Nasıl alacağız bu mailleri? @teslainventory |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2082. sayfa)

-
-
Güzel girişimcilik. Tebrik ederim.
-
Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum, ne mailinden bahsediliyor burada? Bu teslainventory bot falan mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam adam para kazanmak için bir iki satır kod yazmış. Envanteri kontrol ederek senin mail adresine otomatik güncelleme atacak. Parası karşılığında
Siz zahmet etmeyin ben sizin yerinize envantere bakar yeni araba çıkarsa mail atarım diyor. Tabii ücreti mukabilinde..
-
Ooo süper fikir. ücreti ne kadar acaba
Arkadaşlar açın chatgpt'yi
Aşağıdaki adrese yeni araç eklendiğinde mail atan bir uygulama yazmak istiyorum,
New & Used Electric Cars | Tesla
size versin kodları.
Hangi devirde yaşıyoruz
-
Hadi Tesla aç siparişi de patlat şu satışları artık. Kur patlamadan, ÖTV oranı değişmeden aracımızı alıp binelim. LR RWD için de birşeyler düşünsen Türkiye elektrikli pazarını silip süpürürsün.
-
Şimdi arkadaşlar ben hafta sonu eski kasa Tesla test ettim. Long Range olanına bindim, arkasında dual motor yazıyordu. İnternette bu aracın 500 küsur beygir olduğu yazıyor ancak temsilci aracın 350 beygir civarında olduğunu söyledi. Biraz araştırdım kafam karıştı. Araç bilgilerinde 2 tane long range görünüyor birisi 350 beygir birisi 500 küsur beygir. Hatta sanırım long range olup tek çeker olan da var mış. Neden böyle bir karışıklık var, türkiyedeki araçlar kaç beygir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 7 Nisan 2025; 14:41:38 > -
Teslanın Almanya sayfasında SR modeli için tahmini teslimatı Mayıs-Haziran olarak güncellemişler. Yanlış hatırlamıyorsam eskiden bu sadece Hazirandı. 45 gün kuralına göre en geç 15 nisana kadar siparişlerin açılması olası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 7 Nisan 2025; 15:31:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız Juniper için sipariş değil envanterden satış olacak denmişti bir ara..
Belki sadece beyaz ve stealth %10a giriyordur. Bütün siparişleri öyle verip envanterden mayıs belki Haziranda satmaya başlayabilirler
-
Envanterden satış olması, aşırı talep olması durumunda 45 gün içinde teslimatın yetişmemesine yönelik alınmış bir önlem. Benim tahminimce şuanki yeni lr de olduğu gibi Mayıs-Haziranı baz alacaklar ve 15 nisandan önce ilk parti araçlar için siparişleri alıp 45 gün içerisinde teslim edecekler. Envanter olduğu için de belli bir kotası olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%60 yerine %40 a girebilmesi içinde 160kw belgesi gerekiyor. Doğrudan bu durumu %10 a bağlamamak gerekir.
-
teşekkürler
-
Arkadaşlar konu sahibi olarak windows kullanıcıları için basit bir bot yazabilirim, paranızı kaptırmayın böylelerine. Bu mesaj yeteri fav alırsa windows tabanlı bir bot yazıp ücretsiz paylaşabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X