

• fdiebo kullanıcısına yanıt
    Bugün açıldı herhalde ilk defa görüyorum. Çok iyiymiş galeri gibi al çık. Aylardır bekleyip şu indirimlerden yararlanamayanlar var.

• G@LGE kullanıcısına yanıt

Hala iptal yoksa bugün gümrük işlemleri biter mi acaba, ümit veren bir haber. İptal gelirse bilgilendirin lütfen.

• Gukidoki G kullanıcısına yanıt

Haklısınız, hiç beyaz %50 lik yok. Performance hiç yok. Belli ki iptal araçlar. Aynı kombinde adedi fazla olabilir, haklısınız.

• Anayasa Mahkemesi ek MTV iptal dosyasını RED'le karara bağlamış. Ödemeye devam, pamuk eller cebe....  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 28 Eylül 2023; 13:5:20 >
  • https://www.tesla.com/tr_TR/inventory/new/my?arrangeby=relevance&zip=07100&range=50

tesla sıra beklemeden hemen al araçlarını siteye eklemiş

• york82 Y kullanıcısına yanıt
    Evet nisan mayıs aylarından beri bekleyenleri en.yi yerine koymuş olmuyor mu?

Başka ülkelerde sistem nasıl bilmiyorum ama en başından beri bu sistemi açabilirdi…

Bunlar iptal araçlarıdır vs diyenlere de cevap vermeceğim

• juniper tanıtıldıktan sonra yapacaklarını tahmin etmek zor değil.

• Gercekten indirimler baslamis. Hayirli olsun. Hemen teslim araclar.

https://www.tesla.com/tr_TR/inventory/new/my

• zigotum Z kullanıcısına yanıt
    Ben de bugun ödedim 838 tl kargonun üstündeki irsaliyede 15dolar yazıyor gümrükçüler elle 100dolar yazmıslar ona göre göre hesap yapmışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.