< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Evet hocam ama arkadaş korna kullanmayı pek istemediğini söylemiş. Alternatif yöntem sentry logosu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Var hocam ama çoğu önemli hamlede otomatik kayıt yapmıyor. Arkadaşın durumunda yapmamış mesela. En garantisi ya logoya dokunmak ya da kornaya basmak. @wwtr ben yurtdışındayım hocam benim navigasyon sürümüm alakasız olacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 5 Nisan 2025; 17:28:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün test sürüşü yaptım yeni Juniper LR ile. Teslası olan için aman aman bir değişim olduğunu düşünmüyorum özellikle P-LR sahipleri için söylüyorum güç hissiyatı aynı geldi. Tamamen kendi kişisel görüşlerimdir, tarafsız olmaya çalıştım. Süspansiyon; Özellikle çukurların bol olduğu bir rota seçtim araç hala sert. Ben süspansiyonda büyük bir iyileşme göremedim. Sadece iç tirimlerde kapı klipsleri vs yenilendiği için çıtırdama azalmış fakat tatmin etmedi. Direksiyon: Bindiğim araç 4bin km'yi devirmişti. Direksiyon hissiyatını beğendim, belki yapısından dolayıdır bilemiyorum fakat daha ele oturur geldi. Fakat direksiyonun yanındaki tuş takımını taşıyan siyah plastik berbat bir kalitede. Hatta test aracı olduğu için baya bir deforme görüntüsü vardı. O siyah plastiği hiç sevmedim. Dashboard da yer alan gri bez kaplı uzun çıtayı elinizle hafif kaldırdığınızda çok esniyor. Hiç beğenmedim. Tasarım: Ön tasarım daha nazik görünüyor fakat maalesef ben citroen benzeri bir tasarıma benzettim. D Suv bir araç için bu kadar nazik bir ön tasarım gereklimiydi ? Bence gereksiz olmuş. Sürtünme katsayısını azaltmak için nazikleştirmişler fakat bunun yerine bataryayı biraz daha iyileştirseler sanki daha mutlu olurdum ve o tasarımın nazik görüntüsü yerine batarya paketinden menzil avantajı elde etmeyi isterdim. Arka tasarımı çok beğendim. Zevkler göreceli fakat ben arka bagajda T logosu olsa daha güzel duracağını düşünüyorum. Bagaj kapağını halı kaplamaları çok yerinde olmuş premium hissi vermiş. Koltukların havalandırmalı olması, özellikle bizim gibi yılın 4-5 ayı yaz olan ülkeler için olmazsa olmaz. Güzel ve beğendim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ben 1-2 sene daha beklemeye karar verdim. Maalesef yeni kasaya upgrade için beni heyecanlandıran bir özellik & tasarım göremedim, hatta heyecan duymadım. Teslası olmayan biri için ise kesinlikle alınacak bir araç, mevcut teslacılar için mutlaka test sürüşü yapmalarını tavsiye ederim. Selamlar. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Aracı,akıllı priz ve tesla mobil konnektörle %4 ile şarja taktım.21 saat gibi bir sürede %100 oldu. Ancak araçta yüklenen enerji 52 kw olarak görünürken,akıllı prizde 60.49 kw olarak görünüyor.Bu arada ki 8.5 kw farkın nedeni nedir bilen birileri varmıdır? |
Şimdi siz yazınca DC istasyondan yaptığım şarjlara baktım.DC istasyondan şarj ettiğimde de ödediğim kw miktarı ile aracın pilindeki kw miktarı yine %8 kadar daha azdı.DC olduğu için kayıp olmaması gerekmez mi Evden ve AC istasyonlarda şarjda kayıp %14.2 olmuş.Bence bunlar da maliyete eklenmeli.15 kw tüketim gösteriyor ama aslında 17.5 kw felan yani |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En uygun SR versiyon sadece tek model mi arkadaşlar? Jantlar vs tamamı standart mı? yani siparişe açıldığında bakmamız gereken ya da tercih etmemiz gereken bir fark var mı? İkinci sorum da teslimatlar yalnızca Orhanlı adresinde mi yapılıyor? tşk < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyon -- 6 Nisan 2025; 20:16:38 > |
|