Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2057. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Atlikarinca1983
1 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.597
Cevap
1.387
Favori
3.558.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim için de konfor en önemli kriter. Alıştığımdan mıdır nedir LR artık bana konforsuz gelmiyor 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Perşembe günü aracı teslim aldım, 2 ay önce Juniper hayali ile satmıştım aracımı. Dayanamadım ve iptallerden düşen araçlardan birini aldım. Bu sefer continental lastikler ile gelmesi ekstra mutlu etti. Bir kere Tesla sahibi olduktan sonra başka bir araca bakasım hiç gelmedi.

Darısı bekleyen arkadaşların başına. Umarım %10 ile gelir ve herkes düşük ötv ile güzel araçlara sahip olur. Teslimat alanı boştu. 3-5 araç daha vardı teslimat bekleyen arka alanda.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 22 Mart 2025; 21:31:29 >

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt

Niye ustune alindin ki arkadasim? Kimseyi puanlamadim, fikir vermekte problem yok, uslup diye bir adap var..

"woahhh nah alirsiniz, daha cok beklersiniz, tekerlege binersiniz, ben soylemedim 23488234 ay once" seviyesine dustugu icin muhabbet seviyenin kalitesizligi hakkinda fikir verdim bende.. Rahatsiz olduysan kusura bakma.

• wo0t7 W kullanıcısına yanıt
    Hocam şu tarz bir mesajı alıntılar mısın. Merak ettim, kim söylemiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hiç alınmadım sadece tartışma olmasın istiyorum. Yazıyor gelip geçiyor gerek yok böyle sivri yazılara. Özür için yinede teşekkürler. Zaten ülke gergin canlar sıkkın. Sağlıcakla kalın.

• Alister Vale kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun lastiklerin Michelin olduğuna emin misiniz ? Conti var resimlerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Pilot sport Michelin hocam yine karıştırıyorsunuz :)

• Teslaa89 kullanıcısına yanıt

Ahahah TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 , continental sport contact 7

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Cok uzatmaya gerek yok arkadasin dedigi gibi. Bu arada Meydan AVM Tesladaki arkadaslar sitede satilan modellerin N adet oldugunu belirtti, biz bu arabalardan satis yapiyoruz ve stokdan kalkmiyor, yani bu konfigrasyondan N adet stok var diye. SR hakkinda yorum yapmak istemiyorlar artik cunku herkesin sordugu soru o, talep topluyorlar ve haftaya test surusu icin yeni modellere plaka takilip hazir olacakmis. OTV ve matrah konusunda yumusak bir gecis olabilir gibi beklentileri var TOGG'un zam yapma ihtiyacindan dolayi, yani %20 OTV ve mathrahin yukseltilmesi. SR'nin baz fiyati 1460 civariydi, 1500'e cekerlerse %20 otv ile 2160 gibi bir fiyata geliyor. Yeni kasa, koltuk sogutma, arkada ekran ile gunumuz sartlarinda 300.000 gibi bir fark normal karsilanabilir.

• Teşekkürler sigortayı değiştirttim ama maalesef çözüm olmadı. Dediğiniz gibi 3*2.5muş tesisat. Neyse en azından artık atmıyor sadece uyarı verip kesiyor. 16 ile devam baba evinden.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, SR mı aldınız? Bir de Juniperden neden vazgeçtiniz ?

Güzel anlatmışsında 300k teslnın cevine girmiyor ki:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayırlı olsun kasko beve trafiğe ne kadar ödediniz sakıncası yoksa bilgi verebilir misiniz

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Yorumumu bile sildirmiş :)

• kkurt80 kullanıcısına yanıt
    %10 dan gelmeyeceğini düşündüğü için.

Teslayı ucuza almayı tercih etmiş.

• Geçmiş olsun yarın döviz kurunu izleyin :)

• Eski kasa model y nin yerini bu saatten sonra ancak beklenen model q alır Bizim gibi fakir ülkelere burdan ilerleyecekler.Yeni Sr ninde aslında fiyatı belli oldu Avrup LR in buradaki satışından giderseniz 2.5 milyondan başlar

• munadi M kullanıcısına yanıt

Aynen; bir süre sonra diğer artıları ve sessizliği kapatıyor bir miktar eksikliklerini...

• kkurt80 kullanıcısına yanıt

Tabi yukarıda arkadaşın belirttiği gibi, kur riski ve dilimin yukarı geçmesi ihtimali nedeniyle olması öncelikli sebebi. Bir de premium ses sisteminin RWD lerden kaldırılması biraz hevesimi kaçırmıştı. Tekrar %10'da tutabilirler ve araçtan donanım eksiltmezler ya da %40 ile uzun menzil rwd gelirse aracı satıp yeni modeli düşünebilirim.

Mevcut şartlarda SR ların teslimlerinin gördüğüm kadarı ile Haziran ayından önce teslimi pek mümkün görünmüyor (henüz üretimlerinin avrupada başlamamış olması). O güne kadar kur nereye gelir, matrah ile ilgili bir çalışma olur mu tahmin etmek çok zor. Nakitte kalmak büyük risk gibi gözüktü.

@MimarTR6161 Kasko ve sigorta için toplamda 26-27 bin gibi bir tutar ödedim. Hasarsızlık indirimim yoktu

• 
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.