Bazılarına gereksiz yere cevap veriyorsunuz, görmezden gelmek hatta bloklamak en güzel çözüm. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2622. sayfa)

-
-
-
Simdi oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler hocam. Olay bu işte adam elektrikli araç sahibi ama sıkıntılı noktaya da işaret etmiş. Bir yeri de eksilmemiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bitmesi gerekenler senin gibi elektrikli araba hakkında düşüncelerini yazan insanları hazmedemeyen artisler fan boylar.
Açıkcası benim için ikinci araba içten yanmalı olabilir. Uzun yol aynı gün git-gel, çok yoğun dönemlerde veya 700 km üzeri seyahatlerde duruma göre içten yanmalıyı tercih ederim.
Altyapı ile ilgili her yıl farklı problem çıkıyor.
Eskiden günde 4 saat çalışan DC istasyon şimdi 20 saat çalışıyor. Bakım aralıkları değişmedi, arıza vermeye başladılar. TOGG istasyonlarda çok defa arıza ile karşılaştım.
Hatalı yatırımlar da yapıldı. Beş para etmez 120 kw'lık istasyonlar var.
Önümüzdeki yıl DC çöplüğüne dönecek bazı lokasyonlar.
-
Yazdıklarımı elektrikli araba düşmanlığı olarak görüyorsanız o sizin kavrama sorununuz.
Ben 8 yıllık Ford C-Max macerasından sonra Model Y SR'a geçtim. Araç evin tek arabası. İstanbul içinde kullanıyorum genelde ve Bulgaristan'a gidiyorum sık sık. Şu ana kadar araçla ilgili herhangi bir sıkıntım olmadı. Hatta aşırı memnunum. Ufak tefek bir iki kusuru olabilir ama hangi arabada yok? Uzun yolda şu ana kadar eski aracımla yaptığım aynı işlemleri yapıyorum neredeyse. Tek artan süre, Edirne'de eskiden 10-15 dakika olarak yaptığım yakıt ve ihtiyaç molası 20-25 dakikaya uzadı. Onun dışında yol aynı sürede daha konforlu olarak geçiyor. Ben memnunum ve herkese tavsiye ederim elektrikli arabayı.
-
Sistemden maksimum gucu cekmeye calisacaksiniz, altyapinin cok olmasi lazim. Allah korusun yangin riski var. Aceleniz yoksa neden zorlayasiniz ki?
-
Cok ama cok zor dediginiz zaten aracin normali 500 km siz bunun %40 fazlasini soyluyorsunuz. Sehir icin trafiginde bile bunu yapamazsiniz.
-
Tek şarj dediği, arada 1 şarj almak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gecen yilla karsilastirma yapiliyor, en cok satan araclarin tesla oldugu dogru ama gecen yila gore de sanirim %40 lik bir dusus var
-
Bu kadar pintirikli olan insanlar uzun yola bence iki araçla çıkmalı birinin benzini ALLAH korusun biterse diğeri ile yola devam edilmeli.2yıldır tesla kullanıyorum hiç çok şükür sıkıntı yaşamadım benim altımdaki araç nükleer enerji ilede çalışsa ailemizin metobolik yapısı boşaltım noktasında 300 km yi geçemiyor oda tam bizim şarj ile örtüşüyor.
-
Ankara'dan - Antalya Çıralı'ya her yıl klasik tatilime gideceğim normal benzinli aracımla yaptığım seyahatlerde de dura dura geze geze gideceğim için menzil konusunda sıkıntı yapmam tek korkum şarj noktasına geldiğimde bozuk olmasın yeter, onu duracağım yerleri alternatifi olan yerleri tercih edeceğim. Hem heyecan hem hafif korku ile ilk uzun yol maceramı haftaya yapacağım :)
-
Hocam ben anlatamadım sanırım. Araç dolu olarak yola çıkıyorum. 350 km sonra ( şarjı %10 altına düşürmeden) şarj yapıyorum. Sonra 350 km daha gidince tek şarjla 700 km gitmiş olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, eşimin memleketi Kırklareli olduğu için 1-2 gece orada konaklıyoruz, ondan dolayı Çanakkale üzerinden gitmiyorum. Ancak rotaya baktığımda ipsala daha iyi görünüyor, muhtemelen ipsaladan gideceğim. Çok teşekkür ederim size ve diğer arkadaşlara verdiğiniz bilgiler için.
-
Supercharger oylamasında Türkiye'den bir çok yeni konum mevcut. 5 Oy kullanabilirsiniz.
https://www.tesla.com/supercharger-voting
Benim tercihlerim,
Bozöyük
Fethiye
Pendik
Başakşehir
İzmir
-
hocam bende 4 gözle bekliyorum. siz ne zaman sipariş vermiştiniz
-
Pazar günü aracı Zorlu SC'de şarj ettikten sonra mobil uygulamadan mesaj geldi. Süperşarj erişimi engellendi diyor. Aracın da ana ekranında sürekli dikkat dağıtan bir uyarı işareti belirdi, ödeme yap diyor bana. Tesla app üzerinde ödeme yapma seçeneği veya butonu bulamadım ama zaten bedel kartımdan çekilmiş. Benzerini yaşayan oldu mu? Muhtemelen bir sonraki SC ziyaretimde şarj etmeyecek. Hadi onu geçtim ekrandaki uyarı inanılmaz sinir bozucu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 5 Ağustos 2025; 13:32:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X