Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2366. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (5 Mobil) - 24 Masaüstü6 Mobil
5 sn
47.629
Cevap
1.256
Favori
3.130.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 23642365236623672368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.860 bine yeni kasa sıfırı satılan bir elektrikli aracın 2.el eski kasasına hiç kimse 1.740 bin lira ÖDEMEZ! 120.000 TL si mi yok bu insanın yapmayın lütfen yanıltıcı rakamlarla aldım sattım diye paylaşarak araba piyasasını koruyamazsınız. ppf kaplama parası kadar para ödememek için eski kasa 2. El alan var öyle mi ? Bence bu orta okul muhabbetinin üzerine çıkmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • spentime kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler. Juniper da atnı şekilde sanırım.

• emkara E kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun sizede. Ben az daha öndeki araca çarpacaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt

Size de geçmiş olsun hocam. Benim çok sıkıntılı bir yer değildi ama öncesinde bayağı bir yol yapmıştık. Daha ağır şeyler yasanabilirdi demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: emkara

Size de geçmiş olsun hocam. Benim çok sıkıntılı bir yer değildi ama öncesinde bayağı bir yol yapmıştık. Daha ağır şeyler yasanabilirdi demek.

Aracı yarın teslim edeceklermi? Almanyadaki fabrikadaki mühendislerden cevap bekliyorlarmış? Gülermisin ağlarmısın. Çok pişmanım çok .

Servis size ne söyledi acaba? ben yazılım olduğunu düşünmüyorum araç ayıplı mal statüsünde

gecmiş olsun, tam olarak nasıl oldu fren tutmadımı rejenlemi durdu araç,

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinag06

1.860 bine yeni kasa sıfırı satılan bir elektrikli aracın 2.el eski kasasına hiç kimse 1.740 bin lira ÖDEMEZ! 120.000 TL si mi yok bu insanın yapmayın lütfen yanıltıcı rakamlarla aldım sattım diye paylaşarak araba piyasasını koruyamazsınız. ppf kaplama parası kadar para ödememek için eski kasa 2. El alan var öyle mi ? Bence bu orta okul muhabbetinin üzerine çıkmaz.

Cidden alanlar var mı bilmiyorum ama facelift te eklenen önemli donanımlar var

artmış batarya kapasitesi ve verimlilik

cam tavanın ışık geçirgenliğindeki geliştirme

koltuk soğutma

bunlar bile aradaki 120.000 tl fark için yeterli, zaten çok yakın zamanda eski kasa alanlar %10 juniper gelmez, %40 tan gelirse biz kar koyup yenisini alırız diye planları olduğunu düşünüyorum. birkaç ay önce alınan araç acele ile niye satılmak istensin

Tesla alırsam sadece juniper alırım ikinci elden uzak dururum şu anlık

Ben hala kararsızım cam tavan yazın sıkıntı olabilir,

Süspansiyonlar eskisinden daha iyi diyorlar ama, çok fark yok diyen de var. Eskisi gibiyse sürüş konforu bence halen ideal değil. Çünkü çukur ve tümseklerde cidden sarsıcı oluyor araç

400v altyapı nedeni sarj hızları ise 25-30 dk olması kışın daha da artacak olması

• arslanplaza kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Aynen öyle rejenle durabildik. Fren kaskatı kesilmişti. Çok ciddi bir kaza olabilirdi.

Tesla nın numarasını aradım defalarca. Tek bir geri dönüş bile olmadı. Sonradan öğrendim şikayet dosyası bile açılmamış.

Çin markası dahil bir çok marka arabam oldu. Ben bu kadar kötü bir müşteri deneyimi hiç yaşamadım.

Çok anlatılacak şey varda. sürecin tamamlanmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 27 Mayıs 2025; 10:5:48 >

Benim teslim carsamba görünüyor ama ne olur bilmiyorum. Hata hakkında cok fazla bilgi alamadım ancak soyle bir durum var. Hatadan bir sure bekledikten sonra daha da dik rampa ve yollarda sert fren dahil denedim, bir sonraki gün servise giderken de benzeri şekilde. Fren sivisı kaynakli olsa herhalde zayiflama vs olurdu diye düşünüyorum. Yazılım veya sensor arizasi olabilir gibi geliyor sahsi fikrim.

