Motor gücünü TOGG etkilenmeyecek şekilde ayarlarlar. Tesla kw değeri çok yüksek . |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (247. sayfa)

-
-
Motor gücünden ziyade, vergi matrahına göre yapılması daha isabetli olur.
Dolaylı vergilerin garipsendigi,tepki gördüğü, kaldırılması için protesto yapıldığı günleri görmek dileğiyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Henüz ortada seri teslimat yapılabilen bir TOGG yok ki. Elektrikli pazarının büyümesini istemiyoruz demek olur böyle bir düzenleme. Bugün pazarı genişletirsiniz Tesla vb. popülaritesiyle yarın TOGG ile pazar payı kaparsınız. Bu araçları ömürlük almıyoruz sonuçta. ÖTV düzenlemesi gelecekse Tesla nedeniyle geleceğini düşünmüyorum. Alt dilimdeki EV Mercedes modelleri ve düşük motor hacimli içten yanmalılar da etkilenecek şekilde geniş çaplı bir artış söz konusu olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EV'lere özel ötv artışı yapılacağını sanmıyorum. En azından yakın zamanda.
Olursa tüm araçlara olur. EV satış rakamı düşük. Bütçeye bir katkısı olmaz. Ayrıca bıcak gibi kesilir satışlar. Bir kaç kişinin kar hırsı yüzünden ötv artışı gelmez bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yanıtınız için teşekkür ederim.
yeni bir ev ve uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum. evde 2 araç var ve ilerleyen yıllarda elektrikli araçların standart haline geleceğini düşününce 30-35 bin km 'de amorti etmesini dert etmem. teknik olarak uygunluk daha önemli. biraz daha araştırıp karar vereceğim.
-
En merak ettiğim voltaj düşüp çıktığında yada ani elektrik kesintilerinde durum nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bakır kablo yerine alüminyum kablo fiyatı alabilirsiniz kurulum maliyetini aşarı çeker.
-
ee onlar olmadan neden tesla alalım ki ? zaten teslayı tesla yapan özellikler bunlar değil mi ?
-
Hocam aracı incelersen o özellikler olmadan da avantajını görebilirsin.
Menzil
Malzeme kalitesi
Performans
Ebatlar vs.
Böyle bir araba alıp hadi beni şuraya götür demek istemiyorum ben o kısım ayrı :) Sürüş keyfi bana kalsın.
Özetle bu arabanın bu fiyatla tek çekici yanı FSD değil. Hatta bana göre varsın olmasın.
Euro Ncap en üst seviye puan, 10 senenin üzerinde trafikte olması nedeniyle tescilli menzil ve güvenilirlik, yapay zeka, yazılım gücü, iç hacim, bagaj hacmi, minimalizmin getirdiği sadelik ferahlık. FSD harici pek çok neden var benim tercihimde.
Forumda LR 19" jantlarla alakalı birçok yorum gelmiş hatta P modeli 21 jantlar da bir çok kişi tarafından eleştirilmiş ve beğenilmemiş. Ben de teslanın bize sunduğu 3 jant modelini de beğenmeyenlerdenim. Yaptığım detaylı araştırmada zevkime en uygun bulduğum jant bu videodaki jantlar. konu ile alakalı ilgili firmaya mail attım. Yaptıkları geri dönüş şu şekilde oldu;
I can sell one set for 2300 € including both shipping and the sales tax in Turkiye 18%.
Best Regards
Alexander Florman
CEO
The New Aero
Yxeltorp 1
61497 Söderköping - SWEDEN
Phone +46 735 005520
Kaba bir hesapla 46k jant 5k*4 20k Michelin primary4 lastik total 66k civarı bir maliyeti oluyor bu işlemin. 70k lık fiyat etiketine sahip 20" Induction jant yerine yazlık kışlık ayrı kullanılabilecek daha güzel görseli olan (görece) ve daha verimli jant almak bana daha mantıklı geldi. İlgilenen arkadaşlar inceleyebilir.
