Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2059. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: cagdasgun , HaybridX
2 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (3 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
53.586
Cevap
1.387
Favori
3.557.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 20572058205920602061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kendimi tamamen juniper e göre ayarlamıştım ama şu an mevcut kur durumu falan kafamı karıştırdı. Gerçi pazartesi kur uçacak kaçacak diyorlardı ama hareket olmadı. Çok arada kaldım şu an yeni kasa teslaya binmek istiyorum açıkçası ama %10 dan binmek istiyorum. Ses sistemi olmazsa olmazım değil yeni teslanın %10 dan geleceği garanti olsa hiç düşünmeden beklerim ama şu an garanti olmadığı için kendimce yeni kasanın eksikliklerini kendime anlatıp içimin burukluğunu giderip eski kasaya ikna etmeye çalışıyorum :) siz kullanıcıların fikirleri benim için çok önemli ilk kez tesla alacağım çünkü. mini ve bmw 230e eledim artık kararımı verdim tesla alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhtiyarKurt -- 24 Mart 2025; 15:30:58 >
  • hayalci07 H kullanıcısına yanıt

Tesla gibi tek donanım seviyesi üzerine yoğunlaşan, maliyetleri kontrol altında tutarak daha fazla tüketiciye ulaşmaya çalışan bir firmaya yakışmayan hareketler. Daha olamadan kendi hikayesine zarar verir bence.

Tesla'ya önerim, sökeceği her parçanın servislerde opsiyonel olarak eklenebilmesi. Yani tamam maliyetini tut ama sonradan almak isteyenin de önünü kesme. 

Mesela bence ses sistemi son derece önemli, buradaki bir eksiltme beni üzer. Ama sonradan eklenebilirse sorun etmem, gider servise ücretini öder taktırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnN.LmS -- 24 Mart 2025; 15:41:40 >
  • tesla sitesinde eski model y kalmamış gözüküyor stoğa giriyor mu yoksa bitti mi artık ?

• EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt
    Ara ara alanlar oluyor envanterden ama iyice azalır. Belki de bitmiştir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt
    Ses sistemi kısıldı orası kesin ama daha neler kısıldı net bilgi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnN.LmS kullanıcısına yanıt
    Her seye eyvallah da alt taraflarin trimlerinin sert olmasi hos olmadi.. Dediginiz gibi sonradan subwoofer ve hoparlorler sikintisiz takilir, alcantara parca da maliyetli olmaz halledilir (3rd party aksesuarlar bile olur bu konuda) ama alt trimleri ilerde degistirmek daha sorun yaratici bir islem olur, maliyeti fazla olabilir veya pek mumkun olmayabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burki_rock kullanıcısına yanıt

Ben hergün izliyorum.

Efsane oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intikam91 kullanıcısına yanıt
    Soğutma değilde sadece fan var.

• redbee R kullanıcısına yanıt
    %10 giren aracın getirmediler, %10 girecek aracı ürettiler. Normal şartlarda sr ın üstündeki motor 300 beygire kadar güç üretebilen bir motor.

Bununla birlikte Lr veya P alacak maddiyata sahip değildim. Ama gidipde “kalorifer ısı” (artık o neyse) pompası olan bir araç almadığımı biliyorum.

Ayda 1 güncellemesi geliyor. Araçtan ayrılırken döndüğümde kullanabileceğimi biliyorum.

Teslada açıktan para isteyen olmadı, yan aynanın kapağı gövde rengi boyalı segment atladı diyen olmadı.

Beğenen alır beğenmeyen almaz kimse zorla almıyor/satmıyor. Daha iyisi çıktığında beğenirsek kesemize uyarsa gider onu alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 25 Mart 2025; 0:8:7 >
  • en iyi tesla, en ucuz tesla'dır.

Biz 2023'te fırsat kaçıyor hissine kapılıp ederinin iki katını ödedik bu otomobillere.

Hevesini aldıktan sonra, geriye "çok para vermişim", "arabada hiç konfor yok, takoz gibi araba", "aynı arabayı yarı parasına satıyorlar, mecburen evlat edindik arabayı" hissi kaldı, en azından bende ve yakın çevremdekilerde.

gaza gelmeyin, alacaksanız ucuzunu bekleyin bence.

• Bayramda şarj kampanyası var mı? Bilen birisi yazabilir mi?

• oskywalker O kullanıcısına yanıt

Bu araç 1 yıl önce 1.7 m Tl'ye satılıyordu, Geçen ay da 1.890 'a satılıyordu. Aradan geçen zamandaki alternatif faiz maliyetini düşünürsek, (bileşik %60 civarıdır) gerçekten ilk alanlar dezavantaj yaşadı.

• Araba bizim dışımızda dünyanın hemen hiçbir yerinde bu kadar yatırım aracı değil.Ben 1,8 milyona aldım ve bu kaç kat artar azalır demedim.Saatarken rahat satayım arada kullandığın süreyi ve o sürede araç kiralasan maaliyetinin ne olacağını kimse düşünmüyor.İşimi mükemmel görüyor tasarruflu.Araba benim için bir ihtiyaç ve araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovid60 -- 25 Mart 2025; 12:53:57 >
  • Herkes kendi düşüncesinin beğeni gecerlilik görmesini isteyerek birbirine üstünlük kurma çabasında. Alan alsın güle güle kullansın satan satsın hayrını görsün bu nedir anlamış değilim. Senin teslan güzel ...benim ki daha avantajlı daha ucuz... bu neyin kavgası ve çabası

• Su an test sürüşü araçları juniper lar mı bilen var mı?

• code61 C kullanıcısına yanıt

Gerçekten bir sıkıntı var, yurtdışındakiler toplanıp gösteri organizasyon yapıyor, bizimkiler burada SR LR Juniper ötv gibi kimseye faydası olmayan atışmalar içinde

• Yurtdışında, en azından ABD ve Almanya'da iki yakın arkadaşımla konuşuyorum.

İkisi de kimsenin umurunda değil, herkes alıyor ve biniyor diyor.

ABD için de San Francisco'da ağırlıklı olarak Tesla olduğunu, o çevrede hiç protesto ile karşılaşmadığını söylüyor.

Bizim basına çok fazla inanmamak lazım.

• Yurtdışındaki Tesla protestolaranının sebebinin israile desteği gibi algı yaratanlarda var.Alakası yok işten çıkarma ve uç söylemlerini protesto ediyorlar

• Elektriğe %25 zam mı geliyor ? Doğru ise artık yavaş yavaş ekonomisini yitiriyor bu aracar diyebilirmiyiz

• landscapee kullanıcısına yanıt

Diyemeyiz.

• 
Sayfa: önceki 20572058205920602061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.