Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
39.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vallahi devamı hakkında hiç bir bilgi yok fakat teoriler var. Ucu açık kaldı dizinin en çok ona üzülüyorum.

Neden bittiğine gelince, dizi geneli boyunca reytingler zaten iyi değildi. Hirotaro'nun da dediği gibi, 2.sezon ortası gerçekten çok sıkıcıydı. Ancak son 3-4 bölüm iyi toparladılar. Sonuç olarak dizi reyting yüzünden kaldırılmış oldu.
    Bu bahane ile final bölümü çekilmeyen güzel diziler arasına girdi. Ancak hala devamının çekilmesi için uğraşan fan grupları bulmak mümkün. Keşke bir finali olsaydı ama yok malesef. Tekrar çekilir falan diye de hiç umutlanmayın.

Psn: CanaWAR_
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

nasıl yani dizinin cekimlerimi durdu yoksa sadece kanaltürktenmi kalktı :S

çekimler durdu daha izleyemeyeceğiz.

• Tr dublaj olarak 1. Sezonu indirdim ve 2. sezon torrenti hala sayfamda acık ama dizinin bittigini gorunce sogudum birden baslamalımıyım baslamamalıyım :(

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Tr dublaj olarak 1. Sezonu indirdim ve 2. sezon torrenti hala sayfamda acık ama dizinin bittigini gorunce sogudum birden baslamalımıyım baslamamalıyım :(

Dizi güzel devam et bence ama cevaplanmamış sorular kalıyor ama devam etmesi gereken biryerde bitirmişler diziyi.

Tr dublaj olarak 1. Sezonu indirdim ve 2. sezon torrenti hala sayfamda acık ama dizinin bittigini gorunce sogudum birden baslamalımıyım baslamamalıyım :(

nereden indirdin acaba adresi paylaşabilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

nereden indirdin acaba adresi paylaşabilirmisin?

hocam bir Torrent Sitesinde 2.sezon 11 bolumune kadar mevcut vardı ben 1. Sezon 480p Dual indirdim ve ilk bölümüne baslamadan buraya yazdım ( seed edeyim silecegim sanırsam) ama 3. sezon yokmus dizi arayısındayim
    zaten açık açık belirtilmiş, dizi 2. filmden sonrasını anlatıyor, zaten 3. film çok saçma olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Terminator Dark Fate sonrası seriyi baştan tekrar ederken uzun zamandır listemdeki bu diziyi de araya katayım diyerek izledim. Basit mantık ve devamlılık hataları olsa da oldukça sevdiğimi söyleyebilirim. İlk 2 filme yaklaşamaz ama sonraki saçmalıklardan iyiydi. 2.sezonda fabrika hikayesi falan derken saçma yerlere girip seyirciyi kaçırdılar muhtemelen, 13-14-15-16 bu bölümler dizinin fişini çektirdi diye düşünüyorum öncesi güzel sonrası daha da güzel ama aradaki şu 4 bölüm boş senaryolu aksiyonsuz gereksiz bölümlerdi. Finalde ucu biraz açık bitti ama seriyi seven biri için bu izlemeye engel değildir diye düşünüyorum sırf Cameron'ın hatrına bile izlenir gerçi Summer Glau etkisini düşününce ironik oldu.

Dizide aksiyon bol değildi ama Cameron ve T-1001 sahneleri harikaydı özellikle T-1001 zaten en sevdiğim model olan T-1000 modelinin ufak farklı haliydi emin olmak için bakana kadar T-1000 sanıyordum aslında
    Cameron fiziksel olarak dayanıklı olması amacıyla yaratılmamış olsa bile başka sızma modeli olan T-888 modellerine karşı oldukça güçlüydü. Tabii Cameron'ı asıl sevdiren diğer terminatörlere göre daha insancıl olması ve bozulduktan sonra bile oldukça zeki olmasıydı.

Ufak çekim hataları vb. dışında 2.bölümde Terminator serisinin en temel kuralı çiğnendi, organik doku ile kaplanmamış hiçbir şey zaman makinesinden geçemez. Bu yüzden kıyafetleri kayboluyor silah vb. götüremiyorlardı ve sadece T-800 sonrası modeller deri ile kaplı olduğu için geçiyorlardı ama Cromartie'nin iskelet haldeki kafası derisi olmadan geçiş yapmıştı. Bunun dışında dizide böyle bir hata görmedim ama daha 2.bölümden böyle hata yapmaları da seyirci kaybettirmiştir.

Terminator serisinde zaman yolculuğu genelde tek evren üzerinden oluyor ilk filmde Kyle Reese geçmişe gittiğinde olanlar olduğu için gelecek bu şekildeydi herhangi bir şey değişmemişti. 2.filmde T-800, T-1000'i ve kendini yok ettiğinde bir şeylerin değiştiğini artık Skynet ve terminatörlerin olmadığını söylediler ama para tatlı gelip seri uzayınca iş değişti hatta Dark Fate'de 2.filmin finalinden hemen sonra bir tane daha T-800 yollayıp hepten işleri bozuyorlar. Her yeni film öncekinin yaptıklarını bozarken bu dizi de haliyle bir şeyleri değiştiriyor. Son bölümde John geleceğe gittiğinde direnişin başında kendisi yoktu ama direniş vardı bunun nasıl oluştuğunu muhtemelen 3.sezonda görecektik ama F*x denen kanal izin vermedi benim tahminim direnişi Sarah Connor kurdu ve güncel lideri Kyle Reese. John geleceğe gittiğinde henüz bir direniş kurulmamış olsaydı ve öğrendikleriyle bunu kuracağı mesajı verilseydi gelecek değişmezdi ve dizi çok daha güzel bir final yapabilirdi ama sezon finali diye düşünülüp yapıldığı için mümkün olmadı tabii.

• Nükleer sığınağa kilitledikleri robot nasıl çıktı oradan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 27 Nisan 2023; 18:9:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.