< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2075. sayfa)

-
-
zoom vardı.
-
Almanya daki sistem .ok gibi hocam affedersiniz.
3 gün ev araç kullandım halen 6 euro aylık abonelik bedeli talep ediyorlar.
Türkiyedeki gibi ödeme yeterli zannediyordum abone olmuşuz bir kere şarj ettiğim firmaya!
Almanya daki bürokrasi yüzünden faks çekti kardeşim olmadı mail attı olmadı çıkamadım sistemlerinden henüz
-
Siz de buna inandınız mı hocam?
-
-
Böyle birşey imkansız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Juniper'lar envanter listesinden kaldırıldı.
Hayırdır Elon :)
-
-
Zam gelecek sanırım makyajlı kasalar kalktı. Bayram sonrası için zam konuşuluyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 2 Nisan 2025; 11:18:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arka sol reflektör düşmüş. Satan var mıdır? Uyguna nereden bulabilirim?
Trafikte veya muayenede gerekli bir parça mıdır?
-
Bayram öncesi yanlış hatırlamıyorum 8,5 tan elektrik satan bayramda ise 1 TL kampanyası yapan Beefull, bayram bitince 12 TL ye çıkarmış.
Aynı şekilde 8,5 tan satan VZX de 12 TL ye çıkmış
Evden şarj ya da tesla dışında şarjın pek avantajı kalmayacak gibi.
-
-
Açık ara en iyi şarj firması. Hız olarak da nefis. Keşke yaygınlığı artsa.
Bu arada, "elektriklilerin tasarrufluluğu bitiyor yeaaaa" diyenlere bu akşamdan geçerli benzine 1.25 zam şoku.
Bazı illerde 50 TL'ye dayanacak.
Elektriğe zam gelirken, tükenmeye yüz tutmuş fosil yakıtlara zam gelmeyeceğini, hem de bu ekonomide zam gelmeyeceğini düşünenlere şaşıyorum.
-
Onlara gülüp geçiyorum hocam :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada benzin zammı 2.5 TL oldu deniyor. Zamma zam gelmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen bir sosyal medya videosunda gördüm.
Ortalama hız tesbit sistemi var bizim araçlarda . Premium bağlantı şart sanırım. Ortlama hız tesbit tabelasını görüp, göstergeyi başlatıyor ve gittiğin kısımdaki ortalama hızı gösteriyor. böylece ortalama hız sınırını aşıyor musun vs anlayabiliyorsun.
ama benim arabada çıkmıyor . Sanırım arabanın dili ingilizce olduğu için Türkçe tabelayı anlayamıyor (başka bir sebep bilen var mı online routing açık bende)
Dili Türkçe yapsam bu sefer de uydu haritası kararıyor.
Keşke tabela okumayı arabanın diline göre değil de bulunulan coğrafyaya göre otomatik yapsa..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X