Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2617. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: vs-fb , cihanair
2 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (5 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.373
Cevap
1.390
Favori
3.539.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 26152616261726182619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sentry mode aktif değil mi?

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Torres kötü bir araba asla değil

tesla ile mukayese etmiyorum ama

getirenler arabadan soğuttu

ısı pompası olayı tamamen markadan soğuttu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Bana çok lazım oluyor o özellik de paraya kıyıp alamadım. Yan koltuğa geçip araçtan çıkacağım derken sakatlanıcam bir gün daha çok masraf çıkacak :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arslanplaza kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam. Bu hiç bir şey değil sıkmayın canınızı. Asetonla silin orayı, boya kalıntıları silinir. Kalanı da isterseniz çok ince zımpara ile düzleştirin. Daha iyi gözükür sanırım.

Gecmis olsun. Bu birinin bilerek cizdigi bir ize benzemiyor hocam. Daha cok surtme gibi. Boyaya gelmemis en azindan. Cok akliniza takiliyorsa siparis verin o parcayi siz bile degistirebilirsiniz.

• whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt

baya derin kesilmiş hocam kapalı garajda duran arac 2dakka migrosta acıkta bekledi o ara olmuş.

gecmis olsun. bıçak degil. bariz sürtme....

• cihanair kullanıcısına yanıt

Sahsuvaroglu her zaman bulmuştur böyle mağduriyet yaratacak durumlar. Sorun markadan ziyade distribütör. Gelecek nesildeki KGM araçlarına odaklanmak gerek. Yeni Torreslerde de inatla getirmiyorlar galiba ısı pompalı versiyonları. Tesla'da en sevdiğim olayı distribütör olmaması. İnşallah Mazda da bir gün distribütör olmadan döner Türkiye'ye.

Geçmiş olsun, biri sürtmüş maalesef..

Ülkede şimdiye kadar vurup kaçan, kıran döken vs olupta aracın başında bekleyeni ya da en azından bir not bırakıp insan gibi özür dileyip telefon numarası bırakanı daha hiç görmedim.

Ama sor, her hafta cumayı kaçırmaz elhamdülillah sözde müslümandır. Kul hakkı diye ortalıkta ağlar dururlar konu kendileri olunca. Birinin ha cebinden para çalmışsın, ha malına çarpıp kaçmışsın hiç bir farkı yok.

Midem bulandı artık…

• Torres 1900 liraya alınır binilirdi.
    Kullanıcılar genelde memnun
    Kalkıp çöp demek doğru değil.
    Ama şuanki paraya asla alınmaz.

Anladığım kadarıyla ön 2184TL , arka 2121TL yenisi. Servis kaydı açın isterseniz.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteway_twilight -- 3 Ağustos 2025; 20:53:0 >
  • dolubatarya

Avrupa'da en çok satılan elektrikli araç Tesla Model Y oldu!

Tesla'nın Avrupa'da satış yapamadığı yönündeki iddiaların aksine 2025 ilk yarısında yaklaşık 70 bin adetlik satışla ilk sırada Model Y yer aldı.

Yeni versiyona geçiş sebebiyle üretimi durdurulan Model Y'de eski üretim kapasitesine ulaşılması epeyi zaman almıştı. Buna rağmen yılın ilk yarısı 2024'e kıyasla %30 civarında düşüşle kapatılmış oldu.

İkinci sıradaki Volkswagen ID.4 40.946 adet satışa ulaşırken Model 3 ise 39.384 satışla üçüncü sıraya yerleşti.

Avrupa'da bu yıl 1,8 milyon elektrikli ve prizli hibrit araç satıldı. Her 100 yeni otomobilden 18'i tamamen elektrikli oldu. Tesla'nın eski temposuna dönmesi, daha uygun fiyatlı modellerini piyasaya sürmesiyle bu oranın sene sonunda %25'e yaklaşması bekleniyor.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• 2 gün yoğun kullanım sonrası SR planımı rafa kaldırdım; LR ile net devam kararı aldım.

Hali hazırda Legacy SR kullanıyor olsaydım ama kesinlikle Juniper düşünürdüm.

• Juniper SR aracım 7k km oldu 1 ay içerisinde. Araç için uygun çamurluk bulamadım, daha doğrusu junipere özel çamurluk yoktu piyasada. Sonuç olarak arka kapıların altında beyaz taş izleri oluştu. Bu süreçte nasıl ilerlemek faydalı olur; çarmuluk(paçalık) bekleyip devam mı etmek yoksa o bölgelere ppf mi yaptırmak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bömes -- 3 Ağustos 2025; 23:51:35 >
  • whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt

teşekkürler bunu servisten sipariş geçerim

• Apartmanda 3 faz elektriğimiz var girişte. Ama sözleşme gücü 5kW. Bunu 22kW ya nasıl çıkartabiliriz? Sonrasında garaja kadar 5x6mm kablo çekmek istiyoruz.

Talep edince doğrudan yükseltiyorlar mı, ya da öncesinde garaja kadar tesisat döşetmemiz mi gerekiyor?

Daha önce yaptıran, konu hakkında bilgisi olan var mı?

• zevkurt Z kullanıcısına yanıt

Yol tutuş konusunda sıkıntı yok, hatta bana göre yol tutuşu Legacy kasadan daha iyi. Süspansiyon sertliği yol tutuş için avantajdır ama belli bir sertliği geçtiğinizde dezavantaja dönüşür, Legacy daha sert süspansiyonlu olduğu için viraj içinde daha fazla zıplıyordu, Juniper bence yol tutuş konusunda 1 tık daha iyi.

• pendik05 kullanıcısına yanıt

Polo'nun süspansiyonu köy yolunda daha da iyidir.

• 
Sayfa: önceki 26152616261726182619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.