Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY

nasıl kıydılar bu diziye yaaa

Bana görede çok güzel bir diziydi.Amerikan dizilerinin böyle birden yayından kalkmasına alışık değiliim açıkcası

Bence 3.sezon yayınlansa harika reytingler toplardı.Çünkü sezon finalinde
    John sonunda olması gerektiği yere gelmişti.Aksiyon işte o zaman başlayacaktı aslında
    Bu amerikalılar harbiden diziden anlamıyor bu dizi iptal edildi ya daha ne diyeyim

Bende yeni başlamayı düşünüyordum ama o zaman başlamamak en iyisi.

• Amerikan halkı maymun iştahlıdır. Çabuk tüketir...pek de bilgili olduklarını da pek düşünmüyorum. Zira orada yaşayan tanıdıklardan birisi halen Avrupa'yı ülke sananların olduğunu söylemiş ve ihtimal vermekte zorlanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Amerikan halkı maymun iştahlıdır. Çabuk tüketir...pek de bilgili olduklarını da pek düşünmüyorum. Zira orada yaşayan tanıdıklardan birisi halen Avrupa'yı ülke sananların olduğunu söylemiş ve ihtimal vermekte zorlanmıştım.

avrupayı ülke sanan insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Amerikan halkı maymun iştahlıdır. Çabuk tüketir...pek de bilgili olduklarını da pek düşünmüyorum. Zira orada yaşayan tanıdıklardan birisi halen Avrupa'yı ülke sananların olduğunu söylemiş ve ihtimal vermekte zorlanmıştım.

Videoda vardı bir ara sanırım haberlerde yada facebook'ta göstermişlerdi

Bu arada @gfb_87 bence başlamalısın gerçekten çok güzel bir dizi yarım kaldı diye bu diziye başlamamak olmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 24 Nisan 2010; 15:18:00 >

• Diziyi unutmaya çalışıyorum ama sağolsun Skynet rüyalarımı ziyaret ediyor sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfb_87

quote:

quote:

quote:

Bana görede çok güzel bir diziydi.Amerikan dizilerinin böyle birden yayından kalkmasına alışık değiliim açıkcası

John sonunda olması gerektiği yere gelmişti.Aksiyon işte o zaman başlayacaktı aslında
    Bu amerikalılar harbiden diziden anlamıyor bu dizi iptal edildi ya daha ne diyeyim

Kesinlikle başla.2 Sezonda doyurur aslında

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başla izle devamı gelmedi diye izlememezlik yapam çok güzel dizi

• quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

quote:

quote:

quote:

Başla izle devamı gelmedi diye izlememezlik yapam çok güzel dizi

Evet evet kesinlikle izlePişman olmazsın

• 2.sezonda birçok gereksiz bölüm izlesek de genel anlamda gerçekten çok beğendiğim mükemmel bir bilimkurgu-gerilim-aksiyon dizisiydi.
    Özellikle kurgusu,görsel efektleri,aksiyon sahneleri falan en kaliteli filmlere taş çıkaracak seviyedeydi, keza çok kaliteli oyuncular vardı.
    2.sezon finali şu ana kadar izlediğim tüm diziler arasında en sağlam sezon finallerinden biriydi.

Keşke fırsatları olsa da ilerde birgün 3.sezondan devam etseler,tam yerinde bitmişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

2.sezonda birçok gereksiz bölüm izlesek de genel anlamda gerçekten çok beğendiğim mükemmel bir bilimkurgu-gerilim-aksiyon dizisiydi.
    Özellikle kurgusu,görsel efektleri,aksiyon sahneleri falan en kaliteli filmlere taş çıkaracak seviyedeydi, keza çok kaliteli oyuncular vardı.
    2.sezon finali şu ana kadar izlediğim tüm diziler arasında en sağlam sezon finallerinden biriydi.

Keşke fırsatları olsa da ilerde birgün 3.sezondan devam etseler,tam yerinde bitmişti...

Keşke dediğin gibi olsa.Üzerinden çok zaman geçti.Devamının çekileceğine ihtimal bile vermiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

2.sezonda birçok gereksiz bölüm izlesek de genel anlamda gerçekten çok beğendiğim mükemmel bir bilimkurgu-gerilim-aksiyon dizisiydi.

Keşke dediğin gibi olsa.Üzerinden çok zaman geçti.Devamının çekileceğine ihtimal bile vermiyorum

Hala devamının çekilmesi için uğraşanlar var.

http://www.savethescc.com/comiccon/

• O kadar güzel yerde bitti ki bu diziyi nasıl devam ettirmezler aklım almıyor...
  • Reytingler yüzünden
  • ben bu amerikan halkının zevkinin varya lan izlenmezmi böyle kaliteli bi yapım nasıl bitti be ahhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinhoho

ben bu amerikan halkının zevkinin varya lan izlenmezmi böyle kaliteli bi yapım nasıl bitti be ahhh

vallahi bitti dahada çekileceğini hiç düşünmüyorum
  • quote:

quote:

ben bu amerikan halkının zevkinin varya lan izlenmezmi böyle kaliteli bi yapım nasıl bitti be ahhh

Devamı çekilmez ama hala yeni sezon gelsin diye uğraşanlara raslıyorum internette.

Keşke senaristler devamında ne olacağını açıklasaydı.

• bu dizinin iptal kararı verildiğinde daha sezon finali yayınlanmamıştı. bence senaristle iptal kararıyla birlikte böyle tuhaf ve şok edici bi son hazırladılar merakımızı en üst seviyeye taşımak için.
    ama bu durum bile fox u kararından döndürmedi lan bu kadar paragöz olunmazki
    yaa şöyle bakıyorum diğer kanallardaki çoğu saçma sapan diziler 4-5 sezon oynuyor ama fox öyle deil bi tehlike sezdimi hemen iptal

keşke bu dizi the cw veya nbc gibi kanallarda yayınlansaydı cw dizilerine baksanıza reytingler yerlerde sürünüyor ama smalville dizisi 10 sezondur oynuyor yada gossip girl saçmalığı 4sezondur devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

quote:

quote:

Devamı çekilmez ama hala yeni sezon gelsin diye uğraşanlara raslıyorum internette.

Keşke senaristler devamında ne olacağını açıklasaydı.

evet site bile vardı tekrar devam etsin diye ama hiç biri bir işe yaramadı.daha olmaz hiç bir türlü

• Güzelim dizi yalan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Güzelim dizi yalan oldu

Firefly izleyin biraz olsun rahatlarsınız
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.