< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (120. sayfa)

-
-
Nasıl yani dün sipariş verdiniz ve VIN mi geldi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sipariş verirken rezervasyon sözleşmesi var. Oradan alıntıladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
döviz kurunu resmi ücret olarak baz alıp fiyatı roketleyebilirler
-
Onu kur olarak belirtmesi gerekirdi.
Hocam rezervasyon sözleşmesini şimdi kontrol ettim. İlgili kısma ulaşamadım. Siz giriş yaptıktan sonra aşağıda çıkan sözleşmeyi açarak mı ulaşıyorsunuz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğer gerçekten bu şekilde ise teslimatları hızlandırmak için gereken aksiyonları fazlasıyla alırlar diye düşünüyorum
-
Ekşi sözlükte 6 mayıs teslim olan kişiler olduğu yazıyor aramızda var mı böyle biri ?
BANA MAİLDE GELEN SÖZLEŞMEDE DE BU SATIRLARIN HİÇBİRİ YOK. ÖTV YADA KDV'DEN DAHİ BAHSEDİLMEMİŞ.
-
Merhaba arkadaşlar,
Siparişini kurumsal olarak yapanlar var sanırım. Neden bu şekilde yapıyorlar acaba? Kredi oranlarından yararlanabilmek için mi? Eğer öyleyse eldeki nakiti tamamen kullanmak yerine kurumsal olarak başvurup krediye bağlayabilirim bende.
-
Şirket üzerine alınan özel araçları belirli oranlarda amortisman gösterebilirsin; yakıt, sigorta, vs masraflarını giderden düşebilirsin. Özel araçlar için oranlar baya sınırlandırıldı çok da faydası yok artık ticari sınıf araç almak gibi değil. Kredi oranları da hemen hemen aynıdır sadece şirketin mali durumuna göre daha yüksek miktarlarda kredi alınabilir.
Günde 3-5 kere kontrol ediyorum
Vın numarası bugünde yok bende
Bakalım ne olacak
-
Bana tesladan hiç mesaj gelmedi ya
sipariş hariç
standart araba istedim ben 0 opsiyon ile
jant 19
Şuan için bir kişi var bildiğimiz 6 Mayıs’ta aracını teslim alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canobi -- 2 Mayıs 2023; 7:53:35 >
Rezervasyon iptali yapmayı deneyen oldu mu?
-
-
Bunu Tesla dolar 30 da olsa Tesla zam yapmayacak olarak değerlendirmeyin. Öyle olsa sipariş sayfasında direkt uyarı yazısı çıkmazdı, fiyatlar niahi değildir diye. Bizim gibi yarın ne olacağını bilmediğin bir ülkede hiçbir şirket böyle bir taahhüte girmez. Nihai fiyat verildikten sonra zan yapmayacağını (vergiler hariç) anlıyorum ben buradan.
Yalnız normalde satın alırken araç fiyatına her şey dahil olur, plaka masrafı, MTV si vs. Bu evrakta her şey size ait diyor. Haziran- Aralık sonu alacaklar 51 bin de ödeyecek o zaman?
Togg yüzünden MTV indirimi bekleyenler hayal kırıklığı yaşayabilir. Bu aracın MTV sini kabul ederek almalıyız. İnerse ne ala. Mevcut gelir düzeyleri aracı almaya yetecek ama idamesi zorlayacak olanlar iyi düşünmeli. Kasko ve MTV can sıkabilir.
Togg sadece 4x4 üretse bir indirim baskısı olur ama firmalar mevcut MTV ye göre araç urettirmeye başlarken, lüks algısı olan bir araç yüzünden bir düzenleme beklemek fazla iyimser geliyor bana. Ayrıca Togg motor gücüyle aynı ya da bir tık üstüne kadar regülasyon gelirse, biz yine dışarıda kalabiliriz. Togg 320 kW imiş sanırım, LR ise 370 gibi. 350 yaptım dese..
Beyler bi torhhh vardı biliosunuz, o da lr’ye geçmiş :(
Son kale de yıkıldı..
Beygirler mutsuz, torhhlar cansız :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X