< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1188. sayfa)

-
-
Hatırladığım kadarıyla otomatik direksiyonu kapatınca kesiliyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belki yeni güncelleme gelince düzelir
Hayır otomatik pilotla alakası yok maalesef, otomatik pilotta değilken de yapıyor. Kırmızı uyarı yakıp dıdıt dıdıt yapıyor.
Tesla hepimize doğru araba kullanmayı öğretecek 😂😂😂
Togg almayı düşünüyordum ancak sorunları okudukça araçtan soğudum.
Biraz daha para ekleyip 2.el tesla düşünüyorum.
15-20bin km Tesla alınır mı? Bataryası çok fazla aşınmış olur mu? Tavsiye eder misiniz 2023 15-20bin km.deki araçları? Nelere dikkat etmem gerekir 2.el elektrikli araçta. Garantili olacak zaten, sadece kaporta ekspertizi yapsam yeter sanırım?
-
Kontroller>otopilot>Şeritten ayrılmayı önleme
Kapatın
Hocam hiç birşey olmaz. Zaten garantili. 15 20bin km zaten bu araçlar için çok düşük . Aracı alınca devamlı gezmek istiyorsun.Çok normal yani o km ler.
-
Otomatik direksiyonu kastetmiştim
-
Ben de aldım bundan henüx gelmedi. Yan boşluklardaki kapakları nerden aldınız?
Şu anda Amerika da Hertz den kiralık Tesla Y kullanıyorum. Düşünün ki sürekli supercharge ve mümkün oldukça hep %100 e kadar şarj edilmiş araçlar. Ben de aynı şekilde kullanıyorum şu an burada. Araç 93.000 km de ve benim yaptığım menzil ölçümlerine göre fabrika çıkış verisine göre kayıp sadece %8 oranında. Umarım bir fikir verir.
-
O halde 10binde % 1 düşüş gibi bir rakama denk geliyor batarya sağlığı.
Garanti ve bakım ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? Senelik mi giriyoruz bakıma? En güncel bakım fiyatı nedir?
-
Aldığınızı biliyorum konuşmuştuk, yan taraflardaki boşlukların şeklindeki plastik kutu ve kapaklarını Amazon’dan aldım, fakat sağ tarafın kutusu zor oturdu ve kapak uymadı, bu set Amerika ve Çinde üretimi yapılan Tesla’lara uygunmuş geri göndermedim ancak claim edip 1000tl iade aldım, sağ kapağın ön sağ ucunu kesip kutuya adapte ettim size uyan ve uymayan setlerin resmini göndeririim
-
Yarın sağ ve sol tarafın net resimlerini çeker gönderirim gerçi Aliexpress’tende alabilirsiniz
Hocam pil düşüşünün büyük kısmı ilk bir senede ve 15-20k km’de olur. Sonra pil kapasite kaybı çok yavaşlar. Bu kadar uzun bir garantiyle çok kafaya takmanız gereken bir şey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen güncelleme ile birlikte farlar hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X