MAİL ATTIM bana mayıs haziran teslim bilgi verilecek tarzı mail atmış |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (123. sayfa)

-
-
neden şaşırdınız ki öyle olacak zaten
Ötv ödemeden alacağım bende eklemedim
-
Tekrar herkese merhaba
Daha aracın ücretini ödemedim ancak teslim tarihim 12 veya 13 Mayıs saat 11-15.30 arası İstanbul Park tercihleri gözüküyor. Hala Tesladan muhatap bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarihe not düşmek için yazıyorum;
2 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla:
dolar 20,20-TL.,
Euro 22,10-TL.,
KENDİ WEB SİTESİNDEN SİPARİŞ EDİLEN TESLA MODEL Y DIŞINDA TÜRKİYE’DE FİYATINI HAK EDEN HİÇBİR SIFIR VEYA 2. EL ARAÇ YOK…
(Haftalardır, Günlerdir, Saatlerdir sarı sitede araç bakarak ulaştığım sonuç….)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
200 araç gelmiş vınlar dağıtılmış, ay sonu yeni araçlar gelecekmiş daha fazla. Kısacası bu saatten sonra ay sonuna kadar vın mın yok.
-
Mtv yüzünden bana mantıklı gelen 4x2 versiyonu 19” jant ile almak ama bakıyorum kimse bu versiyondan sipariş vermemiş.
Ben mi atlıyorum bir şeyi.
Menzil ve performans farkına ek olarak 4x4 olması nedeniyle Long Range versiyonu daha mantıklı geliyor pek çoğumuza. Süper spor otomobil torku isteyen de Performance'a yöneliyor.
Sadece menzil farkı bile toplam menzil yüzdesine vurulunca hatrı sayılır bir yüzde oluşuyor. Genel olarak araç şarjını %20 - %80 arasında tutacağımızı varsayarsak total menzilin bu şarj kısmı içerisinde kalan menzili araçlarda menzil farkı yüzdesi olarak hesaplayabilirsiniz. Buna ek olarak 4x4 bir araca bu kadar az farkla sahip olmak imkanı da cazip geliyor.
Siz sipariş verirken mayıs-temmuz aralığında mıydınız ? Mayıs-temmuzu aralığını yakalayamayıp şasi numarası almış olan var mı bilginiz var mı sayın forum sakinleri ?
İyi akşamlar,
Midnight cherry renk seçip bekleyen var mı aramızda
-
Evet ama Ekim aralik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet ilk gün sabah saatlerinde LR Midnight Cherry sipariş etmiştim. Bugün de vekaleti yükledim sisteme. Normalde Ağustos-Eylül yazmıştı sipariş sırasında.
-
VIN atandı mı?
Merhaba arkadaşlar sipariş verene dair antetli belge nedir ne olduğunu bilemedim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında dediğiniz gibi vergi sistemi yüzünden en mantıklı seçenek giriş versiyonu. Fiyatları görünce, versiyonlar arasında fark az olunca insan bir üst versiyona yöneliyor. Psikolojide de yeri var bunun, hatta firmalar fiyatlandırmalari buna göre yaparmış. (Sadece otomobil de değil.) Bu parayı veriyoruz, az daha verip 4x4 alalım, ona çıktık, bu farka şu torku kaçırmayalım:) gibi düşüncelerle seçimler yükseliyor. Aslında torka yatırım da mantıklı, bu performansı fosil yakıt ile satın almak epey külfetli. Ben 4x4 araç istediğim için LR seçtim ve bu yüzden Togg a da girmemistim. MTV den siparişten sonra haberim oldu, sonra kaskosu nedir bunun dedim, hayret etmedim değil. MTV olmasa en uygun seçenek Long range ama işletme maliyetinden olaya bakarsak giriş versiyonu biraz daha uygun. Biraz diyorum çünkü 15 bin MTV bile aslında ortalama üstü. Arada 10 bin var. Yine aynı mantık da çalışabilir. 10 daha veririm, performansa binerim gibi:)) Vergi artış oranı seneye ne olacak onu da bilmiyoruz...
Sonuç olarak dual motor modellere göre zayıf görünse de araç kötü değil, sehir içi kullanım için de son derece uygun aslında. Uzun yolda da ikame araç bulabilirseniz gönül rahatlığıyla binersiniz. Ya da daha sık şarj molası verirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
Bu akşam beni arayarak aracımın bu cumartesi 6 mayısta teslim edileceğini söylediler. Acilen de ödemeyi yapmam istendi. Ben Ankara’da yaşadığım için ha diyince gelip alamayacağımi söyledim ancak Tesla yetkilisi sadece cumartesi teslimat ayarlandigini, başka güne alamayacaklarini, park konusunda sorun yaşadığını olacağını söyledi. Bu telefona kadar Tesla ile tüm süreç mükemmel gidiyordu ancak bugün ne kadar başarısız bir organizasyon yürütüldüğünü görmüş oldum. Zira bana gelen sözleşmede ödemeyi beş iş gününde tamamlamam isteniyor, bu da haftaya pazartesine denk geliyor tatiller nedeniyle. Yani beni zorlamaları için ellerinde bir dayanak yok. Bu hafta sonu İstanbul’a gitmem mümkün olmadığı için sistemi biraz daha zorlayacağım ama muhtemelen ilk teslimatları için büyük bir hayal kırıklığı yaşattılar
Tamamen saçmalık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X