Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2368. sayfa)

-
-
Keyif ve sağlıkla, iyi günlerde kullanın hocam. Hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşimin telefonda oluyordu ara ara. O da android. Bluetoth bağlantısını kaldırdı geri kurdu. Bir şekilde düzeldi.
İos'ta hiç sorun olmadı şu ana kadar.
-
Arka koltuklarda soğutma yok diye biliyorum
-
tesladan değil de uygulama bildirimiyle alakalı. bende de sağlık uygulamasında yapıyordu bunu. bildirimleri kapadım en son düzeldi. detay ayarlarda vardır mutlaka.
-
Bir gelişme oldumu hocam. Beni arayan soran yok. Araç halen serviste. Delirmemek mümkün değil
Oldu hocam. İncelenmiş, test etmisler. Sorun bulamamis, hatayi tekrar edememişler. Arac uzaktan izlenecekmis bir sure. Bugün teslim alacağım. Cevap pek tatmin etmedi açıkçası, biraz temkinli kullanmaya çalışacağım
Tesla da yapacağım son şey otopilota almak. 2 kere otoyolda ani fren yapıp çok kötü yaza yaptırıyordu. Bir daha tövbe. Aman aman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam aracımı 4.100 km de sattım. Beklesen 1770-1780 fiyatlara verebilirdim ama faiz getirisi düşünerek 1740 a verdim. Hatta son dakika görüşüp düşük fiyat verenlerin 1750 ye ver ben hemen gelip alırım diyenler oldu ama söz ağızdan çıktığı için anlaştığımız fiyata verdim.
Bu arada aracım hatasızdı ve araç içi ekran koruyucu haricinde herhangi bir ekstrası yoktu. Ben aracın orjinal halinden yanayım.
Zaten şunu belirtmek isterim ppf kaplama işi satarken çok riskli alırkende. Aracı arayanların hemen hemen hepsi ppf yok değil mi ona göre gelip göreceğiz vs. dediler. PPF kaplamalı araçlara ekspertizler kaporta ekspertiz garantisi vermiyor. Her ne kadar cihazlardan mikron kalınlığını anlıyoruz deselerde raporu yazarken araç ppf kaplı diye yazıp işin içinden çıkarlar. Sonra olası bir süpriz çıkarsa ihale tamamen size kalır.
Bu sektörde olan birisi olarak yazıyorum. PPF kaplamalı araç bakmayın, bakacaksanız da söktürüp öyle ekspertiz yaptırın. Ekspertiz, sonrasında çıkacak hataları kesinlikle kabul etmiyor.
-
Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. Umarım daha iyilerini alırsınız.
PPF yaptıracağımdan değil hocam örnek olsun diye yazmıştım. İkinci el araç alacak olsam PPF varsa söktürsem bir sıkıntı. Bıraksam aklım kalacak sonrasında hak veriyorum soranlara bu arada.
-
Ayarlarda otopilot için tek tık ya da iki tık seçeneği olması lazım hocam
Böylesi daha kötü, bir sorun var ki bulunamamış.
Şu şu sorun tespit edildi, yenisi ile değiştirildi, artık sorun olmayacak dense daha garanti olurdu.
-
Tesla zaten otopilottan vazgeçti, geliştirmiyor 2021 yılından beri, öylece kaldı. Hatta avrupa-türkiyedeki otopilot kodu belkide 2019 versiyon, şerit değiştirmeye bile izin verilmeyen eski kod.
Yapay zeka tabanlı FSD onun yerine geçecek, tabi Avrupa engel oluyor kendi otomobillerinin satılamaz duruma gelmesini engellemek için, izin vermiyor yayınlamasına Tesla'nın, çünkü yayınlandığı anda diğer bütün sistemler dinazor dönemine dönecek.
-
-
Katılıyorum. En azından hikayeden yaptık sorun yok demelerinden iyi diyerek teselli oliyorum:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emkara -- 27 Mayıs 2025; 16:21:49 >
Teşekkürler. Bu fiyat bandında Tesla'dan başkası hikaye hocam. Zaten yenisi almak için sattık.
Allah herkese daha iyisini gönlünden geçeni versin inşallah.
-
Hayırlı olsun o maviyi çok denedim kaçırdım içi beyazı aldım, ama mavi şahane iyi günlerde kullanın
son gücellemelerde otopilotun güncellendiği bilgisi veriliyor firmware loglarında, hatta bazı fsd özelliklerinin otopilota actıklarını söylüyolar, insanları fsd e çekmek için, fsd standart ve fsd pro diye tek sistem gelecekmiş sanırım yıl sonu, böylece tek platforma inecek yapı mühendisler için daha kolay tek platformla çalışacaklarmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X