TR'de bunu alabileceğimizin garantisi var mı? |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (219. sayfa)

-
-
Hazıran ayı içince araç içi satın alma yolu ile alabileceksiniz tıpkı sonradan geliştirilmiş otopilot veya fsd alabildiğiniz gibi. Yerinizde olsam şu dakikada sipariş değiştirmezdim. Tr teslanın beyanları birbirini tutmuyor söz uçar yazı kalır sözle iş yapmayın derim.
-
Hocam tüm pazarlarda olan bir opsiyon. Sadece LR'ye has bir opsiyon ayrıca. Benim için P'nin hiçbir anlamı kalmamıştır. Göreceği en fazla 4 saniye. GPS verileri ortada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sn. Hocam, aracını teslim alan arkadaşların da cevap vermesini istediğim bir sorum olacak, acaba enhanced auto pilot ya da FSD için abonelik imkanı Türkiye'de de geçerli mi?
Uygulamalarınızda bunu görebiliyor musunuz?
-
Sanırım FSD şimdilik sadece Usa da beta sürüm olarak kullanılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gri ve beyaz ağırlıkta. siyahçılar daha bekleyeceğiz
-
20" Induction alinabilir.
19" için boyatan çok. Çoğu kişi şehir içinde jant kapagi cikartiyor.
20" ufak cikintilari çok yansitir Turkiyede tahminim
Bu arada biraz yigiliyor virajlarda LR body roll .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Mayıs 2023; 14:18:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslim için mi bekliyor bunlar ?
Evet hocam, yeni gelen parti. Silver alanlar şanslı bu partide.
6 ayda ana parayı alıp diğer 6 ay faiz ödeticekler. Ne anladım o işten.
Hocam performans ve konfor için 18 Tsportline alanlar var. 21 yurtdışında bile pek tercih edilmiyor.
21'in dezavantajları o kadar çok ki, biraz fantezi kaçıyor. 20 bile fazla bence ama denenebilir.
Bende var 20" Kaymak asfalt memnun ediyor goruntusu ama biraz şehir disina gittigimde 19" alsam diyorum.
Menzili de unutmamak gerek
https://myevtrips.com/model-y-tires-gemini-vs-induction-19-or-20-2/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Mayıs 2023; 15:12:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm dünya araba üreticileri jantı bizden alıyor illa cms veya jantsa çakma 19inch induction çıkarır diye düşünüyorum önümüzdeki bir kaç sene içinde. Ben orjinalcıyım son 20 senedir hiçbiri aracımın jantını değiştirmedim ama jant kapağı mevzusuda canımı sıkmıyor değil bu arabada, muhtemelen çakma induction bulursam takar geçerim piano black veya saten siyah güzel olur. zaman gösterecek.
-
Menzilde ekstra bir azalma söz konusu değil aslında. Zaten websiteden config yaptığınızda 20" seçili gelir ve tahmini menzil 533 km der. Eğer jantı 19" yaparsanız ekstra menzil notu çıkar ve tahmini 533den 565km menzile çıkacağınızı söyler. Yani teorik olarak; sanıldığı gibi 20" menzilden düşmeye sebep olmaz, 19" alırsanız menzilinize "+" km katarsınız. Algı olarak tam tersi düşünülüyor söylemek istedim. Bir çok kişi zaten WLTP yi ekranda görüyor ve 20" ile 533km WLTP mevcut.
-
19" jant kapağı ile ilgili güzel bir ürün gördüm. Avantajı şu, normlda kapağı bu tarz siyah bir kapak ile değiştirince orjinal kapak ile aynı boyda yaptıkları için jantın orjinal gri rengi dışarıdan görünüyor ve iç kısmı da içeriden görünüyor, bu da tabi sırıtmasına sebebp oluyor ve yine 19" algısı da kalıyor. bu üründe kapağı neredeyse 20" kadar yapmışlar (19,5" galiba), bu sayede jantın gri dış kısmı halka gibi görünmüyor, iç kısmını da biraz daha dar yaptıkları için jantın iç kısmı da görünmüyor ayrıca yandan bakınca 20" gibi daha güzel bir görüntü veriyor. menzile artısı eksisini bilmiyorum onu da bir görmek lazım ama tribün tarzı olduğundan aynı ise menzil tarafı bu sorunu çözebilir.
MyGadgetsWorldyoutube
My 2023 Tesla Model Y Long Range in Black needed this change only to make it look premium with these EVBASE Induction Look 19" Wheel Hub Covers that replaced perfectly those not so good looking gemini hub caps. Buy at WWW.EVBASES.COM and get 15% OFF using Code "Mygadgets" Buy from following link for discount: https://tinyurl.com/induction-evbase-hubcapshttps://www.youtube.com/watch?v=jROjY80mOdw&t=407s
-
Acceleration Boost için Tesla Türkiye'den şöyle bir cevap aldım:
"Bu özellik servis üzerinden erişim sağlanabilir olacaktır fakat net bir tarih belirlenmemiştir."
-
ya azcık saksıyı çalıştırmak yeter. neden araplar çölde beyaz giyiyor? neden yazın beyaz giyiyoruz? siyah giyince pişiriyo çünkü. neden güneş panelleri koyu renk? o kadar uzağa gitmeye gerek yok yani.
-
Hala renk tercihleri kavgası yapıldığına inanamıyorum. İnsanların zevklerini eleştirmekten vazgeçin artık, size ne yahu isteyen beyaz alır, isteyen siyah, isteyen kırmızı. Bir kere yazarsın geçersin siyah şöyle beyaz böyle ben bu yüzden siyah seçtim veya beyaz seçtim diye. İspat çabası nedir? Sayfalardır her şey bitti renk tartışması başladı. Şaka gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X