Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1521. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
53.460
Cevap
1.390
Favori
3.546.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15191520152115221523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işyerinde 7 kw bile fazla fazla işinizi görür emin olun. Sabah %0'la taksanız akşama %100 yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gukidoki -- 22 Haziran 2024; 17:2:47 >
  • elfmariachi E kullanıcısına yanıt
    Mavi adaptörle 7kwh yeterli olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EUS E kullanıcısına yanıt

Gayet doğru bir noktaya temas etmişsiniz. Pazar şartlarına adapte olmak durumundasınız. "Ben horozum öter geçerim" kafası ile TR'de iş yapmak kolay değil.

• justery kullanıcısına yanıt

Yaparlar, öyle tipler var ki eminönünde dolandirici olacakken youtube'da araba muhabbeti yapan biri olmus.

işin komik yanı, otomotiv gibi son derece organize, üst seviye muhendislerin ve işçilerin çalıstığı, tedarik zincirinin just in time çalıştığı bir endüstrinin nihai ürünü bizim elimize gecince, en çok sesi çıkanlar kaportacilar, boyacilar, tarcanlar, kabaklar falan gibi youtube ibişleri falan oluyor :)

Bir anda tüm memleket cumartesi akşamı pendik sahiline dönüyor, butun adapazari izmit burada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes ben niye aglayim ne veriyorlarsa satar gecerim benim icin problem degil.Soylediklerimi aglama olarak algilaman da apayri , adiniza uzuldum acikcasi.

Duzeltilmesi gereken politiklar duzeltilmedigi takdirde seneye rwd lr ‘i ayni dilim otv’de getirdiklerinde neden bahsettigimi ozaman algilarsin ama gec olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 22 Haziran 2024; 18:37:29 >
  • Güncelleme 2024.20.3 yükledim, direksiyonda el tutulmazsa uyarı ve kıstılamalarla ilgili açıklamalar, bakalım direksiyondaki ağırlık için uyarı veya iptal durumu olacakmıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 22 Haziran 2024; 17:50:42 >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Çok fazla bahsedip 🧿 değdirmeyin 😐

• Arkadaşlar model 3’ün ne zaman geleceği ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

• irresponsible kullanıcısına yanıt
    Almanya’da üretilmesine ilişkin yakın veya uzun vadede hiçbir haber yok. Onun için gelmeyecek diyebiliriz.

• Sustum. 🧿🧿

• elfmariachi E kullanıcısına yanıt
    25 amperle 7kw alamazsınız.

25a x 220v = 5.5kw alırsınız max.

Sizin 25’a prizinizin çapı teslanın mavi adaptöründen küçüktür diye tahmin ediyorum. Mavi ama 32a lik bir priz gerekli.
    16 ve 32a oluyor onlar diye biliyorum. Ama 25 hiç duymadım.

Sizin 380-400 v trifaze dir. Ya trifaze bir wallbox kuracaksınız 11 kw ile kullanacaksınız yada bir fazından 32a lik bir priz düzeneği hazırlanmalı ki mavi adaptörler 7kw alabilin

25a ilginç ama..32a alabilir misiniz bilemiyorum.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkerem -- 22 Haziran 2024; 19:5:52 >

• Umarım ağırlık kullanmaya devam edebiliriz.
    Yada tutmayalım ama uyarı da vermesin 😜

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    👍

• bkerem kullanıcısına yanıt
    Deneyemedim bugün, sıkıntı vermesin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 22 Haziran 2024; 21:23:52 >
  • Cok da guzel anlatmis cok da net anlatmis.

Tesla ya laf ettirmeyecekzin, yere goge sigdiramadiginiz Elon’a ettirmeyeceksiniz diye devlete laf ettiriyorsunuz.

Arkadasin anlattiklari ile devletin otv politikasi gram alaka yok.

Sacma sapan bir uslupla bir de elestirmissin.

Tesla bu isi BECEREMEDI.

Kabul edin kardesim.

Iki gun once alana 20.000 km sarj hediye edip bugun hediye etmeyen firmayi koruyorsunuz. Ikinci eldeki yarattiklari bu rezaletten devleti suclu buluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbee -- 22 Haziran 2024; 19:44:19 >
  • redbee R kullanıcısına yanıt
    Çenenizi yormayın, her şey ayan beyan ortada, hatırlayın Nisan ayında beceriksiz Tesla satış RWD için satış fiyatını 2,5milyon gibi bir rakam gösterdi sitesinde müşterileri şok etti sistem hatasını iki günde ancak düzeltip 1,8milyona geri çektiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 22 Haziran 2024; 21:23:28 >
  • bkerem kullanıcısına yanıt

benim merak ettiğim aslında bu. 11 kw alabilmek için illa wallbox mu lazım ? trifaze bir altyapı ile gerekli amper değeri sağlayan küçük bir pano ve sanayi çıkışı ile 11 kw alma şansımız yok mu ?

• irresponsible kullanıcısına yanıt

Neden model 3? Model 3 sadece 1-2sn daha hızlı, daha ufak dimi. Siz neden model3 istiyorsunuz?

• Gukidoki G kullanıcısına yanıt

SR nin açılımı ne hangi model bu?

320km de ortalama yüksek hızın kaç km/h idi?, menzil düşükmüş..

• 
Sayfa: önceki 15191520152115221523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.