< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (121. sayfa)

-
-
Evet katılıyorum mantıklı. Hiç bir şirket böyle bir taahhüt veremez, yoksa zarar eder.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar. 19” gemini jantlar ile hangi lastik marka / model geliyor, 20” ile hangi lastik marka model geliyor?
Haha öyle miymiş? Vay beee... kendisini blokladığım için göremedim. Halbuki dünyaya 1 kez geliyor, o yüksek torhhhhdan nasıl vazgeçmiş?
-
-
Merhaba sorunuzun yanıtını bulabildiniz mi acaba? Ben de aynı durumdayım, fakat Tesla’ya telefon ile ulaşılmıyor soru sormak için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı eşi adına almak isteyenler ile ilgili yeni bir bilgi edindiniz mi?
turkiye_sales@tesla.com
Yukarida mail adresine, mail yazın cevap veriyorlar.
Ben o şekilde durumu duzelttirdim, ekstra olarak tesla hesabınızda 2.sozlesme gorunecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
Merhabalar
Noter vekaletname yükleyince ödeme fiyat ekranı tekrar aktive oldu. Parayı yatıracağız ama muhatap yok telefona ulaşılamıyor nasıl ulaşacağız acaba?
Merhaba vekaletnameyi ne kadar süreyle verdiniz acaba?
Hocam ; şimdi Akasya'ya uğrayarak konuştum. Birinci derece akraba soyisim aynı olduğu müddetçe sıkıntı olmayacağını, VIN belli olunca iletişime geçerek halledebileceğimizi söylediler. Böylelikle içim rahatladı benim de .
-
Belki ütopik bir hayal olacak ama iktidar değişirse ve Kemal bey gençlere ÖTV’siz araç sözünü hemen yerine getirirse ben aracı kardeşimin üzerine yaparım :)
-
Vekaletname veren arkadaşlar tarihi ne zamana kadar verdiler?
:)))) güzel olur tabide, o zaman herkes aynı düşünür bende oğluma alırım mesela. Diğeri eşine alır vs..
üst fiyat limiti filan olabilir yada belli yıl satmama garantisi gibi caydırıcı şartlar;)
sipariş verirken oğlumun adına girecektim sonra daha serin düşünmeye teşvik ettim kendimi 😊
4 aylık verdim
süresiz verdim hocam süre koymadım
-
Ben de çok kararsız kaldım hatta değiştirdim long range ile ama en son performans almaya karar verdim. Renk konusunda da quicksilver ile beyaz arasında gittim geldim kanyon’da görmüştüm iki renk de çok güzel, farklı olmak isteyen için quicksilver ideal hatta ama eşim beyaz istedi. O da öyle geçti bakalım araç ne zaman teslim olacak. Bisiklet taşıyabilmek için çeki demiri de eklemiştim belki quicksilver renk seçsem sıra gelirdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X