< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 8 Nisan 2025; 16:56:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2086. sayfa)

-
-
Teslime yaklaşık 15 gün kala teklif gelir. 5 gün içinde ödemenin tamamlanması istenir. Toplam 45 gün teslim süresi olduğu düşünülürse, siparişten 30-35 gün sonra ödemenin kapanması gerekir.
-
Togg'un sedan modeli de yakında satışa çıkacak diyorlar. Ötv işi şansa kalıyor artık.
-
Sedan %10 kesin olur suv %40 a kayıyor zaten yavaş yavaş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut Aracı uğraşmadan hızlıca satmak için ikinci el sitelerini vs kullanan oldu mu? en güvenilir ve fiyatı uygun yolu tavsiye edebilecek olan var mı? (Sahibinden,arabam,carvak,otoplus gibi siteler)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyon -- 8 Nisan 2025; 17:8:36 > -
İki kez vavacarsa araç sattık. Diğerlerinden daha iyi fiyat verdiler. 2 saatte halledildi her şey.
-
Bende 2 araç sattım vava ya, deneyim iyiydi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfır arabayı 6 aydan önce satabilmenin bir yolu var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlana koyup satacaksınız bireysel satışta öyle bir kural yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Noterde 6 ay 6 bin km den önce satamıyoruz diye anlamıştım ben bireyselde de ama sorun yok o zaman
İnternette verdikleri tekliften sonra fiyat olarak gidince çok iniyorlar mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle bir sistemleri yok. Fiyat kuruş değişmez. Kabul edersiniz ya da etmezsiniz.
İnternette teklif verdiler bana . Gidince değişmiyor mu ? Eksperden sonra . Biraz düşer dediler
Düşüyor. Ön teklif geçerli olmuyor genelde. Bir sürü bahane buluyorlar.
Değişiklik olmaz ise o rakamı almak mucize :) Kesin düşer ama ne kadar düşer muamma:)
En sorunsuz arabaya bile sarı sitedeki dengi en düşük ilanın bi tık altını veriyolar.
Pardon, ben tesladan bahsediyorsunuz sandım.
İnternette bir fiyat aralığı veriyorlar. Araçta bir kusur yoksa o aralıkta sadık kalıyorlar.
Gittiğinizde eksper yapıp aracınızı sistemlerine yüklüyorlar. Bayilerinden teklif alıyorlar. Teklif sayısı araca göre değişiyor. En yüksek teklifi vereni sunuyorlar size. Kabul ettiğiniz an işlemleri yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 8 Nisan 2025; 20:11:55 >
Vavacars ile ben de bir araç sattım. Verdiğim tüm bilgiler eksiksiz doğruydu. İnternette teklif ettikleri aralığın üst değerinin 10.000₺ altında bir fiyata sattım.
-
Teslanin ikinci el piyasası kötü yani öyle mi anliyorum ?
Teslanin mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X