< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1447. sayfa)

-
-
Bunu serviste ekletmek mümkün mü? Elektrikli bagajın esprisi ayakla kapatabilmek zaten. Bagajdan poşetleri aldıktan sonra, military press yapar gibi yükle elimi kaldırıp düğmeye basacaksam kulptan tutup kapatırım da.
Edit:
Ya da uygulamadan kapatma varsa, iphone a bir kestirme ekleyip, uygulamada bu komutu çalıştırması sağlanabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanmet -- 27 Mayıs 2024; 10:27:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tessie app. kullanıyorum Siri ile Apple Watch ve iphone’dan ses ile kapatıp açmak mümkün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 27 Mayıs 2024; 10:59:17 >
Şarj kapağı için buton şeklinde remote kumanda aldım kapağı açıyor belki Bagaj içinde vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 27 Mayıs 2024; 11:3:10 >
yüzyılın kazığını yemişiz gibi bakabilirsiniz :) bence sorun değil, daha önce de yazmıştım zaten.
selamlar, saygılar herkese :)
mevzular hep aynı :)
Not:
Yeni tesla alacaklar, camsil alın bolca, ön camınızı temiz tutun, arada otomobili kullanmadan önce camsil ile bolca ıslatıp temizleyin.
tanrıseven'in yazdığı bir bosch silecek lastiği vardı, (panamera için üretilen) onu da inceleyin.
Faydalı bir ürün, otomobille gelen lastik çok sert, değiştirdim rahat ettim.
Gerçi önümüz yaz ama pek çok aksesuardan daha faydalı uzun vadede.
-
ben tampondaki sürtme için bunu aldım ancak henüz uygulamadım :
https://colorndrive.com/tr/rotus-boyasi/tesla-model-s-midnight-cherry-red-pearl-r108e,615463/detay
Park sensörü olmadığı için tampon sizlere ömür :)
-
Eller doluyken ayakla ya da sesle komut kolaylık ama düğmeye basmak, araçta ya da herhangi bir yerde pratik gelmiyor.
-
Bu kadar fazla alanda göstermiyordu; daha fazla detay var artık.
-
30milyonluk spectre ile ayni oranda otv ayni tutarda mtv veriyoruz bunun devam edilebilir oldugunu dusunmuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok mantıklı, teşekkürler.
Selamlar herkese.
2. el piyasasında temiz bir LR için en fazla ne kadar vermek lazım?
-
19inc jantlı düşük KM ₺2100k +/- ₺50k bulabilirsiniz gibi geliyor. Nakde dönmek isteyen bir satıcı ile ₺2000k bile zorlanabilir. Araçların 2023 model olduğunu unutmayalım, mutlaka Tesla TR çıkış ve garantili olsun. Grey Marketi tampondaki sensörlerden ayırt edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 27 Mayıs 2024; 12:19:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet duzeltebiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı hissiyat bende de var. Tesla bize yüksekten araç sattı. Sonra 1.5 milyon ucuza araç getirdi. Kalbimizi kazanacak bir güzellik yapmalı. Mesela Ömür boyu bedava sc bekliyorum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Piyasa artık yüzde 10 ötv’ye göre fiyatlıyor. Tek motor versiyonu gelince lr ve performanslarda 300 bin tl’ye yakın düştü fiyatlar. Vergi farkı olmasa bu araçlar arasında 10-15 bin euro fark olacaktı ona göre de fiyatlandı şu an. Kazasız, düşük km araçlar için 2 milyon ideal fiyat gibi.
Yeni kasa geldiğinde eğer bu avantaj devam ederse, LR ve P kullanan çoğu insanın aklı SR’e kayacaktır.
Kendi adıma ama bu performansa alışınca, ciddi düşündürücü :)
Ama kesinlikle eşimin 2. aracı SR olur.
Envarterde şuan 8 araç görünüyor sadece. Araç sayısı sizcede çok az değil mi? Sattılar mı bu piyasada araçları, %10lu tesla varken hemde.
-
Bosch MY için A621S önermiş 650/500mm olan A102S'in kısa olanı 475mm görünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X