Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2364. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Qushi
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.335
Cevap
1.390
Favori
3.538.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 23622363236423652366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tesekkurler, uyelige alinsa guzel olurdu...

• saitates kullanıcısına yanıt
    Eqe tipi yeni E gibi olsa alınırdı ama bütün merso evlerin tasarımı göreceli ama kötü...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

Teslimat tarihi 17 haziran, tahmini teslimat 7-18 haziran yazıyor. Araç parasını ödedikten sonra bir hafta içinde teslim oluyordu sanırım 31 inde fiyat teklifini kabul edip ayın 3 ü gibi ödeme yapsam 10 u gibi olur mu bilemedim telefonda 17 haziran en geç tarih dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    2023 de 100.000$ a ikinci el aldığım araba bugün 70.000$ anca ediyor.... Nas döneminde tam tersi durum vardı...

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Teslada kötü ama biniyoruz severek.Eqe de göreceli:) Ama içi enfes😁

Tipi E kasa olunca doğuştan elektrikli olmuyor onunda ayrı dertleri oluyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 26 Mayıs 2025; 20:4:4 >
    Eqe'niz var diye cümle kurmak istemiyorum:) Tesla o kadar değil ya:)

Rahat olun 😬 Sonuçta zevkler ve renkler farklı. Valla bilmiyorum çirkinlikte yarışırlar bence 😁

Eqe o ön farlar ile rakipsiz:) Bir kaç niyetlendim hatta dedim içindeyken sorun yok ama dışına dayanamadım :)

• Biraz farklı konu bugün juniper test ettim sr. Benim sr ile artılar eksiler.

İyi yönler araç biraz daha sessiz, konforda hafif fark var ama sebebi lastikler olabilir, zira continental gelmiş.
    Menzil daha iyi tüketim benim sr'den 1 kw daha düşüktü. 30 km falan farkeder. Cam tavan daha koyu. Gri kumaş kötü durmamış. Koltuklar aynı, soğutma iş yapar. Arka ekran ambians isteyen için güzel, direksiyon bilemedim, benimkine çok alıştım belkide bana hitap etmedi,

Kötü yönler müzik sitemi benim sr ile kıyaslanmaz bariz kötü, cam kenarları yuvarlaklaşmiş kolunu koyamiyorsun, Gri kumaş kötü durmamış ama alcantra gibide değil.

Gelelim büyük şeytana la siz niye vites kolunu kaldırdınız, şahane çalışan sistemi niye bozuyorsunuz. İnanilmaz anlamsız olmuş, paralel parkederken kafası karıştı ne gerek var, ya da ekrandan bas dur. Mühendislik faciası resmen çalışan kolay güzel ucuz çözüm yerine bu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Mayıs 2025; 20:13:15 >

Aynen, ön farlar muhtemelen yıldızlı far ile değişir yakında. Seneye makyaj yer

EQ serisi sonlandırılmadı mı, ne makyajı?

Devamı makyajı filan olmayacak diye okumuştum aylar önce.

• korcin K kullanıcısına yanıt
    2030'da baştaki EQ takısı kalkıp yerine "With EQ" yazacaklar. E 350 With EQ gibi bir isimlendirme olacak. Yeni CLA bu isimlendirmede ilk oldu. Üretim durmasıyla ilgili bir bilgi ben duymadım. Eqs makyajlandı zaten, ufak bir makyaj daha yapılacak mesela.

Tahminim 2029-2030 gibi makyajlı E serisi ile elektrikli E serisi tanıtırlar; o zamana kadar EQ serisi devam eder.

Edit:Makyaj ile birlikte With EQ ismine geçebilirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 26 Mayıs 2025; 20:43:1 >

Mevcut EQ serisini tamamen sonlandırıp, E serisinin elektriklisini yaparak dediğiniz gibi with EQ eklentisi getirecekler diye anlamıştım okuduğumu.

Bu kadar beğenilmeyen bir kasayı devam ettirmezler diye düşünüyorum, annemin 15 yıllık honda civic'ine benziyor araba  

• korcin K kullanıcısına yanıt
    Evet, zaten tek kasa tipine dönecekler bu kesin ama ortada bir tarih yok.Belki Benzinliyi elektrikliye benzetirler🤣Hiç belli olmaz bu MB tasarımcılarına son zamanlarda yaptıkları her iş ters çünkü:)

Evet, en çok benzeyen araba Civic😁 Yaşayalım görelim neler olacak.

• Huseyinag06 H kullanıcısına yanıt

Aynen öyle o yüzden hep söylerim eski kasa sr ler maksimum 1.350.000 tl yapar. İlanda yazana bakmayın, herkes istediğini yazıyor önemli olan kaça satıldığı ;)

• teslamodely T kullanıcısına yanıt
    Yenisinin envanter durumuna göre değişir eğer haziran temmuzda her isteyen juniper sipariş edebilirse, 2024-2025 eski kasaları 1.250 ye dahi alınabilir ama yok yokluk böyle devam eder juniper az gelirse 1.500-1.600 civarına el değiştirir araçlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.350.000 TL gibi rakamlar konuda yine canlanmış   Arkadaşlar bu 2 El fiyat konusunu bıraksak mı artık? Piyasa kendini bulacaktır şuanda sipariş zorluğundan dolayı rakamlar 2025 modellerde 1.700 ve 1.750 arası değişmekte(TG gruplarında satan yeni arkadaşlar var takip ederseniz satıldığını görürsünüz), kendinizin olmayan mala fiyat biçmeyi bırakın (doğmamış çocuğa don biçer gibi gözüküyor yanıtlarınız) artık lütfen komik gözüküyor bu yanıtlar.

Fiyat biçenler için söylüyorum biri de gelip aynı şekilde Juniper araçlarınız bayiden çıktı 2 el oldu 1.500 dediğinde bozulmayın.

Tesla LR ve PR de 2 el fiyatların düşmesinden durum net anlaşılıyor ki Tesla kullanıcıları kendi kendine düşürüyor bu şekilde fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 26 Mayıs 2025; 21:4:43 >
  • spentime kullanıcısına yanıt

Hocam bedava olana kadar yazacaklar. Ben kahkaha atiyorum. Oyle bir grup var ki araclar dussun diye kampanya baslatacaklar.  Hep ayni mesajlar. Oturup Model Y resimlerine baksalar daha iyi.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Mercedes-Togg-VW-Audi bir çok araç grubunda konuları takip ettim ve bulundum, Tesla kitlesi kadar bu kadar değişik 2 el konusuna yanıtlar gelen gruba rastlamadım gerçekten  

• spentime kullanıcısına yanıt

Nasıl toplanıyorlar hemen bir araya geliyorlar 1350 diye yazınca, ahahaha korkunun ecele faydası yok arkadaşlar. Bir malın fiyatını satıcı değil alıcı belirler. Bunu önce idrak ediniz.

Tesla yatırım aracı değil, hep söyledik. 1860 a cillop gibi yeni kasa varken 1700 e eski kasa alana bende de temiz satılık 3. Köprü var. 😀

• 
Sayfa: önceki 23622363236423652366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.