Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: İsmail2190
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.482
Cevap
1.390
Favori
3.548.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte o detaylara henüz girmeden ilk partide alırsak belki yırtarız :) biliyorsunuz ki bizde bir kanun çıkar sonra insanımız etrafından dolanır,açıkları görür akabinde o açıklar bir sonraki yama kanunla kapatılır :) bir ümit işte :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bilgi olsun diye, ben 4 nisan saat 10:30 gibi sipariş veridm, LR Quicksilver 19 ve herhangi bir sıra VINN vs gelmdi.

• Vin oldu vın vallahi. Ne gelen var ne giden.

• alanlara hayırlı olsun,almayı düşünenlerde umarım alırlar araçlarını.Benim sormak istediğim bu paraları nasıl verebiliyorsunuz ne iş yapıyorsunuz maaşlar ne durumda acaba?herkesi kendim gibi fakir görmüyorum elbette ama memur olarak 11k alıyorum aysonu zor geliyor.Gelir için bana tavsiye verecek arkadaş varsa bir pm uzağınızdayım TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• yunsu Y kullanıcısına yanıt
    Kardeşiniz ikinci derece oluyor yalnız.

• qznnn Q kullanıcısına yanıt
    Sorun yok olabiliyor .Sorduk

• Teslaya sabah mail atmıştım geri dönüş yaptılar,
    Bütün evrakları yükledim vekaletname dahil.Muhtemelen gelen araçlardan siparişimle eşleşme olursa şase numarası atanacak.
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • battleground35 B kullanıcısına yanıt

31/12/2023 tarihine kadar verdim. Tahmini teslimat ekim-kasım görünüyordu bakalım ileri alacaklar mı. Sipariş ekranında ;"Teslimat tarihinizi planlamak için size ulaşacağız. Teslimat süresi; sipariş tarihi, profil gönderimi, teslimat yeri ve araç konfigürasyonuna bağlıdır." yazıyor. Profil gönderiminden kasıt sanırım vekalet verenlerin teslimat tarihinde önceliği anlamına gelebilir. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• qznnn Q kullanıcısına yanıt

Benim edindiğim izlenim al sat yapmak için almadığımız sürece tescil edilecek kişi üzerinde o kadar sert tutum sergilemeyecekler. Parayla hak devrini çözmek amacındalar. Tescil edilecek kişinin ve başvuran kişinin kimlik görüntüsünü önden maille istiyorlarmış. Sonrasında ikinci segme açılarak oraya yeni kişinin sözleşmesinin yüklendiği bir kaç mesaj önce de paylaşılmış.

• Fsd’yi teslim aldıktan sonra ekleyince ötv alınmayacağı kanısına kapılmış bazı arkadaşlar, şaşıyorum gerçekten de okurken

• AhmetErtekin LM7HH A kullanıcısına yanıt
    Neden şaşırdınız? Aksesuarlarda ötv yok.

• Ben de bugun vekalet gonderdim. Lr beyaz opsiyonsuz paket sabah 10:05te siparis vermistim. Herhangi bir hareket yok henuz.

5 gun icinde odeme olayinda da strese girmemek adina kendi aracim 2022 honda civic’i pedere verip pederin 2020 crossland’ini dün satisa cikardim. Son 5 yilda araclara ilgim oldugu icin cok araba değiştirdim, yalniz ikinci ele bu kadar ilginin oldugu baska bir donem hatirlamiyorum. Arac manuel olmasina rağmen arayan soran bitmiyor.

Herkese tesla araci hayirli olsun simdiden 😊

• Diğer markalarda da yıllarca bu şekildeydi. Şaşırdığınız şey nedir? Örneğin Borusan'da sipariş oluştururken hız sabitleyicili alırsanız zamanında 500 EUR + ÖTV + KDV idi. Doğrudan servisten alırsanız 520 EUR +KDV 'idi (retrofit şeklinde). Dönem dönem kampanya yaparak daha da ucuza geliyordu.

• vires kullanıcısına yanıt

Bisiklet taşımak için çeki demirini ben de çok düşündüm ama jant kapağını çıkarınca bile aerodinamik bozulduğu için menzil çok düşüyor, bisikletle hele çok kötü etkilenir diye çıkarmıştım. Bilemedim.

• AhmetErtekin LM7HH A kullanıcısına yanıt

Neyine şaşırdınız acaba? Ben aracımı alırken hız sabitleyici ve geri görüş kamerası ekletmemiştim, aracı teslim aldığım gün bayide taktırdım, ÖTV ödemedim, neredeyse %40 ucuza gelmişti. Sene 2017 idi ama hala bu şekilde, kanun değişmedi.

• hocam merhaba hangi adrese mail attınız

• cihanair kullanıcısına yanıt

Görselin en altındaki mail adresine gönderebilirsiniz. turkiye_sales@tesla.com

• LR + Quicksilver + R19 + İç Beyaz siparişi verildi.

Hayırlısı diyelim...

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Yani birileriyle aynı işi yapınca aynı sonuçları elde edeceğini düşünmek yanlış bence herkesin zeka,kapasite ve yetenekleri farklı aynı işi yapamayabilirsin yani.

• onur844 O kullanıcısına yanıt

diğerleri beni ilgilendirmez,araç alabilecek bir getiri icin tavsiye istemiştim.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.