< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1513. sayfa)

-
-
Araciniz hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin. 2 aydir burada heyecanla bekledigimiz gunler geldi catti, ben de pazar gunu teslim alacagim aracimi.
Kapaklar cok şık duruyor, ben de siparis verdim. Paylasiminiza ilave olarak forumdaslar faydalansin diye, sepette “sekizsilindir” kodunu kullanirlarsa yuzde 15 indirim ile 4674 TL’ye dusuyor.
İndirimi yapan youtube kanaliyla alakam yok, izlerken denk gelip kullandim ben de kuponu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 20 Haziran 2024; 19:47:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok tesekkurler. Daha iyisi sizlere. 🤗🤗🤗
Selamlar,
Cok tesekkurler. Sizin icinde hayirlisi olsun. Az kalmis. İndirim bilgisi iyi oldu. Tekrar bilgi icin tesekkurler.
Batarya küçük olunca ( 60kW bataryalar malum ) %25-100 süresi doğal olarak kısalacak hocam. Bu bataryalar ortalama kaç kW hızla dolabiliyor onu tespit etmemiz lazım. Örneğin Zes veya E-Şarj 180 kW cihazda bile %80'e gelene kadar 60 - 70 kW ortalama hızlarla şarj ediyor. Bu bataryalar %30 daha hızlı olsa 90 kW ortalama çekecekse o zaman gerçekten fark yaratıyor diyebiliriz.
Edit : Berk Hocamın paylaştığı değerlerle ortalama 77 kW hızla şarj etmiş gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 20 Haziran 2024; 22:6:36 >
Şebekede tüm koşullar aynıysa %33 daha hızlı şarj olacak şekilde elektrik çekiyor galiba yanlış hesaplamıyorsam. Çok iyi bir değer.
800 V mimariyle ve LFP bataryayla gelecek Juniper şarj süresi yemeden dolup uçar gider gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 20 Haziran 2024; 20:4:7 >
Tessie den sarj egrisine baktim %16 da 170 kw ile baslamis. 250 ile baslamasi gerekirdi. Ortalamami dusurdu. Istasyon doluydu.
Yine de RWD nin 80-100 performansi bekledigimden iyi cikti.
Verilen hak geri alinmaz.
Alan pesinde kosarsa yeniden tanimlamak zorundalar.
Özel mesajlara bir bakın lütfen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maşallah sizden hiç kaçmıyor
Satarken öyle bir şartla satmadı
yanlış olmuş der iptal eder.
Avrupada da her ülkede yok. Kimisinde 5000km, kimisinde 10.. kimisinde özel indirim, kimisinde vergi indirimi vb kampanyalar yapmışlar. Bir çok avrupa ülkesinde de bizimki gibi kampanya yok maalesef.
Hocam haklısınız, hangi marka bize pozitif ayrım yapmış ki Tesla yapsın. Bizi öteki görüyorlar, kendilerince de haklılar.
-
Sene sonu gelmeden %10'u göreceğiz. Togg satışlarının hızı biraz düşebilir, Tesla farkı kapatır fazlasıyla. E-3008 de Eylül'de geliyor. %10 ÖTV sokulmaya çalışılıyor.
Guzel haber.
Güzel günlerde hazasız belasız kullanın inşallah 🧿
Ev’lerin sayıları artsın ki servis, şarj istasyonu çoğalsın..
İyi Aksamlar, Cok tesekkurler. 🤗🤗🤗 Daha iyisi sizlere…
Selamlar,
Biraz net fiyatindan kissalar yeter. %10 ustu bir vergi diliminde satmasi cok zor. Acikcasi servis tarafini cok sevmesemde araci begenmistim. Heyecanla bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X