< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2077. sayfa)

-
-
Yok ben farkındayım, eleştiri olarak yazmadım.
Sıfır bekliyordum hatta, demek ki envanterden de satış olmuş.
Çalışanların maaşı çıkartmış :P
-
Uygulamadan mobil konnektör için açtığımız talebi hızlandırmak direkt servisten almak için izlenmesi gereken bir yol var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslim aldığınız yerde satılıyor sanki benim aklıma gelmedi ist sormak, Ankaradaki arkadaşlar araçla beraber direk almıştı. Ayrıca servis kaydına mesaj yazıyorsunuz cevap veriyorlar, oradan bi sorun isterseniz acil ihtiyacınız varsa.
Bana 1 ay sonrasına gün vermişlerdi, hızlandırma ihtiyacım olmadı, o gün işiniz çıkıp gidemezseniz de siparişi iptal ediyorlar, tekrar sipariş açıp 3-5 gün sonra tekrar teslim almaya gidiyorsunuz, kurallar tabiki olmazsa olmaz ama bir taraftan da terbiye edildiğimi hissettim sağ olsunlar.
-
Biz kayıt açtık ama 18 nisana verdi bana acil lazım oldu hocam oradan öesaj yazdım bakalım ne olacak süreci paylaşırım. Teşekkür ederim yanıtınız için. Muhattap bulamamak kayıt açmak kötü. Kutulu şarj aleti alıp geçebilmek isterdim.
Envantere Yeni Model Y ler eklenmiş. Tesla Türkiye'de dün boykot etti sanırım
-
Otomobillerle ilgilendigim gunden beri her yil nisan-haziran arasi zam aylari. Aslinda %10 otv olayi tuketicinin kazanmasina sebep oluyor. Rekabet arttikca markalarin hepsi %10 da tutmak icin yogun caba harciyor. Cin markalari haric.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Test sürüşü yaptım. Trim sesi azalmış, süspansiyonlar iyi. Herkesin bildiği 1-2 özellik eklemesinden bahsetmeye gerek yok. Sonuç olarak mevcutta Model Y’si olan adamın, satıp bunu almasının saçma olduğunu düşünüyorum. Tesla’sı olmayanlar için ise %10’luk dilimde gelirse SR alınır.
Nasıl bulunmayan ? Geçen haftalarda alanlar oldu 1918-1924
-
Hocam 30 lira tanımlamalısın. Olacaktır. Bende tanımladım.
Hmm, tamam denerim şimdi. Peki 30₺ sonra iade oluyor mu
Gerçi 30₺ ama yine de soralım 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaptım oldu hocam teşekkür ederim. 30₺ yi iade etmedi
Kia VW olma yolunda ilerliyor. İnanılmaz antipati duyuyorum kendilerine... %40 a geçme nedenine sitesinden bakın 30.000 tl lik bir fark ile %40 a geçilmiş. Şark kurnazı %10 dan verecek ama %40 lık arabayı %10 dan aldım diye sevinecek, kendini avutacak andaval arıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 4 Nisan 2025; 0:34:38 >
Hocam valla geri gelecek mi bende bilmiyorum :)
Nokta.quote:
Orijinalden alıntı: sarpuli
Kia VW olma yolunda ilerliyor. İnanılmaz antipati duyuyorum kendilerine... %40 a geçme nedenine sitesinden bakın 30.000 tl lik bir fark ile %40 a geçilmiş. Şark kurnazı %10 dan verecek ama %40 lık arabayı %10 dan aldım diye sevinecek, kendini avutacak andaval arıyor...
Tesla almadan önce aklımda da kalmaması adına incelemiştim EV3 ve EV6'yı.
EV3 tam bir abartı. Orta kol dayamadaki o aşhabımsı sert plastik berbat. Zaten en full almaya kalktığında 500k fark oluyor baz modelle.
EV6'da da 1924 idi o zaman rakam. Şimdi dediğiniz şark kurnazlığını yapıyorlar görünen o ki.
Bu hareketler hep Togg'un ekmeğine yağ sürer. Tesla SR %10 gelirse o da güzel yürümeye devam edecektir.
-
İnşallah gelir de diğer kan emiciler öyle bakar satışlara. Birde bu ücretsiz supercharger olayı TR de yok mu arkadaşlar?
150 km veriyor sadece :) Ben daha denk gelemediğim için kullanamadım.
Şu an müşteri faydasına satış yapmış 3 marka var,
Kızılsa da Togg,
Makyajsız Model Y
Bir de enteresan ama Mini Countryman...
Diğerleri %10'a alsa dahi boş versiyonlarla alanlar ya da premium markalar olan Mercedes, BMW gibi %40-60 bandında getirip umurunda olmayanlar.
Bu Mercedes ve BMW'nin Çin'de nasıl kıvrandığını da biliyoruz bu arada.
ABD vergileri sonrası ben göreceğim bunları. Çin vurdu, ABD'de vuruyor, bakalım neler olacak. Gerçi AB-Çin yakınlaşması sonrası neler olacak bilemiyoruz.
-
Yüzde 10 zor iş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X