Tesla kullanicilarindan daha kaliteli muhabbet bekliyordum alan ergende cokmus demek ki, bos bos kenardan giydirme, ben soylemistim muhabbetleri. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wo0t7 -- 22 Mart 2025; 7:11:37 > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2056. sayfa)

-
-
Herkes fikir veriyor sana mı kaldı puan vermek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Engin Ozorenyoutube
Bugün satışına başlanan MY LR 3.450 den satışa çıktı. Ekim ayından beri incelediğimiz ve aynı şekilde çıkan Tesla stratejisi bakalım %10 da nasıl olacak ? Sizlerle birlikte tamamı halka açık bilgilerle inceliyoruz.https://www.youtube.com/watch?v=eSEJjHxT6yg -
Yok canım inanmam mümkün değil. Bazı arkadaşların morali bozulmasın hayatta olmaz
Bazı arkadaşlar mümkün olmadığını söyledi
şaka bir yana yüzde 10 ihtimalini güzelce teknik olarak anlatmışlar. Burada kesin söylemler oldu. Neye göre bu kadar emin konuşuldu anlamak mümkün değil.
-
Haziran temmuz için kur tahminleri ciddi seviyelerde. Umarım %10 gelir. Euro 50 civarı olması bekleniyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kur arttıkça ve envanterden satış da düşünüldüğünde dediğiniz gibi %10 u zorlamak adına donanım eksiltmeleri bizde de olabilir. Bizden bağımsız olarak sr donanımlarında önceki kasaya göre hoparlör sayısı azalmıştı. Bize gelen modellerde arka ekransız, kumaş koltuklu vs gibi donanım eksiltmeleri olabilir. Arka ekran önemsiz de koltuğa dokunmasalar iyi olur :D
-
Eski kasa chery performance düştü envantere. Bakalım alan çıkacak mı?
-
Beyaz vardı satıldı sanırım
Gerçek kullanıcı yorumları gelsin bakalım; kendim ve eşim hali hazırda LR kullanıcısıyız; 20"..
Benim değiştirmem için en önemli kriter, konfor olur.
Değiştirmeye değecek kadar bir konfor farkı var mı şu an emin olamıyorum.
Keşke Model X gelse; ABD'de severek kullanıyordum. Oldukça konforlu bir araçtı; adaptif havalı süspansiyon mevcuttu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 22 Mart 2025; 14:58:46 > -
Clickbait
50bin tl kapora fiyat yükselse bile iade edilmiyor mu? Tecrübe eden oldu mu?
Hayır edilmiyor sadece kredi çıkmazsa iade alabilirsin
Bu dediginiz eksiltmeler zaten ucuz model q olacak sanirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Matrah artacak bddk ‘dan anladigimiz 2.500 limit olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kasada hız sınırlaması mı yaptılar? Yeni LR için 201 km/h diyor. Benim SR bile 217 km/h...
-
Evet
Mevcut SR 221km/h max hız. Yeni kasalar 201 km/h max hız. Bir de Juniper Lr Rwd ve SR lar için ses sisteminde gerileme var hoparlör sayısı azaltılmış deniyor.
Başka ne gibi farklar var henüz incelemedim.
-
amazon
Spigen Tesla Model Y Uyumlu Rear Trunk Arka Bagaj Alt Gizli Bölme 3D Havuz Paspas Black TL00-Y - ACP06528https://www.amazon.com.tr/dp/B0C76VY8CS?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_N5JAA7YXHJ4CRSRXP7Y1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_N5JAA7YXHJ4CRSRXP7Y1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_N5JAA7YXHJ4CRSRXP7Y1
Arka bagaj alti icin havuz cok ii fiyat %20 indirimle. Cok kaliteli tavsiye ederm alcaklara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X