Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2618. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
53.335
Cevap
1.390
Favori
3.538.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 26162617261826192620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yetkili bir firma ile proje çizdirip güç arttırımı yapmanız gerekiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba aracı yeni aldım. Ufak bir sorunum var nasıl çözebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Apple music aktifken radyoya geçmek istediğimde, ilgili radyo yayınını seçmeme rağmen sol altta yuvarlak olarak dönüyor ve radyo açılmıyor. Bu sırada apple music de durmuş oluyor. Tekrar Apple’a döndüğümde ise anında şarkı çalmaya devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende wifi'nin otomatik olarak tekrar bağlanamaması sorunu var. Bir kez bağlantı koptuğu ya da kesildiği zaman araba tekrardan aynı kaynağa bağlanmıyor. İlla ki wifi menüsüne girip cihaz seçip bağlan demem gerekiyor. Oysa ki kılavuzda bilinen en son kaynağa otomatik olarak bağlanır yazıyor. Bir ayar mı atlıyorum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

2 gün yoğun kullanım sonrası SR planımı rafa kaldırdım; LR ile net devam kararı aldım.

Hali hazırda Legacy SR kullanıyor olsaydım ama kesinlikle Juniper düşünürdüm.

Bekleme nedenlerinizi, sizi bu karara sevk eden izlenimlerinize değinmeniz mümkün olabilir mi hocam? Teşekkürler.

• Bu arada edrives.com.tr den paspas aldım. Yapısı biraz köpük gibi ama görünüşü güzel. Sağlamlığını zaman gösterecek. Fikir olması için görselleri ekliyorum.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• qwerkek Q kullanıcısına yanıt

hocam sentry mode o kadar çok şarj yiyor ki, ben sadece çok güvenmediğim yerlerde sentry açıyorum.

muhtemelen arkadaşın da kapalıdır.

• Beyler ben ve eşim kullanıyoruz arabayı. Ama eşim arabayı bazen telefon yabındayken açamıyor veya otomatik kilitlenmiyor. Neden olabilir. Asıl kullanıcı ben olsuğum için mi acaba

• carlitoss kullanıcısına yanıt

iOS cihazlar bir süre sonra uygulamayı kapatıyor. Tesla uygulaması arkaplanda hiç müdahale edilmeden çalışması gerekiyor. Bende de Galaxy S25 Ultra var, arkaplan kullanımını sınırsız yaptım gece uykuda rahat %8 falan yiyor telefon Tesla uygulaması yüzünden. 14 Pro max kullanan arkadaşım, eşinizle aynı şikayete sahip. Çözümü de yok. Uygulamayı elle açmak lazım bir süre sonra uyanması için. iOS bu konuda toleranssız, ayarı falan da yok.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Hmm olabilir çünkü ben arada tesla uygulmasına bakıyorum , eşim ise hiç bakmıyor. Bir daha ki sefer evden çıkmadan uygulamayı bir açsın bakalım öyle deneyelim. İkimizim telefonu da apple bu arada. Teşekkürler.

• carlitoss kullanıcısına yanıt

Nadiren bende de oluyor Android ile ilgili,

• Teslaa89 kullanıcısına yanıt
    2.295

• Günal kullanıcısına yanıt
    Wifi ağını sağdaki aşağı yönlü ok ile açın, hemen altında “sürücü için bağlı tut” seçeneği var, onu işaretleyin.

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt

Onu işaretlemiştim zaten ama çözüm olmadı.

• Merhaba Arkadaşlar,

Hırvatistan gezim için sizlere danışmıştım, çok yararlı bilgiler edinip çok rahat bir şekilde rotayı tamamlamıştım, teşekkür ederim hepinize.

Şimdi Thassos adasına yolculuk yapacağım, ancak Yunanistan'da şarj olayı biraz sıkıntılı sanırım. Şu aşağıdaki rotayı kullanacağım.

Yunanistana gitmeden önceden planlama yapmak istiyorum. Hangi şarj noktalarını kullanmam gerekiyor? Uygulamalarını önceden yükleyeyim diyorum. Artı olarak sanırım feribotu %40 şarj üstü olunca kullanamıyoruz diye bir şey okumuştum, doğruluğu var mıdır?

Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt

Benzer bir rotayı bende önümüzdeki ay planlıyorum şimdiye kadar bulabildiğim firmalar bunlar.İnceleyin isterseniz.

PPC Blue

Incharge

Electrip

• BoorMan B kullanıcısına yanıt

Aynen, muhtemelen model q olarak isimlendirelecek yeni ucuz model gelinceye kadar bu veya buna cok yakin fiyatta seyreder (tabii OTV veya matrahta degisiklik olmazsa, su anda euro 47 lerde muhtemelen 60 lara kadar sorun olmaz sahsi fikrim)

• cihanair kullanıcısına yanıt

peki ne alinir onu soylermisiniz? elektrikli , hibrit, icten yanmali icin ornek rica edelim

• slyone S kullanıcısına yanıt

Hocam Tesla bir amerikan firmasi. Tun bilancolari, hesaplamalari USD uzerine yapiliyor. Euro ile hesap yapmaya kalkarsaniz yanilirsiniz.

• _EUA_ kullanıcısına yanıt

Bagli bulundugunuz elektrik altyapisini saglayan sirkete proje ile basvurmaniz gerekiyor. Ilgili yere giderseniz yakinlarinda bu isi yapan cok sayida kisiyi gorursunuz zaten. Sirkete gittinizde sadece sizin kullancaginizi soyleyen yoksa ticari kullanima girdigi icin sorun cikabilir (siz zaten oyle yapacaksaniz sorun yok elbette ama birkac komsunuzla ortak kullanmayi dusunuyorsaniz bunu soylemeyin)

22 kw cok da gerekli olmasa gerek, altyapi masraflarini iyi hesaplayin. Arabaniz 8-10 saat otoparkta yatiyordur muhtemelen, gunluk 200 km yapsaniz (ki bu cok yuksek bir deger) 30 kw falan harcarsiniz. Saatte 3-5 kw ile sarj etmeniz bile sizin icin yeterli olacaktir.

• TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• 
Sayfa: önceki 26162617261826192620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.