Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1511. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: alimmm78 , MimarTR6161 , texmex_35
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü7 Mobil
5 sn
48.245
Cevap
1.288
Favori
3.184.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 15091510151115121513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videoyu izlemiştim . Benim dediğimi diyor işte 159 kW-220 kw gücü kısıtlanmış .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Valla hocam Tesla öyle bir anda indirim yapıyor kampanya yapıyor .Farklı bir yapıda . Şu da var ama misal geçen ay yeni passatı 2200 den satıyorlardı bu ay 1830 lardan . Tesla gibi olmasada bu aralar her araç firması indirim, kampanya yapıyor

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

Bizim gördüğümüz bildiğimiz Tesla, LR RWD getirir, onu %10 ÖTV sokar, üzerine 50k km bedava elektrik verir 5 sene ve şu anda aracı alanları da krize sokar TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 20 Haziran 2024; 22:5:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Takılmayın, daha çok şeyler değişir bu enflasyon ortamında

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

Sorun fiyat noktasında değil zaten. Ayrıştırıcı uygulamalara yol açacak kararlar almalarında. Geçen sene %60 ÖTV yerine pekala %50 ÖTV tutabilirlerdi. Olayın MTV tarafında gol yemeye devam ediyoruz, çift motor & performans bunu kabul edilebilir kılabilir. Ancak kimine 20k km 3 yıl bedava kimine sadece 150km 3 ay bedava elektrik verince saçma oluyor. Çoğu kullanıcı 20k km yapmadan aracını satacak, kullanım maliyeti olmayan bir aracı almakla kullanım maliyeti olan aracı 2.elde tercih etmek de sıkıntılı. Haziran sonrası siparişleri elektriksiz verirse bu Std RWD sahipleri de mağdur olacak.

• Tuhaf olan kıran kırana rekabet

Ahmet Yeşilbağyoutube
    BAYRAM SONRASI MARKALARDAN MÜTHİŞ İNDİRİMLER GELDİ İŞTE İNDİRİM YAPILAN TÜM MODELLER
    https://www.youtube.com/watch?si=mVynShWS5xbtxO-X&v=fxQO1Pskofg&feature=youtu.be

• Bravo Tesla.

2-3 tane SC kurmuş bir de bedava sarj dağıtıyor.

Hediye verilen arkadaşlara sevindim ama bu hediye yüzünden SC'lerde yığılma olacak!

Tüm Edirne oradaki SC'de sarj etmek isteyecek, uzun yola gidecek olanlar sarj edecek yer bulamayacak.

Emaar'da yığılma olacak!

Akhisar 320'de yığılma olacak.

Kimse bedava elektrik varken evinde yada başka istasyonda sarj etmez.

Açarsın 10-15 tane istasyon ondan sonra hediye verirsin! 10 binlerce araç satmıssın 5 tane istasyonun var!

Git wall charger ver, tavan perdesi ver, başka bir şey hediye et ama daha yeterli SC yokken bu yapılan hediye büyük saçmalık.

Avrupa’da olan kampanyayı uygulamışlar hocam . Kontrol ettim ben şuam tüm avrupada sc hediyesi var . 30 hazirana kadar ondan dolayı temmuz alanlara büyük ihtimal gelmeyecek .

• bu kampanya zaten daha önce vardı mg mecbur yapacak Çin firmaları bitirdiler resmen son düzenlenmelerden sonra şunuda belirteyim arada önüme düşüyor Bu kanalın sahibi çok boş birisi ya . Neyse rekabet iyidir .

• redbee R kullanıcısına yanıt
    Şark kurnazlığı başka ne denir İstanbul’da sadece Emaar’da var sc hiç gitmedim,Akhisarda iki kez kullandım o kadar, Bolu’yamı yoksa Edirne’yemi gideyim, %100 haklısınız

• cihanair kullanıcısına yanıt

Cok tesekkurler. Daha iyisi sizlere 🤗🤗🤗🤗

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Vayyyy mükemmel : ) Hayırlı olsun berkolo hocam, güle güle kullanın tekrardan. Biz de arkadaşın arabayı teslim almaya gittik, onunkinde de vardı : )

Bu arada geçen sene biz güneşin bağrında teslim almıştık, bu sefer en azından bir ofis falan kurmuşlar, gayet iyiydi. Bizim gibi geçen sene LR ve P sipariş edenleri sevmiyorlar belli ki...

Aracını teslim alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun, çok süper bir teknolojik fiyat performans aracınız oldu. Kazasız belasız kullanın.

• Kapaklari da taktik. Uberturbine v2’ler gercekten araci cok degistiriyor. Alacak arkadaslar hic dusunmesin.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• EUS E kullanıcısına yanıt

Bilerek ve isteyerek yaptilar üstadım.

Bilerek ve isteyerek iki kati vergiyle sattilar bize.

Bu kazığı yemeseydin diyen olacaktir, haklilar.

Ancak bütün bunlarin uzerine tesla turkiye ekibi cok super falan diye sehir efsaneleri yayanlar ya parali trol ya da muhakeme yetenegine sahip değiller.

• BTMWTMP B kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Cok tesekkurler Hocam. Daha iyisi sizlere 🤗🤗. Ben de kendilerine cok tesekkur ettim. Karsilama ve ilgileri bir onceki deneyimimiz yaninda muhtesemdi. Cok ilgiliydiler. Bu sefer gercekten takdir ettim. Ayrica randevu saatim oncesi teslim ettiler. Gecen sene biraz daha sorunluydu. Ben de aynisini soyluyorum. Elektrikli macerasi icin alinabilecek en keyifli araclardan biri. Hepimize hayirli olsun. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

Yakışmış şık olmuş çizmeden kullanın

• Ben de İstanbul'da Emaar'da 1 kez bedava 150 km için şarj ettim, Akhisar ya da Edirne'ye yolum düşmesine rağmen gitmedim. Ben açıkçası bu 20.000 km şarj olayına çok takılmayın derim, çok kullanışlı değil. Ancak yine de bizim gibi önceki alanlar için firmaya karşı oldukça güven yıpratıcı. Hayırlısı.

• BTMWTMP B kullanıcısına yanıt

Haklisiniz. Karsida otursam hadi neyse. Anca Fenerbahce macina giderken. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 O da yer bulursam.

Keşke herkes sizin gibi olsa.

Ben olacak olanları gözümde bir canlandırdım.

Umarım haksız çıkarım.

Özellikle Edirne ve Akhisar 320 SC'ler çok kritik lokasyonlar. Burada yığılma olursa uzun yol çok tatsız bir hal alır.

• Bu konuda bence haklisiniz. Ancak gozuken o ki sadece Haziran teslimlere verilecekmis bu hediye. Ne kadar arac teslimi olur ben de bilmiyorum. Sc sarj istasyon sayisi 30-40 adet olsa farkli dusunurdum. Sizin dediginizi yapacak cok kisi cikar. Karsida oturanlar icin Emaar avm simdi altin degerinde. Ben sadece deneme amacli %100e sarj ettim. %25-100 35 dakikada doldu. Simdi bu aracta sarj sinirida olmadigi icin %100 icin herkes o hediyeyi kullanir.

• 
Sayfa: önceki 15091510151115121513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.