Hocam sakin. Oyle hemen zam felan gelmez. Araba aldiniz keyfini yasayamayacaksiniz boyle. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2616. sayfa)

-
-
Bence LR fiyatlaması gayet makul,makul olmayan Devlet büyüklerimizin %25 den direkt 55 ÖTV kademelendirmesi.Ayrıca ÖTV sınırına alıp LR satsaydı ,bütün çakallar(bende dahil) LR kuyruğuna girerdi.Son 3 aydır yaşananlar ortada….Botçulara 2000 Euro daha verirdiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+1
Bende 2300-2400 e LR olsa keşke diyenlerdenim. Ama hayali kısa sürdü .
Bu arada ben herşeyi kabul edemiyorum, ruhum muhalif, karakoyun olucam illa sürüden. Tek kişi olsam dahi koca firmalara lafımı esirgemiyorum. Mail attım, yazılı , sözlü MH arayıp serzenişlerimi belirtiyorum. Hatta arabamı aldığımda neden avrupadaki gibi ilk bakım süresi 2 yıl değil diye hemen şikayet öneri istek de bulundum(duk) işe de yaradı. Avrupa Kıa ayarına çektiler. KIA CONNECT in bizim seride olmadığını bildiğim halde, gelmeyeceğini sonradan gelecek modellerde 2026 sonrası geleceğini bildiğim halde defalarca dile getirdim en azında üstüe yatmasınlar sonraki yıl alanlarda veya sonraki modellerde sözlerini tutsunlar diye , aman bana ne diyemiyorum.
burda da ara ara gündeme getiriyorum, internetim GIBIRNET yanlışlarını hemen dile getiriyorum, müşteri sustukça razı geldikçe , kabullendikçe , yada şimdi bak zam gelir deyince zam geliyor. Ben eleştiriyorum , sosyal medyada çok yokum ama anında oralarda da yazıyorum açık açık. DM atıyorum, paylaşımlarının altına serzenişimi yazıyorum.
donanımhaber forum
KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARIhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161837080işe yarasın yaramasın , birlik olunca bu millet arabalarda renkli film kırmızı çizgimizdir diye alınan kararı geri dahi aldırmış idi. Maalesef birlik olmayı beceremiyoruz.
-
Burası Türkiye hocam
inanın kimseye güvencim kalmadı
aylar sonra bu Arabayı alabildim. Planlarımı yaptım
zam olursa üzülürüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün ilk defa dumb summon özelliğini kullandım. Aracın çok yakınına biri parketmişti, şöfor kapısından araca giremiyordum. Özelliği deneyeyim dedim. Telefondan ileri tuşuna basılı tutarak aracı bir metre öne çıkardım öyle girdim. Karşıda da bir dayı bana bakıyor. Baya bi yavaş hareket ediyor bu arada. Sonra dedim ki teslanın canını seveyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 3 Ağustos 2025; 0:1:54 > -
%100 yapmakta sorun yok; uzun süre beklemesi sorun.quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
%20-80 muhabbeti nmc alınmaz zaten SR ile aynı menzile denk geliyor
Özellikle uzun yolda %100 yapıp kullanıyorsunuz; 2 senedir LR kullanıyorum.
Yani %20’yi yok sayıp aynı menzil demek pek doğru değil.
Veren verdi, vermeyende alamadı benim gibi. Devlet değilde hükümet desek daha yerinde olur. Euro vs doğru düzgün artmadı ama ÖTV değişikliğinden faydalanıp Tesla da fiyatı düzenledi.
Detaycı adam, Instagram dan bakabilirsiniz
www.instagram.com
Mert Ak (@detayciadam) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/detayciadam?igsh=MXc2cG4waGhnZ242cg==
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tesla zaten yapti zammini herkesden once, uzun sure zam gelmez herhangi bir Model Y ye
-
Benim tahminim elbette elimde kanit yok firsat bu firsat deyip OTV ile birlikte zam yaptilar. Uzun bir sure zam yapmalarini beklemiyorum. Zaten OTV duzenlemesi oncesinde de mecbur olmadikca zam yapmamisti Tesla, yaptiklarinda da kucuk zamlar yapildi
-
-
2025.14.300 sürümü mevcut araçta, yeni sürümü yüklemek için wi-fi ağına mi bağlanmak lazım. Telefonun wi-fi ile sadece navigasyonu güncelleyebildim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bilmediğimden soruyorum bu zamlı fiyat 2.241 - 2.295m olan fiyat mı acaba
Evet wifi lazim. Yazılım guncellemeleri wifi ile indirilebiliyor. Nadir de olsa cok önemli guvenlik guncellemeleri gelirse wifi olmadan da indirebiliyor ama.
En azinda kaporta değil hocam geçmiş olsun halledilir bu, ülkenin halini hiç konuşmayalım daha iyi
Evet stealth gray model 2241 kalan tum renkler ve stealth gray beyaz ic 2295 TL
-
Wifi bağladım fakat yeni güncelleme var ibaresi gelmeden yapmayacağız bu işlemi anlaşılan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanki motorsiklet sürtmüş gibi hocam bıçaktan ziyade. Kuryelerin motorlarında demir koruma barları oluyor. Benim araca sürttüğünde aynı böyle yapmıştı kapılardaki plastik korumaları. Allah beterinden korusun. Nazarlık olarak kalsınlar, takılmayın.
Olsa döverler de yok ki hocam
Cihan Hocam zamanında az mı Torres Torres dedi, 2 sene Torres övdü bize bu başlık altında. Şimdi Juniper siparişiyle yine taşıdı Torres'i bizim başlığa. İki hayranlığı var birisi FB diğeri Torres
Fernanda Torres, Passat hatta bir ara Broadway ile Performance karşılaştıran vardı. Hahahah. Şimdi aklıma geldide. Ne günlerdi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X