Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2083. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
53.456
Cevap
1.389
Favori
3.545.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 20812082208320842085
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabiki çok iyi olur, galerici mafyaları çökmeden sipariş verebilirsek iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayalci07 H kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur...

• sarpuli kullanıcısına yanıt

yazılırsa bana da atın TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Arkadaşlar niye hemen gelir gelmez hızlıca kapmak istiyorsunuz aracları kacırdığım bişey mı var ilk kapılan aracları ucuzamı verecekler yada azmı araç gelecek anlamadım🙂okunmuş üflenmiş mi olacak bu araclar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 7 Nisan 2025; 17:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu iyi niyetinizi takdir etmekle birlikte yazmamanızı öneririm. Biz tüketici olarak 1 adet arabamızı bir şekilde, öyle ya da böyle alıp çıkacağız. Bu tür uygulamalar galerici fısratçı işi. Onların işine yarar.

• landscapee kullanıcısına yanıt

Çünkü memlekette her şeyde 1 saat sonra alana farklı 1 saat önce alana farklı tarife uygulanıyor. Piyango kime vurursa.

• ceyon C kullanıcısına yanıt

Sizde düzene canak tutup ne alırsak kardır diyorsunuz yani öle mi ilginçmiş ne desem bilemedim

• landscapee kullanıcısına yanıt

Bunu mu anladınız ? ihtiyacım var araç alacağım, memleketin durumu belli, gelecekteki belirsizlikten etkilenmemek için çıkar çıkmaz almak istiyorum.

Bana yazma ve beni engelle kardeşim.

• Arkadaşlar botu bitirdim fakat paylaşmakta tereddüt yaşıyorum. @ceyon arkadaşımızın söylediği gibi bot kötü niyetli kişilerin eline geçerse siz de alamayabilirsiniz. Belki 5+ fazla DH üyeliği olana gönderebilirim ama dediğim gibi vicdani olarak rahatsızlık yaşamak istemiyorum al-satçılar da burayı takip ediyor olabilir.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Satin alma modulunu iptal et hocam. Sadece bildirim gondersin. Gerisini biz hallederiz. Kontrol edilecek metin kisminda “arkadan çekiş” yazilmali sanirim. Standart range olarak girmiyor sisteme.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunami0108 -- 7 Nisan 2025; 18:55:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tsunami0108 T kullanıcısına yanıt

Arkadan çekiş, performance, long range, standart range gibi terimleri özelleştirdim. kullanıcı ne isterse onu kaydediyor ve onu arıyor aslında.

aslında süper, elinize sağlık ama bence fırsatçıların işine daha çok yarar. :(

• Umarım ihtiyacı olan herkes ilk çıktığında alabilir.

İhtiyacı olan da, Galericiler de , al-satçılar da şu an bu aracı bekliyor.

Envanterin tükenmesi 1 saat bile sürmeyebilir.

Gs - Fb maçına bilet almak gibi bir durumla karşılaşabiliriz.

• Ya gerekirse hepsini galericiler alsın siz onlardan almadiktan sonra bu adamlar ekmek diye tesla mi yicekler?
    Sakin olun herkes nasibini yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code61 -- 7 Nisan 2025; 19:34:17 >
    Ben isterim hocam:) al satçı adama sizin bot dan önce haber gider zaten. Dünya ticaret savaşları vs SL %10 da gelecek (bence tabi) ama %10 ne kadar daha gider bilemiyorum. Avrupa matkaları da Japon markaları da daha agresif satış kampanyaları yapabilirler. Ucuzlayan ürüne talep artar buda dış ticaret açığının büyütür. Çaresi extra ötv...

• BTMWTMP B kullanıcısına yanıt

Bu ne demek?

• Muhtemelen ilk envantere bu formda ben dahil almayı düşünen bir çok kişi ulaşamayacak

• Yahu önceden ne güzel sipariş veriliyormuş, şansıma şimdi envanter gelmiş. Ne olurdu ya jantını rengini otunu çöpünü seçerek alsaydık. Devlet şu aralar hep bana ters gidiyor

Konu sahibi dediğin böyle olur. Dosta güven…. :)

Teşekkürler tabiki.

• Satış danışmanı 10.000-15.000 araç getirmekten bahsediyordu envantere girecek. Galericiler istedikleri kadar satın alabilir. Ne olur ne olmaz alacak olanlar istedikleri aracı gördümü alsın bence

• 
Sayfa: önceki 20812082208320842085
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.