Dad's Toys & Carsyoutube
Use exclusive discount code DADTC for additional 10% OFF on The New Aero wheels. Here is the link to The New Aero website: https://www.thenewaero.com https://www.thenewaero.com/product/tna-razor19-stealth/?v=7516fd43adaa Enjoy the Video? Support the channel by buying me a COFFEE to fuel my creativity ☕️ https://www.buymeacoffee.com/dadstoyscars Thank you for your awesome support! ❤️ #teslaaerowheels #thenewaero #tesla #teslamodel3 #model3accessories #modelyaccessories #teslamodely Thank you for watching! Facebook: Dad's Toys & Cars Follow me on Instagram: dadstoys_cars Please LIKE, SUBSCRIBE & SHARE :)https://www.youtube.com/watch?v=FrtfEn0h5iI&t=722s
-
Keşke bu kadar kolay olsa yurtdışından ürün almak. Yeni gümrük yasası ile 150 EUR üstü ürünler ithalat kapsamına giriyor. Bu da sadece gümrük vergisini öder geçerim demek değil, dışarıdan bir ürün nasıl ithal oluyorsa aynı prosedürden geçmesi demek. Ben motor ekipmanı spariş edip gümrüklemsini yaptırmak istemiştim, DHL 7300TL gibi bi rakam sadece danışmanlık olarak alıp gümrük firmasına ileteceklerini gümrük firmasının da ayrıyeten gümrükleme işlemleri için ücret alacağını belirttiler. Biraz araştırmadan sonra, gümrükte ürünlerin ilgili firma tarafından ithalat belgelerinin hazırlandığını uygunluk belgeleri için örneğin türkiyede ysalara uygun olduğuna dair vs bir çok ek evrak istenebileceği belirtildi. Yani öyle %18 i koyar gönderirim gibi bir durum hayal :) Firma gönderirde gümrük te kalır ürünler, sonrasında uğraşır durursunuz..
-
Ben model y performance kullanıcısıyım, 21’ olan jantlarımı fazlasıyla beğendim.
Kafamdaki soru işaretleri de kısmen cevap buldu. Ürünü getirtme zamanında az çok yaşanabilecek sıkıntıları tahmin edebiliyordum ancak söylediğiniz gibi bir durum kesinlikle yaşanacaktır. En temizi ailecek teslamızı alıp avrupa turuna çıkıp orada değişimi yapmak :))
-
Bu ülkede yaşamak gerçekten çok pahalı. Arabalar ÖTV nedeniyle Avrupa'nın tam iki katı. Telefonlar, her nevi elektronik eşyalar yine tam iki katı. Eskiden restoranlar falan bizde çok ucuzdu, onlar da şimdi aynı yada daha pahalı. Herkes bire alıp üçe satmak peşinde. Millet bayilerde araba bırakmadı, herkes alıp direk sarı sitelere ilana koyuyor. Rüşvetle araba alır olmuşuz. Her yer rant olmuş. Nasıl olacak, her nevi ahlak nasıl geri gelecek bilmiyorum. Herkes de memnun gibi, gerçekten çok garip...
-
En dogrusu bir Yunnan yapip gelmek bu zamanda, gumruk vergisini 25 euro ya cektiler Amazondan Tekne pervanesi aldim sirf dhl'e musavirlik adi altinda bir pervane parasi daha odedim artik alibaba express disinda hiç bir yerden birsey almiyorum bir o takilmiyor. Bence bekleyin illa cms,jantsa Bu janti cikarir cikarmazsada burasi Türkiye El altindan fabrikasindan alirsin, jantlar burdan ihrac oluyormus ya jantsadir ya cms
@smskdr videolar ne zaman gelir meraklandık?
Merhaba go pro aldım geldi fakat vantuz aparatı gelmedi. Bugün sadece genel bilgi amaçlı iphonedan çekeceğim 😅
Paylaş hocam abone oluruz ☺️
Merhaba benim siparişim ilk gün
4 nisan sabahı saat 07:15
Siyah renk Long range 19jant başka opsiyon yok
Vın numarası hala atanmış değil
Sıra olarak cok öndeyim mayıs haziran teslim gözüküyor teyitte ettim.ama bu tesla yönetimi türkiyeye ısrarla bu arabaları yollamıyor.P yi ellerinde talep daha az olduğu için yolluyorlar dünyada p modeli daha az satıyor diye ve bununla birlikte p deki karlılıkları daha yüksek olduğu için. hala bizim longrange siparişler gelmiş değil.bekliyoruz kur aldı başını gidiyor zamlar ve ötv artışları konuşulmaya başlandı.bekliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X