Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (801. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.407
Cevap
1.390
Favori
3.541.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bkerem

Dün ikinci mdy aracımı teslim aldım.
    Aracın haritası 2022-40 sürümde. Ve sanırım 2022 de Tesla daha TR ye gelmediği için Türkiye uydu görüntüsünü kısıtlamamışlar.
    Cam gibi uydu görüntüsü var. Ne kadar zoom yapsam da uydu görüntüsü kaybolmuyor. Ağaçları, araçları seçebiliyorsunuz.
    Hemen update’in internetini kestim:)
    Araç yazılımını güncelleyip, haritayı güncellememe şansımız var mı sizce?

Güle güle iyi günlerde kullanın…

Dili İngilizce yapınca zaten uydu görüntüsü böyle oluyor.

Sürüm ile alakalı değil diye kalmış aklımda.

Bu arada 2023.32.6 bana da geldi sonunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 27 Eylül 2023; 6:16:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

240lık ürünü 517e satıyorlar. yargı dağıtma değil. adaletsizlik tespitidir bu.

mersedes eqs suv almanya fiyatı 120b yuro. tr sarı site 15,000,000 tl / 517b yuro. almanya 120b yuro olan aracın tr fiyatı %200 e gelmesi lazım, 240b yuro olacakken geriye kalan 280b yuro nedir peki? alman fransız vatandaş ile benim aramda neden bu adaletsizlik var. hadi devlet vergi alıyor. zaten adalet aramak mantıksız. peki bu bayiler distribütörler? almanyadaki distribütör ile bu fark nedir?

o yüzden tesla müdürü ile borusan müdürünü kıyaslıyorum. tesla 50 personelle 10,000 araç sattı. 50 maaş 10,000e bölündü. borusan 2000 personel ile 10,000 araç satıyor. 2000 maaş 10,000e bölündü. teslanın aslında ucuz değil normal olduğu diğer distribütör bayilerin anormal olduğu ortaya çıkıyor tesla sayesinde. ayrıca almanya fransa italya fiyatlarının üstüne koya koya gel türkiyeye, orda da bayi distribütör var ve tr den de daha çok maaş veriyorlar.

• orchidem O kullanıcısına yanıt

Şu konuyu tam bir anlatacak kişi yokmu ?

teklif geliyor derken ne geldi ?

birde madem indirim olacaktı neden zam yapıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Cuma teslim alacagim. Araci bir alayim detay verecegim üstad.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tanriseven T kullanıcısına yanıt

Tesla'nın dediğine göre normalde bataryadan değil, şebekeden kullanıyor elektriği. Ancak bazı durumlarda, çok az enerji tüketimi olursa bunu bataryadan karşılar diyor:

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

https://www.tesla.com/ownersmanual/modely/tr_tr/GUID-BEE08D47-0CE0-4BDD-83F2-9854FB3D578F.html

• Günaydın.Ptt kargo,mavi adaptör için 325₺ çıkmış vergi.

• lenduhacafer L kullanıcısına yanıt
    Tavan perdesi almıştım kutusunu bile açmadım hem de İzmir de.

• Ben dun teslim aldim ve 840 TL odedim :) kafalarina gore hesapliyorlar.

• cihanair kullanıcısına yanıt

Tüm modellerde bir indirim yapılmadı. En azından şimdilik yapılmadı. Hani %60 ötv dilime giren LR modeller vardı ya, Quicksilver, Midnight, Deep Blue vs. Tesla bunlar stokta durmasın diye, gelen geminin malları eritmek için ya 20 inc jant farkını almadı, ya da boya farkını almadı ve ortalama ₺140k gibi indirimli bir rakamla verdi. Diyelim ki sipariş araç zaten %50 dilimdeydi ve sipariş sahibine atandı, buna indirim yapmadı. Sipariş verip VIN normal süreçte atanan kişiye de indirim teklif etmedi. P model şimdilik teslim etmedi. Hala Nisan siparişi bekleyen de var. Genel bir indirim de olabilir bu piyasada ama şimdilik böyle bir durum olmadı. Beyaz fiyatına Quicksilver verildi veya hem Quicksilver hem 20 inc jant olan araçtan tekinin bedeli alınmadı gibi bir durum oluşmuş.

• alganatilla kullanıcısına yanıt
    Haberler ve paylaşımlar hep aşağı yönde bir düzenleme olacağı şeklinde. Sıfır araç piyasasını hareketlendirmek ve yıl sonu satışlarını artırmak içinmiş. Kafam karıştı açıkçası.

• İçi beyaz Model Y kullanan arkadaşlar memnun mu? Temizlik, leke tutma vs durumlarda sıkıntı oluyor mu? İkinci el sitelerinde bazı içi beyaz Tesla’ların koltuklar feci halde. Yeniyken güzel görünüyor ama sonradan üzer mi dersiniz? Kullanan, tecrübe edenler memnun mu acaba?

