Tamam Juniper aracını teslim al 1.500e nakit alıyorum senden alıcı benim ben belirleyeyim o halde :) Yatırım aracı da değil nede olsa, parada çöpten toplanıyor ne olacak canım 360 bin tlcik bişey olmaz yenisini alırsın sen sıfır tekrar bayiden çıkar |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2365. sayfa)

-
-
2.el olacak bayiden çıkınca yapacak bişey yok Model Q gelecekmiş, Juniper LR RWD %10 ötv düşecekmiş, ne yapayım 1.866 sıfırı varken yüksek fiyata alıp, eski kasada nede olsa 1.350 düştü yani. Alıcı belirler piyasayı. Risk yüksek haliyle ucuza almam lazım Juniper'ı
-
Tamam aşağıda yazacağım ibana 200 bin tl gönder, teslim alınca juniperi sana 1500 den vereceğim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen teslim al noterde güvenli ödeme iletirim ben sana.
-
En çok merak ettiğim konulardan biriydi ses sistemi olayı, yanıtınız için teşekkürler.
-
liseli mubabbetine dönmüş ortam. Cuma cumartesi günlerinde 2 arkadaş 1740'tan sattı eski kasa araçlarını. hayal dünyasında yaşamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 26 Mayıs 2025; 21:30:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aşırı kararsız kaldım ppf konusunda. Ben de ankarada araştırıyorum. Çok farklı fiyatlar var 35 bine tpu olduğu iddia edilen kaplamalar da var 115 bine de kaplama var. PPF kağıt üstünde güzel bir ürün ancak yıkarken vs çok da keyif vermiyor açıkcası. Daha önce 2 aracıma yarım ppf yaptırmıştım. Ön 3 parça + ön 2 kapı şeklinde. PPF kaplı yerlerin yıkamasından çok da keyif almıyordum çünkü sünger kaymıyor temizlemiyor gibi hissettiriyordu. Bir de ben bu sefer bu arabaya uzun yıllar binmeyi düşünüyorum. 2-3 yıl içinde kesin atma yapar bence. Benzinlikte tazyikli su ile yıkıyoruz ister istemez basınçlı su kullanıyoruz. Atma yapacaktır. Bir de kaplama yaparken parça söküyorlar. Kamerayı, cam çıtasını, dodikleri söküp takıyorlar gördüğüm kadarıyla. O da sıkıntı bence o parçaların dişlerini kırsalar tekrar oturmaz o. Teslimata daha var teslimat gününe kadar detaylıca araştırmaya devam ama şu an sadece ön 2 cam filmini yaptırıp kendim bakmaya devam edeceğim sanırım. Çok kaliteli cilalar var piyasada çizikten vs korumaz ama en azından su tutmasını engeller.
-
Galerici/Al-Sat yapan fiyat manipülatifci arkadaşlar var ne yazık ki anladıkları dilden yanıt vermek gerekiyor. Konuya verilen rahatsızlıktan ötürü okuyan arkadaşlardan da özür diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 26 Mayıs 2025; 21:36:22 > -
Kaplattığınız yer mutlaka kesimi makine ilen yapar yer olsun, bazı işletmeler gerçekten rezil kesim yapıyorlar aracın üstünde ve kesim yapamadıkları yerler çamur topluyor ppf içine.
Ek olarak aracı kısa sürede satacaksınız kesinlikle PPF yaptırmanızı önermem 2.el de ppf paranız çöp oluyor ona göre karar verin kaplatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 26 Mayıs 2025; 21:39:11 > -
1250 e banada ayırın alırım 1 kepçe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tpu (Thermoplastic Polyurethane )’da marka marka. Xpel, stek, llumar, vs. gibi markalara 100 bin tl üstü istiyorlar. Hiç gerek yok bence. Çok lüks bir aracınız varsa mantıklı ama tesla gibi orta seviye araçlar için fazla masraf gibi geliyor bana. 4-5 sene ömrü var zamanında değiştirmezseniz boyaya da zarar veriyor. 10 sene dayanır diyenlere bakmayın kapalı garaj olacak fazla güneşte kalmayacak. Yıkamada falan dikkat edeceksiniz anca öyle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz yorumlara kesinlikle katılıyorum ortağımda var Eqe arabaları arada değiştirip kullanıyoruz, uzun yolda akıllısını arıyor insan şehir içinde ise akılsız olan konforlusunu arıyor
-
Hocam bu senaryoda biz arabaya sahip olmuyoruz adeta araba bize sahip oluyor
Sipariş verdiğim araç deep blue, lacivert tonlarında bir renk çizik çok gösterecektir. Bir de araç çok büyük otoparkta yandaki araç kesin kapıya vuracaktır. Bunlardan kaynaklı kaplatmak istiyorum ama son aracımı 8 ay kullandım 1 tane büyük çizik yoktu açıkcası. Sakınan göze çöp batar diye düşünüp yaptırmayacağım sanırım.
-
Şöyle bir cila kullanıyorum ben gerçekten hem su iticiliği hem de parlaklığı çok iyi. Uygulaması da çok kolay. Sanırım bu ppf işini rafa kaldıracağım.
www.n11.com
Turtle Wax Seramik Boya Koruyucu 500 ML + Bez + Oto Yıkama Sünger Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/turtle-wax-seramik-boya-koruyucu-500-ml-bez-oto-yikama-sunger-7859013 -
-
Sanmıyorum hocam. Piyasası gayet canlı. 1700 bandına alınabilecek daha iyi 2. bir araç yok.
-
Telegram da araçlarını satan ve sattıkları fiyatı paylaşan kişiler var ama Juniper alamayanlar yönelmiş ve baya satış yapan var, bazıları da ilan süresi dolan, Showroom da aracı görüp kullanıp tatmin olmayıp fark yokmuş diye satıştan vazgeçenlerde var, bayramdan dolayı vazgeçenlerde var. Ama eskisi gibi panik satışı bitti gibi duruyor.
-
Merhabalar. Geçen hafta TOGG test etme şansım oldu. Araba ivmelenirken elktrikli motorun devirlenme sesi (vıyy) kabine geliyordu bu nedenle TOGG almaya düşünmüyorum. Daha önce Mini Contryman E kullanıyordum. Hiç motor sesi yoktu. TOGG testindeki temsilci Tesla da da bu sesin olduğunu söyledi. Tesla almayı düşünüyorum tabii alabilirsek. Tesla da hızlayırken elektrikli motordan kabine herhangi bir ses geliyor mu?
-
Hızlı kalkışlar yapıyorsanız evet geliyor ek olarak yokuşlarda daha fazla geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X