< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (220. sayfa)

-
-
Teşekkürler bilg için. Tesla satış sonrası yazılımdan da para kazanma modeline sahip olduğu için, ülkemizde de mutlaka ama mutlaka gelecektir AC Boost özelliği. Neticede fabrika için ek gelir kapısı bu tarz işlemler.
-
Araç kredisinde imza atılmıyor dediler, herşey online oluyormuş dediğinizi anlamadım. Benim 2,19 dan onaylandı inşallah o hale gelmez :) yoksa biraz dolar yükselince bozar kapatırım
-
yatırım tavsiyesi değildir.
2018den beridir konan vergilere bakarsanız, vergiler artar, azalmaz hocam. ekonomi tren gibidir. gaza basarsın 3km sonra hızlanır, frene basarsın 5 km sonra durur. bizde halen gaza basılıyor. seçim ve deprem de tüğ dikti üstüne.
bayiler 2020de avukat doktor olacaksın, kredi çekeceksin, kapora vereceksin, 3 yıl kasko gibi saçmalıyorlardı. 2021 oldu biri parayı aldı benden, renk,model,donanım,teslimat tarihi,fiyat hiçbiri belli değil. ama bana üst sıradasın dedi, atıyorum 50 araç gelecek 5. sin dedi. aylar sonra aradı araç gelmeyecek çip krizi vs dalavere, bana alakasız bir araç teklif etti ve mesela benim 100 liraya orta sınıf alacağım araç yerine daha küçük sınıfta aracı 130 liraya teklif etti. yok dedim paramı aldım, baktım sarı siteye bütün araçlar orda ilanda. bu 2021de oldu. 2023 gittim elektrikli test vs tamam araç durumu nasıl yok 50 100 vereceksin biz araç gelince seni arayacağız.
nefret ediyorum artık. piyasadan değil. bayilerden bıktım. tepki değil, tercih. para bende istediğimi yaparım. benim paramla bana artistik yapıyorlar. namusumu şerefimi paramı sokakta bulmadım.
-
afrikalılar beyaz giymiyor. kışın bankada herkeste beyaz gömlek var. diğerleri için kışın yağmurda kirlenir. siyah renk çamaşır makinesinde ve güneşte solar :D yani bu renk tartışması bitmeyecek gibi.
-
fsd nedir acaba ? Bende cekici baglantisinu iptal etnek istiyorum. Bosu bosuna ekledim galiba bisey cekmeye ihtiyacim yokken ben sandim araf kalirsa ordsn cekilecek . Sizde var mi cekic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karavan çekmek için. Fsd Türkiye de çalışmayacak bir süre,en azından yasal izinler alınana kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
19" tamamen siyah boyatabilirsiniz jant kapaklarini.
19" jantlarin kendisini boyatabilirsiniz
19" jant konusunda cakma tavsiye etmem, 2 ton araç ve tork var. Sağlam ve hafif olması lazım jantin.
19"jant 2023 yılında jant kapagi calinan insanlar olacaktir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Mayıs 2023; 19:52:21 >
7% fark var gerçek hayatta
https://insideevs.com/reviews/532783/tesla-modely-range-20inch-wheels//
Tesla Canuck, menzil testlerinden elde edilen verileri yakalamak için TezLab uygulamasını kullanıyor. Her iki arabada da çalışan bir uygulamaya sahip. Teste göre, 19 inç jantlara sahip Model Y, 20'li yıllara sahip Model Y'den yaklaşık yüzde 7 daha verimli olduğunu kanıtladı. Başka bir deyişle, 20 inçlik tekerleklere sahip Model Y, daha küçük tekerleklere sahip Model Y'den 3,6 km (2,2 mil) daha fazla menzil kullandı.
Testten elde edilen bilgilere göre, daha küçük tekerleklere sahip Model Y, daha büyük tekerleklere sahip Model Y'den toplamda yaklaşık 36 km (22,4 mil) daha fazla menzile sahip olmalıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biraz zevk meselesi ama zaten mevcut hali 1.6 motor yoğun trafikte oldukça tatmin edecektir.
Enhanced Auto pilot ayrica satilmaz
FSD paketini içinde gelir. Bu da tahminim 170-180bin TL olacak su kurda.
FSD aboneligi başka bir konu.
FSD upgrade almanız FSD kullanabileceginiz anlamına gelmez.
FSD Beta ya da FSD aboneligi bolgeye ozeldir.
Bu programlara katildiktan sonra tamamen kendi sorumlulugunuzda FSD deneyimi edinebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Mayıs 2023; 20:20:45 >
Sanmam hocam, 40 bin liradan fazla olmaz. Direkt döviz karşılığı olur yani. Sonradan ekleneceği için ek ÖTV falan da ödememiş oluruz.
Bu araba ile drift zevk verecegini sanmam.
Bu araçta girdiği yerden geri geri çıkabilme kabiliyeti varmı. Sumonu kastetmiyorum girdiğiniz sokakta park yeri bulamadığınız taktirde beni geri çıkar dediğinde çıkarıyormu. Bmw son 50 mtryi hafızasında tutarak bunu yapıyor.
Herkese merhaba
Çok şükür bugün aracımı teslim aldım. Quicksilver LR 20 inch jant çeki demiri. Araç gerçekten her yönüyle farklı ve gerçekten akıllı bir cihaz. Hiç böyle bir tecrübe yaşamamıştım, inşallah herkesin tez zamanda teslimatı gerçekleşir. Bu arada orada bekleyen yaklaşık 60-80 araç daha mevcuttu.
-
Genelde gri gelmiş yine. Bu saatten sonra griye çevirmek avantaj sağlar mı acaba
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, araçları % kaç şarjla teslim ediyorlar acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geliştirilmiş otopilot da, FSD de vardı ilk sipariş ekranında.
Edit: İlk siparişte var ama sonradan alımda sadece FSD varmış.
Yalnız Amerika da sonradan çok pahalanmış FSD. Şu an 15 bin dolar ki aracın 3 te 1 fiyatı neredeyse. Bizim ülkede belki de hiç devreye girmeyecek ya da verim vermeyecek. Ne sokağımız sokak, ne de sürücüler sürücü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanmet -- 23 Mayıs 2023; 8:56:35 >
Rekabet kızışıyor ama araç sipariş verilebiliyor mu mercedeste
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X