< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1187. sayfa)

-
-
Ben hiç denemedim hocam. Normal beyaz yüzey ve gece siyah yüzey tarzında devam ediyorum aracı teslim aldığımdan beri. Daha kolayıma geliyor boyutsuz kullanmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende denememiştim haritanın sağ üstünde uydu görüntü işareti çıkınca “Google earth” benzeri dokundum açılmıyor, sesle “Uydu görüntüsünü aç” deyince “Faal değil” gibi bir mesaj geldi @Tanrıseven Google dan kaynaklandığını söyledi bazı üyelerde aktifmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
normalde uydu görünümü TR de yasak. eskiden aktif den üyeler kapatmadığı için halen kullanabiliyor kapatan açamıyor tekrardan sistemi. google dan ziyade TR nin koyduğu bir yasak diye biliyorum google de yasağa uyup bulanıklaştırdı ancak TR harici bir yeri zoom yapın aşırı net tekrar TR d bir noktaya gelin bulanık. hem yasaklar hem de özgürlükler ülkesiyiz :)
-
Carplay koymalari cok mantiksiz olurdu. Hic aramadim.
Telefonun bataryasını çok hızlı tuketiyor, ısıtıyor ve sarj esnasinda kullanim yapildiginda isidan kaynakli telefonun batarya omrunu kisaltiyor.
Aracin uygulamalari ve tepki suresi carplay den fazlasiyla ustun. Fazlasi var eksigi yok.
Kolay olan carplay koymak zor olan tesla nin yaptigi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 9 Nisan 2024; 10:6:22 >
Çok güzel makina hocam bence 580’i candır. Sağlıkla binin. Tesla’ya tercih edeceğim 2 araçtan biri. Diğeri Turbo S. İkisinin de fiyatları şuan 2 myp parasından fazla. Tesla MY muazzam bir fiyat/performans aracı. Ona tercih edeceğimiz arabalar da bunun göstergesi.
Dün beraber model y aldığımız bir arkadaşımla telefonlaştık. Nasıl memnunmusun dedim. Tek sıkıntısı ne biliyor musun dedi. Biz bunu satıp ne alacağız dedi :)) yani bu paraya ne alacağız da bizi memnun edecek dedi. Sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugbank -- 8 Nisan 2024; 23:26:22 >
uzun yol için EQS ler oldukça mantıklı ve elzem ancak ş.içi ağırlıklı kullanım için çok gereksiz gibi. ş.içi ağırlıklı kullanıcıların daha pratik araç kullanması gerekir aksi halde uzun yol ağırlıklı kullanıcılarına EQS çok mantıklı.
-
Kaldirimlara park ederken dikkat pil zarar gormesin. :)
-
Kaynak var mı? Yasak ile ilgili.
Çünkü web browser ile bakarsan google maps oldukça net.
Günaydın
Diğer ülkeler tedbirsiz bizim ülke çok cin, Türkiye’yi korumak için bütün önlemleri alıyor
Günaydın
Çok doğru,Tesla’yı satsanız Tesla fiyatına bu teknolojide ve kalitede araba yok, biz burada Tesla’yı övmek için toplanmadık ancak Tesla’nın gerçek özellikleri fark atıyor kendinden iki kat fiyata satılan araçlara..
Buradan ekşi sözlükçü arkadaşlara sesleniyorum:
EVET EN ÇİRKİN ARABA TESLA EVET ÇOK KÖTÜ KAPLUMBAĞA GİBİ ORANTISIZ EVET YAMUK İĞRENÇ ARABA ASLA ALMA SENİN 1.6 CORSAN HUNDAYİN DAHA GÜZEL
Cevap bile vermeyin bunlara hasetle yazıyorlar
Fütüristik tasarımını seviyorum bu aracın. Tesla Y, Ionic 5 ve Kia EV 6 tasarımları baktıkça keyif veriyor bana. Sümbülü seven de vardır birşey diyemem
Tesla geçen yıl Nisan ayında 1,500.000₺ ile talep toplayınca elinde bu parayı öderim düşüncesinde olanların (mevcut arabasını satıp parasını denkleştirmeyi veya kredi almayı düşünenler) hesabı tutmadı Euro usd bazında fiyatlar arttı, araca sahip olamayınca Tesla’ya düşman oldular, birde al-satçıların hesabı tutmadı, Tesla’yı kötülemeleri beni etkilemez zevkle kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 9 Nisan 2024; 13:58:54 >
Samimi ve objektif yorumlarınız için teşekkürler.
-
-
Sistemsel bir hata var sanırım. Bende de yüklediğimden beri aynı bildirim var günlerdir.
Şerit ve direksiyon düzeltme uyarısını kapatmanın bir yolu var mı? Sinyalsiz şerit değiştirirken dıt dıt ötüyor sizin bozucu oluyor.
Sinir bozucu kaç defa Tesla uygulamasını silip yükledim düzelmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X