Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2079. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
53.460
Cevap
1.390
Favori
3.546.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30tl çekip iade etti. mastercardı ekleyince

• quote:

Orijinalden alıntı: uk05

merhabalar

bugün eşim ile test sürüşüne gittik, giderken test aracı karşımızdan geldiğinde "oha güzel görünüyormuş canlı da" dedik. neyse armada'ya varınca hem eski kasa hem de juniper yan yanaydı. eskisinde malzeme kalitesi eh iken yenisine binince koltuklar özellikle hiç fena değilmiş dedim. tabi bu hiç fena değilmiş yorumunu sr %10'dan girerse diye yapıyorum. long range 3,5milyonluk bir araç için kıyaslarsam tartışmalı, rakipler daha premium oluyor.

test sürüşünde ise long range 4 çeker kullandım, tabi çok performanslı ve 4 çeker araç. sessizliği makul seviyedeydi, süspansiyonlar da kötü gelmedi (mevcutta elite tucson var). arkadaki ekran abes olmuş, ya daha yukarı konumlanmalıydı ya da portatif yapıya sahip olmalıydı dedim. ekran kullanımı tahminimden kolay ama kullanırken herhangi bir ayarı değiştirmek için ayarlara gir falan dikkat dağıtıcı göründü ilk aşamada, standart bir araçtaki kısa yolları özletir gibi geldi. bir süre kadranı gözler arar gibi. vites geçişi hiç zorlamadı hemen alıştım. ama genel olarak aracı sevdik. sanırım %10'luk dilimden satılırsa direk sipariş vereceğimiz bir araç olacak, evin 2. aracı olacak. yüzde 10'luk dilim artsa bunun da fiyatı artar, ötv artsa zaten direk artar, zarar ettirmez.

sadece 2 sorum var, 1.si sipariş verirken karttan 50k çekiyorlar ve iadesi yok deniliyor. daha önceden iade alabilenleri okumuştum. ola ki sipariş ettik ve ötv diliminde %40'a çıktı, o 50k'yı alma ihtimalimiz var mı? 2.si arkadan itişli araç hiç kullanmadım uzun vadede, virajlarda arkayı atma gibi bir durum söz konusu oluyor mu ve uzun vadede tek araca düşersek kışın ankara'da sıkıntı yaşatır mı?

Kredi başvurusu yapıp bankadan kredi çıkmamasını sağlarsanız 50.000 tl ücreti iade alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• edanis E kullanıcısına yanıt
    5000 kw üstü 4.5 tl olmustu kw fiyatı bu zamla 6 tl’ye yaklaşacak. Evden şarj etmek maliyet açısından mantıklı değil ya da 5000 kw’yı geçmeyecek şekilde bölmek lazım. Brent petrol de sürekli düşüyor geçen sene nisanda benzin 43.5 tl’ydi. bir senede yüzde 10 bile artmadı daha indirim gelebilir geçen seneki fiyatlara düşecek gibi.

• vires kullanıcısına yanıt
    47 lira oldu benzin zam yine yolda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç ödemesi için kart ekleme mobil uygulamada mı var acaba?

web'den eklenen kart yalnızca şarjda kullanılıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyon -- 5 Nisan 2025; 11:14:51 >
  • vires kullanıcısına yanıt
    Ben 416yı geçmeden evden şarj ediyorum 3 - 4 defa. Evdeki bütün cihazlar tasarruflu, aylık kullanım 200-250 arasıydı artık 390 400 civarı. Bunun dışında gerekli olan enerjiyi avm deki AC lerden devam ediyorum. Hızlı şarj lazımsa DC ye. Bu araba ayarındaki bir araç 6-8 litreden aşağı yakmaz şehir içinde. Ev şarjı 416 kw ile sınırlı olmasa 7-8 kat daha uygun yakıta göre. Karışık kullanımda şehir içi 4te1, 5te1 gibi olduğunu düşünüyorum. Şehir dışında DCnin son zamlarıyla 3te1 veya yarısı gibi.

