< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (241. sayfa)

-
-
O gemi hali hazırda vın atanmış müşterilerin. Biliyorum çünkü benim aracım o gemide. Muhtemelen fotosu düşer, büyük çoğunlukla siyah performans araçları var o gemide.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirme için beklemeye devam 🙂
Gemi bu hesaptan yazmışlarTesla Owners Türkiye 🇹🇷twitter
Tesla Owners Türkiye 🇹🇷https://twitter.com/teslaownerstrky/status/1662488302778302465?s=46&t=gdOkQVmP-gjCuxXTMYiH2w
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 27 Mayıs 2023; 19:1:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Mayıs çok kötü geçti haziranda bu kadar teslim nasıl yapacaklar aklım almıyor. 150 araç bile teslim edilmedi hala.
-
Chuck Cooktwitter
Chuck Cookhttps://twitter.com/chazman/status/1662476985531084803?s=46&t=JdWeUiiBCmrQpniACcZ4Gg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertshop -- 27 Mayıs 2023; 22:18:3 >
-
-
Araçlar uzun süre gelmeyince sipariş verenler gülücüğe odaklanmaya başladı galiba😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sistem tek yerden devam ederse teslimata
150 arabada haziranda teslim ederler
Vay, alemin kralı Cihan Hava abim, nasıl keyifler? Tesla'ya mı yazıldın sen de?
-
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum evim elektrikli araç şarjı için uygun değil, eşimin eczanesine kurdurmak istiyorum. Bu işlerden hiç anlamadığım için lütfen beni mazur görün. Eczanenin ön yüzü cam, üç duvar da ilaç rafı ile kaplı. İzleyebileceğim yollar nelerdir?
Vestelin sitesinde stand da satılıyor sanırım, şimdi Vestel’den bu standı ve de 22 kW sunan modeli aldığımda servisi gelip kuruyor mu her şeyi yoksa benim başka ürünler almam gerekiyor mu?
İkinci olarak mobil şarj aletleri var sanırım onun için hangi marka tercih edilmeli ve mobil olunca tam olarak nasıl bir avantaj-dezavantajı oluyor? Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla Model Y fiyatları için zam oranları konuşurken, Tesla Türkiye sessiz sedasız Tesla Supercharger şarj istasyonlarının kWh fiyatlarını 7,40₺’den 8,60₺’ye çıkarmış. En azından Tesla kullanıcılarına bir bilgilendirme maili veya bildirim gönderebilirlerdi. Piyasanın hakimi olmadan bu kadar hızlı fiyat artışı göstermeleri, kesinlikle şarj konusunda rekabet olması gerekliliğini ortaya koyuyor. En azından Tesla araç sahiplerine zam yapmayabilirlerdi. Zaten Türkiye’de araçlarına ulaşan 100 kişi dahi olmamışken, bu fiyat artışının mantık dışı bir hamle olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye operasyon yönetimi gerçekten çok zayıf…
-
Güneş paneli muhabbeti geçmiş. Benim bahçedeki evimde 2x560w ve 1x 370w toplam 3 tane panel var. Bunu sessiz enerji diye bir ürün almıştım ona bağladım. 2560w depo kapasitesi var. Çim biçme makinesinden buzdolabına , hidrofordan led projektöre her şeyi çalıştırıyor ve sonsuz döngünde.
Önce seri bağlamıştım mppt o kadar voltaja uygun değilmiş bir süre sonra yandı :). Sonra paralel bağladım ve voltaj düştü Amper arttı. Şu an sorun yok. Bu tabi araba şarj etmek için kullanılamaz.
Yine de yaklaşık 10 bin dolar bir maliyetle bir villanın evin tüm elektrik giderini fazla fazla karşılayabileceğiniz gibi şebekeye de elektrik satışı yaptığınızda aracınızı gece şarj edebilirsiniz rahat rahat. Muhtemelen elektrik masrafınız sıfıra yakın olur.
Tesla sahipleri için fiyatlar halen farklı, istasyon dan istasyona ve yoğunluga göre değişiyor sanırım ama haklısınız fiyatlar daha uygun olmalı zaten rekabetin cok gerisinde sınırlı sayıda istasyon var.
İstanbul
Tesla Sahipleri İçin Şarj Ücretleri
₺ 7/kWh
Rölanti ücretleri (en fazla)
₺ 20/min
Tesla Sahibi Olmayanlar İçin Şarj Ücretleri
₺ 8,60/kWh
₺ 20/min
Ankara
Tesla Sahipleri İçin Şarj Ücretleri
₺ 6,90/kWh
₺ 20/min
Tesla Sahibi Olmayanlar İçin Şarj Ücretleri
₺ 8,60/kWh
₺ 20/min
-
Park asistanı için hw4 ile alakası yok.
Bir yanlış anlaşılma var,
Park asistanı Nisan itibariyle çalışmaya başladı
Ama verimsiz çalışıyor, doğru yönlendirme yapmıyor.
Kameralar ile Türkiye iklim ve yol aydinlatma/Park yeri - hava şartları nedeniyle zor doğru düzgün Park yeri çizgisi dahi yok bir cok yerde.
Siz araci teslim aldınız mı?
Umuyorum yakın zamanda teslim alirsiniz.
Long Range alan da bir arkadaş edilirsiniz kısa zamanda.
3-5 ay sonra bu fikrinizi tekrar değerlendirmenizi ve dürüst olmanızı rica edeceğim.
Elektrik motorlu aracta 400bg olmuş 530bg olmus 504bg olmuş fark etmez gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 28 Mayıs 2023; 12:35:17 >
Geçen seçim vın ataması olmuştu
Bütünde olurmu acaba :)
Herkese olsa da bana yine olmaz gibi görünüyor :’)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı şeyi düşünüyorum ya
Neden off-grid tercih ettiniz?
Bulunduğunuz konumda on-grid desteklemiyor mu ?
Aku bakım maliyeti nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X