Sıfır bir aracta yasanan cok can sıkıcı, ama sonrasi icin benim sizin kadar olumsuz bir tecrubem olmadı Yol yardım hattini aradım, ilk seferde ulasabildim. Bir kaç seyi denememi istediler, araci çekici ile cekmeyi teklif ettiler. Ben cok sorun gormedigim ve lokasyon olarak tuzlaya yakın olduğu için istemedim.

Uygulamadan hata kaydi olusturdum, pazar gunu olmasina ragmen bir donus alabildim. Servise de pazartesi hemen aldilar, ikame arac verildi. Ikame aracın sarj / otoyol masraflarini da Tesla karsiliyor.

120km aracta böyle bir problem cok ciddi sorun, ama sonraki sürec cok olumsuz degil kanimca. Ama fazla uzarsa ben de sizin dusundugunuz yollara basvururum tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emkara -- 27 Mayıs 2025; 7:3:8 >
    Bu sorun yeni model Y de mi yaşandı?

• akenatons kullanıcısına yanıt

Evet malesef.

Oldukça ciddi bir sorun. Şirkete 3 adet yeni model y almayı düşünüyorduk. Bu yazdığınız sorun epey kafamı karıştırdı. Yabancı forumlarda da benzer şikayetler okudunuz mu acaba?

Konunun basit bir yazılım problemi olduğu ortaya çıkar umarım. Ancak böyle bir şey olsa da fren arızası hafife alınacak şey değil.

• tsender T kullanıcısına yanıt

Ümitlerim bu sefer boşa çıkmadı ve dün itibari ile fiyat teklifi ile ilgili mail geldi. 31 Mayıs fiyat teklifi , 11 Haziran Son ödeme, 17 Haziran teslimat.

• Hayırlı olsun şimdiden. Tatlı bir bekleyiş başladı. Sorunsuz bir şekilde kavuşursunuz inşallah...

• Valla bende sipariş bekliyorumda bu fren olayı baya canını sıktı, eften püften bişey de değil, nasıl bukadar büyük hata olabilir sıfır araçta,

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

Aşırı kararsız kaldım ppf konusunda. Ben de ankarada araştırıyorum. Çok farklı fiyatlar var 35 bine tpu olduğu iddia edilen kaplamalar da var 115 bine de kaplama var. PPF kağıt üstünde güzel bir ürün ancak yıkarken vs çok da keyif vermiyor açıkcası. Daha önce 2 aracıma yarım ppf yaptırmıştım. Ön 3 parça + ön 2 kapı şeklinde. PPF kaplı yerlerin yıkamasından çok da keyif almıyordum çünkü sünger kaymıyor temizlemiyor gibi hissettiriyordu. Bir de ben bu sefer bu arabaya uzun yıllar binmeyi düşünüyorum. 2-3 yıl içinde kesin atma yapar bence. Benzinlikte tazyikli su ile yıkıyoruz ister istemez basınçlı su kullanıyoruz. Atma yapacaktır. Bir de kaplama yaparken parça söküyorlar. Kamerayı, cam çıtasını, dodikleri söküp takıyorlar gördüğüm kadarıyla. O da sıkıntı bence o parçaların dişlerini kırsalar tekrar oturmaz o. Teslimata daha var teslimat gününe kadar detaylıca araştırmaya devam ama şu an sadece ön 2 cam filmini yaptırıp kendim bakmaya devam edeceğim sanırım. Çok kaliteli cilalar var piyasada çizikten vs korumaz ama en azından su tutmasını engeller.

Hiç gerek yok hocam tamamen overrated yutıbur pompalaması olan bir gereksizlik abidesi ppf...

yazılımsal olsa her araçta olmaz mıydı?

fren hidrolik sıvısı az büyük ihtimalle.

geçmiş olsun.

• akmac A kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşünüyorum hocam. Tüm gün serviste oturdum geri gelen tek bir araç bile olmadı. Yazılımsal olsa çözülürdü. Olay mekanik parça kaynaklı bence

• arslanplaza kullanıcısına yanıt

Son zamanların modası fren tutmaması. Bmw bile binlerce sıfır aracını geri çağırmak zorunda kalmıştı yakın zamanda.

• 
Sayfa: önceki 23642365236623672368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.