Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2055. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (7 Mobil) - 18 Masaüstü8 Mobil
5 sn
53.601
Cevap
1.387
Favori
3.559.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 20532054205520562057
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Euro 38 den nasil 36 ya dusdu ise tekrar geri gelecekdir panik yapmayin. Ortaligi panige vermeye calisanlarda kendi paniginde kaybolup giderler musterih olun merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt

Cevirip cevirip koyuyorlar arabalari millette satildi zannediyor bu paralara

Dolar yakıyoruz biz ailecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gölbaşında gri renk yeni kasa gördüm çok şaşırdım. Daha test araçları da gelmedi bildiğim kadarıyla. Kimin olabilir?

Burası Türkiye geri çekilme olabilirde ama gerçek yön biliyoruz ki yukarı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Envanter duruyor satış bekledikleri gibi olmadı gözüküyor. Tesla Türkiye haketti maalesef.

• Yarin itibariyle Juniper showroom da olacak. Incelemek isteyenler 🤗🤗

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Ankara armada da olacak mı?

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt
    Hocam araçların tek tek listelendiği bilgisine sahip misiniz. Ayni donanım da birden fazla araci temsil ediyor olmasın sakın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code61 -- 21 Mart 2025; 20:20:9 >
  • code61 C kullanıcısına yanıt

Ayni aractan 2 tane yok, buyuk ihtimal oyle, model gosteriyor sadece ve N adet stok var.

• code61 C kullanıcısına yanıt

Yok hocam bilgim yok. çok araç geldiğini zannetmiyorum.Bide iç beyaz hiç gelmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marksman84 -- 21 Mart 2025; 21:22:36 >
  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt
    İçi beyaz geldi gitti . İlk açılanlarda vardı . Listenen araçlardan bir tane yok . Gerçek rakamı teslimat ayında öğreniriz .

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

O zaman beyaz bekleyenler kesin vardır. Geldiği gibi direk beyazlar gider.

• TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Fotoğraftan renkte fiyat farkı olmadığı sonucu çıkarılır mı arkadaşlar? İkisi de aynı fiyat, SR'de de böyle olursa beyaza mahkûm kalınmamış olur.

• İlk etapta LR geleceğini yılbaşında söylemiştik kızmıştı bazı arkadaşlar, tesla biter tesla ölür diye. Beyaz koltuklu modeller satıldı gitti bile. Her malın alıcısı çıkıyor, mayıs sonu gibi SR siparişine başlayıp temmuzda teslim ederler muhtemelen.. Edit: Az önce envanter sayfasını yeniledim QuickSilver Helix jantlı modelde satılmış 3.750'ydi sanırım fiyatı envanterde yok oldu.

Matrah değişmezse Mayıs-Haziran TOGG satışlarına ve kredi avantajlarına bakmak lazım. Eğer TOGG satılmazsa tahminim yeni ÖTV dilimi getirirler Tesla da satılmasın diye. Juniper SR bekleyen arkadaşları stresli günler bekliyor maalesef. Hoş ülkenin durumu da ortada, mayıs-haziran gelince yine konuşuruz belki de kimse araba almak istemeyecek bu belirsizlikte. LR bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun. İlk foto kimden gelecek bakalım. Benim bütçem şimdilik sırtımı soğutmak için 1.2 milyon fazladan vermeye yetmiyor :) Şimdiden Juniper sahiplerini kıskanmaya başlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 21 Mart 2025; 23:58:13 >

• rash.87 kullanıcısına yanıt

Öyle amma velakin şuanki durumda bunu istemezler önümüz secim ortaya ne varsa koyacaklardir kazanmak icin. t10f cikacak mecbur dusuk fiyattan satmalilar ki piyasada tutunsun benim öngorulerim bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Öyle amma velakin şuanki durumda bunu istemezler önümüz secim ortaya ne varsa koyacaklardir kazanmak icin. t10f cikacak mecbur dusuk fiyattan satmalilar ki piyasada tutunsun benim öngorulerim bunlar.

Önümüz seçim derken? Daha 3 sene var seçime. O zamana kadar köprünün altından çok sular akar.

Hocam bakmamak lazım kaynağı amca oğlu olanlara. Hiçbir teknik verileri olmadan kendi fikirlerini kesinlikle böyle olacak diye yazıyorlar.

Teslanın 1 aracı üretme maliyeti 2024 son çeyreğinde 35 bin dolar civarında. Yani yaklaşık 32 bin euro. Bu ortalama maliyet. Bunu lfp (ucuz) pilli, tek motorlu bir ürün olduğunu düşünürsek %10 civarı düşebiliriz minimum ki bu da yaklaşık 29 bin euroya mal oluyor demek. Yani yaklaşık 1.2 milyon tl ediyor. Yani Tesla isterse çok rahat bir şekilde %10 dan satabilir.

Halihazırda rakiplerinden olan mininin elektriklisi avrupada nerdeyse aynı fiyata satılırken bizde hala %10da. Yani Tesla isterse çok rahat bir şekilde %10 dan satabilir.

Gelecek ne getirir kimse bilemez. Bunu sadece tahmin edebiliriz. Şu anki durumda %10 dan gelmesi imkansız diyenler boş konuşuyor. Kur artar, matrah değişir elbette gelmeyebilir ya da farklı fiyatlama olur ama bugün için konuşuyorsak %10 dan gelme ihtimali bence %10 dan gelmeme ihtimalinden en az 2 kat fazla.

• thebaboli kullanıcısına yanıt

İşte bu ya şunları yazmaya üşeniyodum sonunda biri yazmış :)) %10 dan gelmez diyenlerin hepsi elinde eski kasa tesla olanlar :)) boş muhabbet yapıyorlar. 2.6-2.7 sr sa-ta-maz!!!

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    mini de donanım eksiltmeleri başladı yalnız, jantlar küçüldü diğer farklılıklar aybaşı belli olur.

%10 vergi dilimi için aynı yöntemi izleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 22 Mart 2025; 4:52:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20532054205520562057
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.