Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az once bitirdim 2. sezonu izlemez olaydım 3. sezon olmadığını görünce yıkıldım diyebilirim :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

az once bitirdim 2. sezonu izlemez olaydım 3. sezon olmadığını görünce yıkıldım diyebilirim :(((

klübe hoş geldin öncelikle

işe iyi yanından bak. En azından bizim gibi bölüm bölüm takip edip, sezon finalinin ardından "acaba neler olacak" diye düşünürken yayından kaldırılma şokunu yaşamadın.
  • neden böyle güzelim dizileri iptal ederlerki
  • Ben de başlamayı düşünüyordum bir de baktım ki diziyi 2009da sonlandırmışlar bütün hevesim kaçtı şimdi, ne dersiniz izlenmeye değer mi?
  • çoğu dizinin finali umduğumuzdan kötü olurdu bu dizinin tam tersi oldu
  • http://www.savethescc.com/news/

En son çıkan haber yukarda! Umut dünyası!
  • 7 Nisan Perşembe gününden itibaren akşam 9’da ilk sezondan ikinci sezona sonuna kadar yayınlanacak dizi.3. sezon gelecektir.
  • Olmaz o iş. Dizinin yaratıcısı FOX için Locke&Key;'i çekiyor, Lina Hadley Game of Thrones'i çekiyor, Thomas Dekker'in bir sürü film projesi var. Summer Glau The Cape'ın başrolünde gerçi iptal olacak. Birçok dizinin bir çok kanaldı tekrarı çıkıyor, hemen ayaklanmaya gerek yok.

Ama SyFy büyük bir kanal sayılır. Eğer ratingler uçarsa, elbette olabilir. Verilen zaman da oldukça iyi. Oldukça pahalı da bir dizi. SyFy'e rekor getirmesi gerek.
  • İnşallah 3. sezon gelir ama çok büyük bir umudum yok.
  • Ya beyler ben diziyi bitirdim ama anlamadım sonunu biri anlatabilir mi?

Şimdi o kızıl sıvı metal iyi taraftamıydı kötü taraftamıydı skynetle savaşmak için birşey kurdum diyordu son bölümde şimdi eski lider john connor'ın yerini gelecekte o kızıl metal mi aldı? Kyle neden oğlunu tanımıyor? sondaki seni seviyorum diyen kimdi sarah mı? Özetle hiçbirşey alayamadım ben biri özet geçsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Ya beyler ben diziyi bitirdim ama anlamadım sonunu biri anlatabilir mi?

Şimdi o kızıl sıvı metal iyi taraftamıydı kötü taraftamıydı skynetle savaşmak için birşey kurdum diyordu son bölümde şimdi eski lider john connor'ın yerini gelecekte o kızıl metal mi aldı? Kyle neden oğlunu tanımıyor? sondaki seni seviyorum diyen kimdi sarah mı? Özetle hiçbirşey alayamadım ben biri özet geçsin lütfen

ohooo kardeş senin daha terminatör film serisinden haberin yok. Kyle neden oğlunu tanımıyor diyorsun. Adam John Connor'ın kendi oğlu olduğunu hiç bir zaman bilmiyor. Çünkü gelecekteki John Connor kendisinden en az 8-10 yıl büyük.

• quote:

Hocam sen Terminator 1-2-3 izleyiver bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

ohooo kardeş senin daha terminatör film serisinden haberin yok. Kyle neden oğlunu tanımıyor diyorsun. Adam John Connor'ın kendi oğlu olduğunu hiç bir zaman bilmiyor. Çünkü gelecekteki John Connor kendisinden en az 8-10 yıl büyük.

Derek "Hiç John diye birini duydunuz mu" dedi benim oradan çıkardığım John gelecekte yok o kızıl hatunda skynete karşı birşey kurdum demişti sanırı gelecekteki lider o bilmiyorum terminator izleyeli uzun zaman olmuştu tüm filmlerini indiriyorum filmle dizi pek bağdaşmıyormuş sonlarda sanırım ama bakalım belki anlamama yardımcı olur.

• kanalturkte yayınlanmaya başladı,sevenlerıne duyrulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kanalturkte yayınlanmaya başladı,sevenlerıne duyrulur...

Bende denk geldim.Terminatör yazında önce film sandım ama baktım ki bizim kız var,diziyi dublaj olarak veriyorlarmış.Güzel bir diziydi,keşke devam etseydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Bende denk geldim.Terminatör yazında önce film sandım ama baktım ki bizim kız var,diziyi dublaj olarak veriyorlarmış.Güzel bir diziydi,keşke devam etseydi.

Kesinlikle devam etmesi gerekliydi birçok soru bıraktı arkasında.Diziyi severek izledim ama öyle kalınca hayal kırıklığına uğradım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

harika bir bilgi

• Şimdi sezonu bitirdim. KanalTürk ün torretn inden. Süperdi gerçekten. Fakat sonunu tam anlayamadım.. Forumu biraz karıştırayım.. Gelcek değişmiş sanırım dimi.. john u tanıyan yok, (isimler aklımda kalmıyor) john u koruyan cameran niçin üzgün? Cetrina ya katıldığı içinmi? İkiside aynı tarafta gibi algılamıştım. Cetrina ne için john u geleceğe götürdü? ve kaçırdığım bir çok olay.. Forumda geriye doğru taramaya başlayayım :D
    Umarım devamı gelir.. Ne için kaldırıldı acaba reyting ler düşükmüymüş??
  • arkadaşlar öncelikle tam takip edemedim ama kanaltürkte sürekli izliyodum ve cuma günü bu dizi bittimi :S
    eger bittiyse bu kadar kısamıydı ve neden böyle bi sonla bitti

edit: kaldırıldı sanırım fakat bilgi bulamıyorum bununla ilgili :s suanda yayınlarıkları dizi cokmu tutulcak ne güzel izliyoduk bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsmeR -- 15 Ağustos 2011; 23:00:57 >
  • 2.sezonun ortalarında öyle bir saçmaladılar ki , son 2 bölümde ciddi toparlanmaları bi işe yaramadı . kaldırıldı
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.