• sıfır araç satışında Eylül ayı da rekorla kapanacak gibi. Diğer tarafta otomotiv yıllar sonra cari açık verir duruma geldi. her 1 dolar bile değerli cari açık için.

Açıkcası bana avantajlı şekilde matrah düzenlemesi zor gibi geldi. Yerli oto için egea,clio vs için matrahda ayarlama yapılsa mesela ithalatçı da hemen getireceği aracın donanımını azaltıp o sınıfa sokuyor yine faydası olmuyor.

bana alıcıya avantaj yaratacak matrah işi zor göründü.

• pc-se7en kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayından beri 4500 km , iki erkek çocuk , en ufak sıkıntı yok şimdilik. Birkaç kez leke oldu tabi ama nemli bezle silmek yeterli geldi.Yaz sıcağında terletiypr ama, uzun yol için sıkıntı.

• zigotum Z kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• tanriseven T kullanıcısına yanıt
    Teşeklürler,
    Aynen, doğru hatırlamışsınız. Ekran dili ingilizce olunca zoom yapımca da net görüntü oluyor. Türkçeye çevirdim, zoom da görüntü gitti.
    Syglr
    B.Kerem

• pit26 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Beyaz iç aracımı 3 aydır kullanıyorum. İlk günkü gibi.. Herhangi bir leke olmadı. Sadece 1 kez iç temizlik taptırdım. Onda sa özel bir uygulama yapılmadı.
    İkinci aracımı da beyaz iç aldım. :) Beyaz’ı seviyorum.

• Merhabalar, uzun süredir forumu takip ediyorum, bilgi veren, tecrübelerini aktaranlara çok teşekkür ederim.
    18 Nisan Beyaz Lr siparişimiz için 15 Eylülde arandık, hazır araç olduğunu, fiyat teklifinin kabulü halinde ay sonuna kadar aracın teslim edilebileceğini bildirdiler.
    3 günlük onay sürecini kullandık 18 Eylülde onay verdik. Bir miktar ödeme yapabileceğimizi ve kalan ödemeyi 26 Eylülde tamamlayabileceğimizi bildirdik, aynı gün kabul ettiklerine dair mail geldi, ön ödemeyi yaptıktan sonra dün, kalan bakiyeyi de ödedik, dekontu mail attık, ödemeninalındığına dair mail geldi(ödeme sisteme 10 dakika içinde düştü) .
    Bana indirim yada aksesuar teklifi gelmedi.

Gelen şase ve motor numarası ile emniyetten plakamızı ayırdık, evrakları mail attık. Hatta plakayı bastırdık, ancak maile cevap gelmedi , sonrasında ne olur bilemiyorum.

Teslimat tarihi 26-30 Eylülde yazıyor ancak teslimat takvimi açılmadı, teslim alanlarda süre nedir ?

Kasko için ACN sigorta çok uygun bir teklif yaptı 20.000TL, İMM limitsiz vs kapsamlı bir kasko firma yeni hiç çalışmadım, bu firmanın ile çalışan var mı ?

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

• İyi günler arkadaşlar. Son zamanlar ppf için İstanbul da teklif alan oldu mu ? Öndeki 4 parçayı düşünüyorum yaptırmayı. Bu arada sizler nerede ne kadara yaptırdınız. Önerilere açığım.

• Aslan.B kullanıcısına yanıt

Ben 16 eylül cumartesi arandım. 18 eylül ödeme. Geçen hafta salıydı yanlış hatırlamıyorsam tarih seçebildim.Kaskodan daha çok otomolda geçen bir kasko bulmanız daha değerli olur. Otomol kim ile anlaşmalı tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Ben o işler aracı aldıktan sonra bakıyor olacağım.

• zigotum Z kullanıcısına yanıt

Çıkar hocam çıkar. Olanı anlatayım sana. Daha önceki kargolarda da başıma geldi.

bana da çıktı o kadar. Az önce geldi 838 tl ödedim ptt'ye.

Evse 15$ yazmış pakete.

gümrükcülerde, 15$ değil bu deyip 100 $ yazmışlar üstüne. 100 $'dan hesaplanıyor bu vergi.

Evse'ciler iyilik yapıp 15 $ yazıveriyorlar ama, bize daha pahalıya patlıyor. 60 $ yazsa daha ucuza gelecek.

Evse'ye yazacağım şimdi. tr'ye 20-25 dolardan aşağıya yazmayın diye.

Herifler uyanmış. Kafasına göre yazıp geçiyor.

Sahibindene baktım. 3500'e mavi adaptör satan elemanlar var. Alacak arkadaşlar direkt onlardan alsınlar. böyle alacaklar ise.

• 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.