< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1449. sayfa)

-
-
Bu yüzden HW4’e bel bağladık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla model y LR&P 2023 araçların durumu ne olacak ‼️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fsd 12 ile kameralar inanılmaz noktaya geldi. Bence herşey yazılım ile ilgili. Ama onuda gelişmiş ile verirler gibime geliyor. Sene sonuna doğru çok daha iyi olacaktır.
-
Retrofit gelebilir. Daha önce MCU upgrade oldu.
Selamlar emaar square avm’deki superchargerlar çalışıyor mu acaba bilgisi olan var mı?
Şu an 8/8 müsaitlik var hepsi boş ve çalışıyorlar. Tesla uygulamasından konum kısmından bütün superchargerları ve müsaitlik durumlarını görebilirsiniz.
Jetta uygulamasından görünmüyor olabilir hocam
ben tesla kötü araba demedim, biri sorularıma cevap versin istedim, sağolsun ekşi sözlükte bir arkadaş tüm objektifliğiyle sorularıma mantıklı bir cevap verdi ve bu veya sonraki sene kesin tesla alacağım ben de.. sen geç dalganı
Çok teşekkürler bilginiz için
Ümit edelim düzelsin
Bir an önce upgrade olsun daha relax kullanalım
Dostlar selam, 23 model ikinci el almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz, dikkat etmemiz gereken şeyler neler? Yoksa 0 SR mi alalım bilemedim. Aşağı yukarı aynı paraya geliyor.
-
Selamlar,
Sifira yakin temiz araclar cikabiliyor. Eger kendinize mantikli bir Lr veya Pf bulabiliyorsaniz hazir bir arac alinabilir. Cunku cok enterasan fiyatlara koyan insanlar oluyor. Bu her zaman boyle olmayacak. Bence Lr ve Pf fiyatlari Sr yaninda buyuk firsat. 40k vergi seneye 56k da olsa bunlara takilmamak gerek. O guc ve performans seviyesinde baska arac yok. Yani karar sizin.
2 milyon civari 20-30 binde araçlar var. Bence fiyatları okey gibi. Dün Sportage baktım. 2.100 gibi fiyatlar verdiler. 2 milyona Tesla varken bilemedim.
Peki ikinci el alırken dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir? Elektrikli araç tecrübem yok. Şarj döngüsü, devredilebilir olması gibi şeyler hariç.
Bu kmlerde sarjla alakali bir sorun olmaz. Araclar cok yeni. Kaldi ki 6001 ile listelenen bircok arac cok daha dusuk kmlerde. Ben artik icten yanmali araclara bakmiyorum. Bu sebeple bugun Lr ve Pf fiyatlari ciddi firsat. Buna %10 dilimdeki Sr dahil. Kaldi ki ben hayatta aracimi bu fiyata satmazdim. Gecmiste krediyle alakali bir durumum oldugu icin aracimi sattim. Bugun bana bu fiyatlara teklif edecek olsalar donup bakmam. Sr ile piyasasi fazlasiyla oturacak. Yani bence bu firsati kacirmayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 28 Mayıs 2024; 12:47:47 >
Araç ekranından formatlayabilirsiniz; sorun devam ederse, bir Mac/PC aracılığı ile formatlayıp ilgili klasörleri tekrar oluşturun.quote:
Orijinalden alıntı: avkatbey
Teşekkürler üstat ama biraz daha detay yazabilir misin sana zahmet? Nerden nasıl formatlıyoruz?
Yil sonuna kadar toparlar.
8.9 ile 14 arasinda bile ciddi fark varmis.
Mesafe tanimanin temelinde yapay zeka var. Modeli ne kadar cok egitirler ise o kadar basarili obje taniyacak. Bu biraz zaman aliyor.
Tesla Veri Merkezleri de oldukca guclendi, Nvidia’dan surekli kart aliyorlar. FSD 12 ile hizlandi modelin egitimleri.
HW4’e cok takilmayin.
FSD12 HW3 donanimi ile baglantili calisiyor, HW4 olan araclarda emulator ile calisiyor.
HW3 u geri plana atma ihtimalleri yok, bu sirket FSD satmaya calisiyor, gerekir ise HW5 cikartir HW3’u retrofit eder.
En sıradan araçlarda sensörler ile park daha emniyetli iken Tesla MY maalesef işi çözemedi ileri hareketlerde tam fiyasko, neredeyse on ay oldu kullanıyorum güncellemeler yeterli olamadı, trafikte ise bazen sapıtabiliyor stabil değil,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X