< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1186. sayfa)

-
-
SİZE VE AİLENİZE SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BAYRAMLAR
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesla buna da uyandı ve kapattı. yandex den emindim CarPlay uygulamasını açtım ama Navi deylen standard haritaya geçiyor oysa tablette uydulu Navi var yandex de. TR de hepsi kapalı gibi sebep bilinmez ve açılmaz da.
ilk bende kesildi servis e giderken dili TR yaptım ve standart moda aldım uyduyu ve servis sonrası uydu diyince desteklenmiyor dedi. 1000 km yol boyunca komut vermekten bıkmadım o da ret etmekten usanmadı akşam eve vardım uydu halen yoktu ancak sabah arabaya bindiğimde açıktı :) şimdi de ellemiyorum uydulu güzel aksi halde bembeyaz nur gibi ekranla seyahat ediyorum zevkimi bozuyor :)
-
Daha önce c kasa vardı , elektrikli olarak ilk oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler; sizin ve konudaki herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F6694287A
SİZE VE AİLENİZE SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BAYRAMLAR
Yola çıkanlara da iyi yolculuklar dileyelim…
Car play koymamalarının sebebi nedir
Hocam siyah koltugu deneyin derim. Ilk defa denedim.
Beyaz da isiniyor ama siyah tshirt gomlek degistirtir sicakta. Tavan perdesi veya havalandirma sartmis siyah koltuklara.
kesinlikle eklemeliler, umarım yenilenen kasada bu özellik olur
450 4matic 2500km de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağolun
Bende şüpheye düştüm Dili değiştirip İngilizceye çevirdim, açılmadı ancak garaj —8 katta uyduya bağlanmak için kuvvetli sinyal gerekiyor diye bir mesaj göründü ekranda aracı garajdan çıkarınca tekrar deneyeceğim
Size de iyi bayramlar
İnspiration donanim tutmadi bu jantlarla ve Bej doseme olsaydi 2.eli ciddi hizli olurdu.Siz neyinden memnun kalmadiniz bu aracin menzilide yuksek arabada sahane.Bundan inip teslanin mutlu etme sansi yok bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 8 Nisan 2024; 23:34:59 >
Bence beyaz siyah farketmez tavana perde ısmarladım Amazon’dan beyaz renk basenor satıcısından gelince monte edip dener sizlerle paylaşırım, terlemenin sonunda üşüttüm, üstelik AC sonuna kadar açıktı, sizede iyi tatiller
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 8 Nisan 2024; 18:2:7 >
Çok Şık araç ancak ben Tesla’nın pratikliğine alıştım araca yaklaşıyorum kapıyı açıp sadece frene basıp vitesi geçiriyorum çoğunlukla tek pedal devam ediyorum, park ediyorum kapıyı açıp çıkıyorum, cam açıksa kapatıyor aracı kilitleyip emniyete alıyor anahtarı unuttum. Tlf, AppleWatch, Tessie&Tesla uygulamasından logic olarak ve Siri üzerinden(Tlf&Saat) sesli komutla çok fonksiyonu gerçekleştiriyorsunuz, size de iyi bayramlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 8 Nisan 2024; 18:22:28 >
Anladim. siz EQS’den S konforu beklemişsiniz biraz. Farklı konseptler. S tamamen konfor odaklı olmasına karşın EQS hem verimlilik hem konfor odaklı.
isin içine verimlilik de girince bazı noktalardan feragat etmesi gerekiyor.
buna karşın bence Model S ile rekabet edecek hatta yedek parça vs gibi sorunları olmayan daha iyi bir araç Tesla’dan. Toplam deneyim açısından.
ama verdiğiniz para sizi rahatsız ediyor, nakit sıkıntısına giriyorsanız ya da başka nedenler varsa kararınıza devam edebilirsiniz.
mercedes’e alışınca Tesla bana konfor açısından çok sıkıntılı gelmişti, buna karşın tabi teslanin performansı harika ama yine de max ortalama speed elektrikli araçlarda 130-140km/h bu hızlarda seyrederken ben olsam Mercedes’i tercih ederim. Sensörü falanı fismani tam paket konforlu bir araç.
o koltuğun ortapedi ve deri kalitesi bile teslaya parmak ısırtır. Tesla roller coaster gibi. Mercedes ise her defasında ömürlük diye bakıyorum.
egri oturup doğru konuşmak lazım verimlilik enerji yönetim sistemi batarya teknolojisi için Tesla iyi olabilir ama Mercedes’e Son kullanıcı deneyimi açısından Bakıldığında Tesla dünkü çocuk kalıyor. Eqs I belki Model S ile kıyaslayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 8 Nisan 2024; 19:58:15 >
-
Artık ne yazarsam aksini yazan nurtopu gibi bir üyemizde var 😊😊 Ona da lyi tatlller çok yormasın kendisini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 8 Nisan 2024; 20:14:24 >
-
Az önce son güncellemeyle gelen adaptif far asistanını denedim, inanılmaz iyi
uzunlar yanık kapanmıyor, önünüzdeki araçta bir siyah üçgen gölge oluşuyor ona ışık gelmiyor bir de virajlarda araç sağa sola kaçtıkça bu siyah üçgen gölge hareket edip aracı izliyor gerçek zamanlı
ayakta alkışladım 👍👏👏
Ben de dün gece ilk kez deneyimledim, ledler adeta dans ediyor. Takip etmek çok keyifli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X