• ceyon C kullanıcısına yanıt
    Aracın kaporası için yüklediğiniz kart mobilde görünüyor. Ayrıca yeni kartı mobildende ekleyebiliyorsunuz.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 5 Nisan 2025; 11:22:27 >
  • https://x.com/dolubatarya/status/1908436960663810513?s=46

2026dan önce standart renç gelmez diyenler morarmadan söyleyelim. Nisan ortası siparişler mayıs başı teslimler başlayacak

• Merhaba, bugün biri kırmızı ışıkta bir aracın geçmesi bir de en sağ şeritten en sola kıran bir başka araç nedeniyle 2 saat içerisinde iki adet ciddi kazayı Allah’a şükür atlatmış biri olarak kameraları inceledim ancak kayıt yoktu. Sistem otomatik seçeneği olarak ilk günden beri aktif, önemli olmayan bir çok kayıt mevcut ama asıl önemliler yok.

Allah korusun çarpma, dokundurma, değdirme dışında teğet geçmelerde kayıt etmesi gerekmez miydi?

Bir de fazla korna kullanmayan biri olarask istemesem de otomatik yanında bir de korna ile kaydı aktive ettim, böylece her ikisi de aktif oluyor, değil mi?

Son sürümü kullanıyorum(2025.8.6)

Son olarak en güncel navigasyon sürümünü paylaşabilir misiniz? Dünden beri 3 güncelleme geldi ama navigasyon bana sorunlu gibi geliyor çünkü Eşarj vb. Üçüncü parti şarj istasyonları haritada hala gözükmediği için pil ısıtmayı yine supercharger seçerek yapmam gerekiyor.

Teşekkürler.

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Tesla haziran temmuz gibi teslimatlar olacak diyordu. Mayıs gibi siparişe açılır büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Tesla haziran temmuz gibi teslimatlar olacak diyordu. Mayıs gibi siparişe açılır büyük ihtimal
    Öne çektiler. Sr üretimler başlamış. Nisan ayı içinde sipariş verilebilir hale gelecek. Bir aksilik çıkmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 5 Nisan 2025; 13:40:44 >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

Eski kasa tesla sahipleri değil miydi onu diyenler? Birde %10 dan gelirse asıl o zaman mosmor olacaklar 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edanis E kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aylık olarak 416kw gibi bi sınırlama yok hocam. yıllık toplam 5000kw geçmemeniz yeterli. Her ay hesap yapmanıza gerek yok. Baktınız 12.ayda durum sıkıntılı arabayı sarja takmazsınız.

• Umarım Sr beklenen koşullarda gelir. Bi hayli bekledik sabırsızlanıyoruz artık. Hayırlısı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erim Aktuğ E kullanıcısına yanıt

Eğer erkenden gelirse güzel olacak bu hafta byd Opel Kia birkaç markaya baktım opel grandland opsiyonlar ile 1900 e yaklaşıyor pek içime sinmedi açıkçası kia ev3 için fiyatı yüksek buldum byd için ise seal u ev içi ferah yerden yüksek ama 600 litre barajı kullanan birisi olarak bagaj küçük geldi ekrandaki gecikmeler yüzünden de soğudum. Makyajsız kasa teslayı test etmiştim dört çeker bana fazla gelmişti aracı hız sınırlarında kullanırım ayda 3-4 bin km arası yol yapıyorum her gün 120 km git gel yolum var araç uygun fiyat bandına gelir ve Türkiye donanımlarında çok önemli özelliklerde kısıtlama olmazsa büyük ihtimalle SR bir Tesla sahibi olacağız merakla bir an önce gelmesini bekliyoruz

• Hocam bu konu biraz Karışık galiba. Daha dün elektrikçi 417kw yıl bir aylık fatura döneminde geçmen halinde direk 2000 tl üst seviyeye geçer fatura dedi

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Karışık değil hocam.

2024 yılı kullanıma bakılıyor. 5000kw geçtiyseniz, 2025'te 1 sene boyunca, düşük bile kullansanız, zamlı tarife.

2025 te 5000kw geçilirse, 2026 da zamlı tarife. Böyle devam ediyor.

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Elektrikçi bilmiyormuş . Gazetelerden okuduğunu söylemiş . Olay net. Yıllık 5000 geçersen yüksek . İster bir ay 1000 kW kullan sonra 200 kullan . Toplam yıl içinde 5000 kW geçmediğiniz sürece sorun yok .

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

Yani yazlığı, kışlığı, baharlığı olan zenginler daha ucuz elektrik kullanacak :)

• wwtr W kullanıcısına yanıt

Bir kaza olmadıkça otomatik kayıt yapmıyor. Sentry logosunu alttaki hızlı erişim menüsüne eklerseniz sürüş esnasında sentry logosuna dokunmanızla birlikte son birkaç dakikayı kaydediyor.

• 
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.