Ne anlatiyon hocam sen ya arac dolu piyasa sanki arac kitligi varmis gibi konusuyorsun su mesajin bile niyetini acikca belli ediyor ben olsam boyle bir topluma 3 katina satarim bu araclari niye ucuza veriyim ki şu durumdaki insanlara. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2084. sayfa)

-
-
İnsanlar mutsuzluğunu teslayla mercedesle iphone ile gidermeye calisiyor toplumumuzda kimse mutlu değil gösteriş milletin birbiriyle midik yarışı toplumumuzun genlerinde var niye ucuza mal satsınlar ki bize 1m egea alan adam var bu ülkede aldıkca zam gelsin zam geldikce sevinen bir toplum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarı ile
Performance 534 bg
Long range 514 bg (Tr de sadece 4 çekeri var)
Standart range 218 bg buda sadece arkadan çekiş üretildi.
Beygir güçlerinde farklılığın nedeni anlık verebildiği en yüksek güç’ü yazmalarının nedeni olabilir. Nominal güç sanırım bunun adı.
Sürekli aynı gücü veremiyorlar pil, bms ve sıcaklıktan ötürü. Pik güçten bir süre sonra performance 460bg, 390bg düşüyor sanırım. Sr da durum biraz farklı, Srın motoru kısıtlama olmadığında 300bg. Tr versiyonu bms ile en çok 218bg verecekkadar ayarlı, o da herhalde sıcaklığa çok marıuz kaldığında düşebilir. (Sanırım)
Yurt dısındaki srlar 300 bg yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesla ile piyasadaki diğer satıcılar birbirlerinden farklı. Doğrudan tesla satıyor aracı. Galericileri model y ye boğacak kadar araç üretebilir almanya fabrikası. Sadece beklemeyi göz önüne alabilirse millet galericilerin elindeki teslalar 2nci el tesla olur.
Eskiyen bir bmw aracımı değiştireceğim, yani gösterişli aracımdan gösterişsiz yeni teknoloji bir araca geçeceğim ve sen konuyu nerelere getirdin. Daha birkaç yıl önce bu memlekette araç piyasasını görmemiş gibi konuşuyorsunuz, bayilerin millete nasıl kazık attığını, hava parasıyla sipariş aldığını, araçların stoklandığını ya da milletin araç bulmak için sefalet çektiğini görmemiş olamazsınız. Son olarak da tesla dediğin araç Türkiye'de yurt dışı fiyatına en yakın satılan araç.
Asıl sen ne anlatıyon hocam ya..
-
2023 yılında da gercek olmayan milyon tane spekülasyon yapıldı, biz de gaza geldik. Arabalara ederinin iki katı para ödedik. 50bin avro buharlaştı gitti.
Gaza gelmeyin, en iyi tesla en ucuz tesladır!
Paranızı ne tesla turkiye'de gorev yapan coluk cocuga kaptirin ne de galericilere!
Otomobillerinizi teslim almaya gittiğiniz gün ne demek istediğimi anlayacaksiniz!
Bu arada benim yazilimim güncel, şu yagmurlu günlerde silecek hala düzgün çalışmıyor, manuel kullaniyorum.
kredi başvurusu nasıl yapılıyor, sadece ticari için kredi başvurusu seçeneği gözüküyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş verdiğinizde uygulama üzerinden yapılıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam almak zorundamisin bmw ni satip tesla alacaksin sana madalyon takmalarini felanmi bekliyorsun bu durumda ? evet o yillarda firsatciligin dibine vurdular peki onlarin ekmegine kim yag surdu ? kim canak tuttu ? bizim milletimiz zam geldikce aldi altta kalanin cani ciksin zihniyetiyle alip daha fazla paraya satacakya akilli sonradan görme milletimiz burdada tutmuş pusuya yatmiş bir guruh ne bekliyorsunuz ki. Olay buraya gelmis zaten ben sadece aciga cikardim durumu.
Hocam siz ne anlatıyorsunuz dünden beri, allahınızı severseniz? Adam mevcut durumunu ve aklındaki düşünceyi anlatmış gayet makul bir şekilde. Siz ya gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz.
Ülkenin, piyasanın durumu belli. Herkes herşeyin farkında. İsteyen gider 3.465'ye Yeni LR alır, isteyen 10% ile yeni SR bekler, istemeyen de başka arabaya biner ya da araba almaz yayan gezer. Milletin keyfinin kahyası mısınız?
Bir aracı beğenip piyasaya çıkar çıkmaz alıp kullanmak istemek suç mu oldu, hayırdır?
-
Sr Donanım eksik gelirse yine de alır mısınız? Arka ekran yok , koltuklar kumaş gibi .
Neyden kıstıklarına göre değişir. Koltuklardan kısılmamalı... ionic 5 gibi kuşa döner ise ben almam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 8 Nisan 2025; 13:24:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi hayirli olsun. Model Y Sr Berlin teslimleri 19 Nisan basliyor. Bu hafta persembe cumayi takip edin. Envanter yakinda geliyor.
Donanım kısmadan yüzde 10 olur mu? Bekliyor musunuz ?
İnşallah. Son mesajımdan bu yana iki ay geçti. Hala bekliyoruz😁
Hazırız :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
👍🏻
Tesla Almanya forumunda bir görsel buldum. Bir kişiye SR teslim etmişler ve ön kapıdaki kumaş detayı resimdeki gibi olmuş. Ayrıca batarya %100 dolu iken gözüken menzilin 434 km olduğundan bahsetmiş.
-
Tesla almanya sayfasında sr için tahmini teslimat mayıs haziran gözüküyor hocam kaynağınız nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X