Kia'nın herhangi bir EV'sini %40 ÖTV ile almak için gerçekten paranızın hiç değerinin olmaması lazım : ) |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2078. sayfa)

-
-
Ben ilk günden bunu savunan taraftayım, bana söyleme :)
Sonra sen, ben ve bizim gibi bu fikirde olanlar elimizdeki arabanın değeri düşecek diye korkaklıkla suçlanıyoruz, hakarete varan laflar işitiyoruz.
Halbuki kalben istiyorum %10'da gelsin, bu teknolojiye, keyfe herkes erişebilsin diye.
-
Ben %10 iken denemiştim 3 ay falan oluyor sanırım. EV6 gerçekten tatlı araç. Ancak hem Tesla hem Togg'un gerisinde. Yani şu anki fiyatlarla zaten mümkün değil. Konumlanması gereken fiyat 1.700 civarıyken %40'a geçirip, yüksekten satmak tam içten yanmalı araç satan firma kafası.
İlla kazık yiyeceksem en azından BYD'den yerim ya. Uzaktan kontrol vs. var.
-
Olmaz olur mu
Japona 5 sene ücretsiz SC
Bize ilk deponun çeyreği (dalga geçiyorlar işte)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum hiç merak edipte incelediğim olmadı kiaları
BYD dediğin Çin'de eski modellere %20 indirim
Bizde bir ayda eski modellere 2 defa zam yapan çakal bayilerin markası (dalga geçiyorlar işte)
Desene üçümüz başbaşa kaldık
Biz, Tesla ve Togg
Çok hayal kırıklığı oldu o marka ya.
Utanma duygusunu kaybetti iyice herkes.
-
Vay arkadaş ya, bölge bölge değişiyor işte bu kampanyalar. Bir YouTuber var Bursa'dan Bulgaristan'a gidiyor ve Bulgaristan'da supercharger larda para ödemiyor. Bu nasıl oluyor peki?
Bulgaristan ve Sırbistan’da supercharge bedava
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani ? Türkiye arabası olsa bile mi? Plaka farketmiyor mu?
Hayır farketmiyor
Güncelleme geldi. 2025.8.6
Bağlantı hızım düşük olmasına rağmen bu sefer gün içinde indirmeyi tamamladı. Aman nazar değmesin
-
Neler var yazıyor mu?
En son 25.2.6 vardı benim yüklenen
-
Ben 8.4 daha yeni yüklüyorum :)
Elektrik zammı açıklanmış. %25.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çin de misilleme için abd ye %34 vergi koymuş. Bu vergi çin de üretilen teslalara uygulanmayacak sanırım ?
Ben hep 50 liralık elektrik dolduruyorum 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhabalar
bugün eşim ile test sürüşüne gittik, giderken test aracı karşımızdan geldiğinde "oha güzel görünüyormuş canlı da" dedik. neyse armada'ya varınca hem eski kasa hem de juniper yan yanaydı. eskisinde malzeme kalitesi eh iken yenisine binince koltuklar özellikle hiç fena değilmiş dedim. tabi bu hiç fena değilmiş yorumunu sr %10'dan girerse diye yapıyorum. long range 3,5milyonluk bir araç için kıyaslarsam tartışmalı, rakipler daha premium oluyor.
test sürüşünde ise long range 4 çeker kullandım, tabi çok performanslı ve 4 çeker araç. sessizliği makul seviyedeydi, süspansiyonlar da kötü gelmedi (mevcutta elite tucson var). arkadaki ekran abes olmuş, ya daha yukarı konumlanmalıydı ya da portatif yapıya sahip olmalıydı dedim. ekran kullanımı tahminimden kolay ama kullanırken herhangi bir ayarı değiştirmek için ayarlara gir falan dikkat dağıtıcı göründü ilk aşamada, standart bir araçtaki kısa yolları özletir gibi geldi. bir süre kadranı gözler arar gibi. vites geçişi hiç zorlamadı hemen alıştım. ama genel olarak aracı sevdik. sanırım %10'luk dilimden satılırsa direk sipariş vereceğimiz bir araç olacak, evin 2. aracı olacak. yüzde 10'luk dilim artsa bunun da fiyatı artar, ötv artsa zaten direk artar, zarar ettirmez.
sadece 2 sorum var, 1.si sipariş verirken karttan 50k çekiyorlar ve iadesi yok deniliyor. daha önceden iade alabilenleri okumuştum. ola ki sipariş ettik ve ötv diliminde %40'a çıktı, o 50k'yı alma ihtimalimiz var mı? 2.si arkadan itişli araç hiç kullanmadım uzun vadede, virajlarda arkayı atma gibi bir durum söz konusu oluyor mu ve uzun vadede tek araca düşersek kışın ankara'da sıkıntı yaşatır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk05 -- 5 Nisan 2025; 1:3:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X