Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Oswinaldo , Dr.AzmiCansever
2 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
53.487
Cevap
1.390
Favori
3.548.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişmeyecek olan fiyat aracınız hazırlandıktan sonra size kesin olarak sunulup 5 gün içinde ödemeniz gereken fiyat arkadaşlar, yoksa şimdiki liste fiyatları değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet katılıyorum mantıklı. Hiç bir şirket böyle bir taahhüt veremez, yoksa zarar eder.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. 19” gemini jantlar ile hangi lastik marka / model geliyor, 20” ile hangi lastik marka model geliyor?

• Engynew E kullanıcısına yanıt

Haha öyle miymiş? Vay beee... kendisini blokladığım için göremedim. Halbuki dünyaya 1 kez geliyor, o yüksek torhhhhdan nasıl vazgeçmiş? TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Akasya instagram hesabinda canli yayin var

• sariduru kullanıcısına yanıt

Merhaba sorunuzun yanıtını bulabildiniz mi acaba? Ben de aynı durumdayım, fakat Tesla’ya telefon ile ulaşılmıyor soru sormak için.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Aracı eşi adına almak isteyenler ile ilgili yeni bir bilgi edindiniz mi?

• mykar M kullanıcısına yanıt
    turkiye_sales@tesla.com

Yukarida mail adresine, mail yazın cevap veriyorlar.
    Ben o şekilde durumu duzelttirdim, ekstra olarak tesla hesabınızda 2.sozlesme gorunecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkürler

• Merhabalar

Noter vekaletname yükleyince ödeme fiyat ekranı tekrar aktive oldu. Parayı yatıracağız ama muhatap yok telefona ulaşılamıyor nasıl ulaşacağız acaba?

• docmclk D kullanıcısına yanıt
    Merhaba vekaletnameyi ne kadar süreyle verdiniz acaba?

• mykar M kullanıcısına yanıt

Hocam ; şimdi Akasya'ya uğrayarak konuştum. Birinci derece akraba soyisim aynı olduğu müddetçe sıkıntı olmayacağını, VIN belli olunca iletişime geçerek halledebileceğimizi söylediler. Böylelikle içim rahatladı benim de .

• Öncelikle kararı verip sipariş veren, bekleyen herkese hayırlı olsun. Aracı ilk kez incelemek imkanım oldu Akasya AVM'de. Beklediğimden daha çok beğendim diyebilirim kesinlikle. Açıkçası eksilen ussleri görmezden gelmek moduna geçirdi araç beni. Yeter ki fiyat şişmeden kavuşalım araçlarımıza.

Bu arada siparişim Quicksilver LR 20 inc , Pop Up taki Quicksilver'ı görünce renk konusunda tereddütüm kalmadı. Araç fotolarda fotojenik çıkmıyor fakat çıplak gözle harika bir gri. Siyah camlar, kapı kolları ile kontrast. Çok sevdim rengi.

Ancak Performance mı ulan yoksa LR devam mı sorusunu hala çözemedim :-( .

İç mekanda ise kesinlikle siyah görüşündeyim. Ahşaplarla çok daha kaliteli duruyor beyaz versiyona göre.

Diz mesafesi efsane. Superb ayarında bir arka koltuk diz mesafesi var neredeyse. Bagaj da çok yeterli. Gösterge tablosu olmaması da hiç rahatsız etmedi. Kullanırken sorun yaşamayız. Burada da sorun sadece fotojenik olmaması diyebilirim.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Belki ütopik bir hayal olacak ama iktidar değişirse ve Kemal bey gençlere ÖTV’siz araç sözünü hemen yerine getirirse ben aracı kardeşimin üzerine yaparım :)

• Farlar her iki donanımda da fiziken aynı görünüyor. Fark varsa yazılım kaynaklı olabilir, o farklı yazılımı da satın almak mümkün olabilir diye düşünüyorum.

• Vekaletname veren arkadaşlar tarihi ne zamana kadar verdiler?

• yunsu Y kullanıcısına yanıt

:)))) güzel olur tabide, o zaman herkes aynı düşünür bende oğluma alırım mesela. Diğeri eşine alır vs..

üst fiyat limiti filan olabilir yada belli yıl satmama garantisi gibi caydırıcı şartlar;)

sipariş verirken oğlumun adına girecektim sonra daha serin düşünmeye teşvik ettim kendimi 😊

• battleground35 B kullanıcısına yanıt

4 aylık verdim

• battleground35 B kullanıcısına yanıt

süresiz verdim hocam süre koymadım

Ben de çok kararsız kaldım hatta değiştirdim long range ile ama en son performans almaya karar verdim. Renk konusunda da quicksilver ile beyaz arasında gittim geldim kanyon’da görmüştüm iki renk de çok güzel, farklı olmak isteyen için quicksilver ideal hatta ama eşim beyaz istedi. O da öyle geçti bakalım araç ne zaman teslim olacak. Bisiklet taşıyabilmek için çeki demiri de eklemiştim belki quicksilver renk seçsem sıra gelirdi.

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.