< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2083. sayfa)

-
-
Çok iyi olur...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yazılırsa bana da atın
-
Arkadaşlar niye hemen gelir gelmez hızlıca kapmak istiyorsunuz aracları kacırdığım bişey mı var ilk kapılan aracları ucuzamı verecekler yada azmı araç gelecek anlamadım🙂okunmuş üflenmiş mi olacak bu araclar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 7 Nisan 2025; 17:37:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu iyi niyetinizi takdir etmekle birlikte yazmamanızı öneririm. Biz tüketici olarak 1 adet arabamızı bir şekilde, öyle ya da böyle alıp çıkacağız. Bu tür uygulamalar galerici fısratçı işi. Onların işine yarar.
-
Çünkü memlekette her şeyde 1 saat sonra alana farklı 1 saat önce alana farklı tarife uygulanıyor. Piyango kime vurursa.
-
Sizde düzene canak tutup ne alırsak kardır diyorsunuz yani öle mi ilginçmiş ne desem bilemedim
Bunu mu anladınız ? ihtiyacım var araç alacağım, memleketin durumu belli, gelecekteki belirsizlikten etkilenmemek için çıkar çıkmaz almak istiyorum.
Bana yazma ve beni engelle kardeşim.
-
Arkadaşlar botu bitirdim fakat paylaşmakta tereddüt yaşıyorum. @ceyon arkadaşımızın söylediği gibi bot kötü niyetli kişilerin eline geçerse siz de alamayabilirsiniz. Belki 5+ fazla DH üyeliği olana gönderebilirim ama dediğim gibi vicdani olarak rahatsızlık yaşamak istemiyorum al-satçılar da burayı takip ediyor olabilir.
-
-
Arkadan çekiş, performance, long range, standart range gibi terimleri özelleştirdim. kullanıcı ne isterse onu kaydediyor ve onu arıyor aslında.
-
aslında süper, elinize sağlık ama bence fırsatçıların işine daha çok yarar. :(
-
Umarım ihtiyacı olan herkes ilk çıktığında alabilir.
İhtiyacı olan da, Galericiler de , al-satçılar da şu an bu aracı bekliyor.
Envanterin tükenmesi 1 saat bile sürmeyebilir.
Gs - Fb maçına bilet almak gibi bir durumla karşılaşabiliriz.
-
Ya gerekirse hepsini galericiler alsın siz onlardan almadiktan sonra bu adamlar ekmek diye tesla mi yicekler?
Sakin olun herkes nasibini yer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code61 -- 7 Nisan 2025; 19:34:17 >
Ben isterim hocam:) al satçı adama sizin bot dan önce haber gider zaten. Dünya ticaret savaşları vs SL %10 da gelecek (bence tabi) ama %10 ne kadar daha gider bilemiyorum. Avrupa matkaları da Japon markaları da daha agresif satış kampanyaları yapabilirler. Ucuzlayan ürüne talep artar buda dış ticaret açığının büyütür. Çaresi extra ötv...
Bu ne demek?
-
Muhtemelen ilk envantere bu formda ben dahil almayı düşünen bir çok kişi ulaşamayacak
Yahu önceden ne güzel sipariş veriliyormuş, şansıma şimdi envanter gelmiş. Ne olurdu ya jantını rengini otunu çöpünü seçerek alsaydık. Devlet şu aralar hep bana ters gidiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu sahibi dediğin böyle olur. Dosta güven…. :)
Teşekkürler tabiki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satış danışmanı 10.000-15.000 araç getirmekten bahsediyordu envantere girecek. Galericiler istedikleri kadar satın alabilir. Ne olur ne olmaz alacak olanlar istedikleri aracı gördümü alsın bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X