< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1512. sayfa)

-
-
Tesla turkiye ekibine otopark bile teslim etmem hic birseyden haberleri yok tek dertleri satmak daha cok satmak ama iste gecen ayi 10 adetle kapadilar simdi bir kac ay binlerde gider,togg satisi durursa devlet geregini yapar zaten peki sonrasi?
Sen icinden gectigin lr p kullanicilarina jest yapip piyasayi haraketlendirecegne chery parasina sattigin arabaya hediye sarj veriyorsun.Soylenecek soz cokta bosver diyoruz.
Musteri temsilcisiyle goruseyim diye aradim ssh yetkilisi bile yok inanirmisin.
support@tesla.com bu maile toplu mail atiyoruz sizlerde atarsaniz belki bir faydasi olur.
VIN xxxxxxxx araç sahibiyim. Aracımı teslim aldığımızda tüm dünyada uzun km menziller şarj desteği promote edilirken bizlere 150km şarj desteği sağlandı. Dünyada örneği çok olan ve aracı aldığımız dönemde Türk pazarına ayrımcılık yapılarak promote edilmeyen 20.000 km şarj desteğinin SR model araçların tesliminde uygulandığına şahit oluyor ve memnuniyetle karşılıyoruz. Ancak TESLA markasının müşteriler arasında ayrımcılık yapılmaması ilkesine bağlı olarak aracıma 20.000 km şarj promosyonu tanımlanmasını rica ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam olacaklari biliyoruz zaten adamlar koca turkiyede 4 noktada sc hizmeti veriyor ama yapilan her sark kurnazligi bizim gibi gecen sene lr p alanlarin alehine oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası benim umurumda değil, Emaar SC gidip sırayada girmem, kat otoparkında Voltrun AC ile sorunsuz indirimli şarj ediyorum, sadece şehirler arası diğer istasyonları kullanıyorum, geçen yıl Nisan 6’da MYP siparişi verdim 1,860k ₺ Eylülde teslim 2.866k ₺ ödedim
ÖTV KDV MTV 3Milyon ₺ Tesla’nın suçu değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 20 Haziran 2024; 17:34:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ses sisteminde bir değişiklik yoktur umarım. kontrol eden oldu mu acaba ?
-
Bence bundan daha önemlisi SC sayısının arttırılması için globale mail atmak lazım... koca Türkiye'de sadece 5 tane olması komik : )
-
Selamlar teslimat ve sipariş süreci ile ilgili tüm soruların cevaplarını içeren bir video çektim, teslimatı bir bir kaydettim, izleyebilirsiniz Tesla Tutkunuyoutube
Tesla Model Y Standart Range RWD Tüm Sipariş ve Teslimat Sürecihttps://www.youtube.com/watch?si=xhOZxlx8AdLsRK7H&v=CKjBvQoE788&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ptesi bizde aracı teslim alıcaz...
şu tavan perdesinin linkini atabilirmisniz?
birde şu taş sekmesinden kaynaklı boya kalkmasını önlemek adına nerelere yapıştırmam gerekiyor..
onunda linki varsa rica edeceğim...
-
paylaştığım videoda bu sorunun cevabı mevcut, en sonlarda videonun
Valla hocam bana 150km 3 ay ,nalbur vidasiyla plakalik takip arabaya zarar ver 2.elimi oldur fiyat istikrari saglama benim icin 20.000km menzil cok daha onemli isterse bir tane bile sc olmasin hic umrumda degil 20.000km bedava tanimladiklari sira beklemesin diye ben ugrasamam onlar kendileri ugrassin.
Parasiyla olduktan sonra trugo zes heryerde var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 20 Haziran 2024; 19:17:42 >
Selamlar,
Evet aynı sistem.
-
Ben iki kez Akhisar’da meraktan SC kullandım birisinde MTyi arayarak zor bağlandım, ZES’in genelde yeni istasyonlarını kullandım otomatik şarjı başlatıyor, SC açsa ne olur, Trugo, Astor şarj vs. onlarca marka var
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu kapaklari Tesla dan mi satin aldınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Cok tesekkurler. Daha iyisi sizlere. 🤗🤗 Tparts firmasinin sattigi uberturbine v2 jant kapaklari. Ben cok begendim. Tavsiye ederim.
25-100 35 dakika oldukça kısaymış. Kaç kw batarya doldurdunuz bu süre içerisinde?
Dün LR aracıma Emaar SC'de %16-%100 yaptım ve 1 saat 10 dakika sürdü. Toplam 68 kw verdi. Dün bile oldukça doluydu sarj cihazları.
-
Selamlar,
Gercekten Lfp batarya dedikleri kadar hizliymis. 35dk beni de sasirtti.
-
Avrupa da teslimatlar maks 2-4 hafta. 6 aylık hedefleri tutturmak için böyle bir promosyon yapmışlar Avrupa da. Tesla Türkiye de Avrupa içinde olduğu için tanımlanmış. Ama Resmi sayfada yok. Muhtemelen bizde teslim süreleri 2-3 ay olduğu için! Zaten İstanbul Anadolu yakası ya da Ankara da yaşamayanlar için de pek anlam ifade etmiyor. Ben İzmir deyim. Bedavası olsa ne olacak. Bize SC kurmadı adamlar. Avrupa SC haritasına bakın, utanırsınız.
SR Kerim fiyatının ucuz, diğerlerinin pahalı olması da Tesla nin suçu değil. Bu araçlar arasında Avrupa da az bir fark var. Vergi sistemimiz çok çarpık. Geçen yıl da süreci iyi yönetemeyen acemi bir kadro vardı. Değişti de zaten.
Sırbistan ve Bulgaristan da tüm SC ler ücretsiz! Transit kullananlar için de öyle.
LR ve P alanlar keyfini sürsün, araçları bir süre sonra piyasada çok nadir Teslalar olarak kalacak.
Kasko yenileme ücretleri nasıl çıktı? Geçen yıl 16 ya yapılan 67 çıkıyor dedi Allianz Aslı astarı var mı?
“Üzülerek belirtmek durumundayım, kesin bilgidir. Hesaplarda bulunan 20.000km lik SuC hediyesi kaldırılacak, sistemsel bir hatadan dolayı oluşmuş rastgele hesaplarda. Bundan öncesinde de sonrasında da herhangi bir SuC hediyesi olmayacak.” Bu arada Tesla owners Türkiye de Demir beyin duyurusu. Şaşırmadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bilgi ve dayanışma için teşekkürler... İlerleyen süreçte durumdan haberdar edicem belki bir yol haritası olur benzer durumlar için herkese.
İyi günlerde kullanın kazasız, sağlıklı ve huzurlu günlerde🙏🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X