Bildirim
Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (41. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
offf ya, neden bitti?! gayet güzel gidiyordu! bir yerde okudum; bu dizi terminatör 2 ile terminatör 3 arasındaki olayı anlatıyormuş...
şimdi soruyorum. Cameron çipini çıkartıp John Hanry'ye taktı ya, terminatör 3 teki kurtarıcı adam olan terminatör mü oldu şimdi? diziyi kısaca özetleyebilirmisiniz? ben fazla bişe anlayamadım... -
Ben 2.sezonun ortalarındayken bırakmıştım devam edeyim bari kaldığım yerden de bitireyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Superman *
Ben 2.sezonun ortalarındayken bırakmıştım devam edeyim bari kaldığım yerden de bitireyim
bitir tabi böyle güzel bir dizinin sonunu almadan olmaz -
Bu dizinin kaldırılacağı 6 ay önceden açıklanmıştı..Tekrar oynayacak mı yoksa başka bir kanala mı geçiş yapıcak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ssbrc
quote:
Orijinalden alıntı: Superman *
Ben 2.sezonun ortalarındayken bırakmıştım devam edeyim bari kaldığım yerden de bitireyim
bitir tabi böyle güzel bir dizinin sonunu almadan olmaz
Nerde kaldığımı hatırlamıyorum en iyisi en baştan başlayayım
-
Devam etmeyecek 3.sezon sadece bir hayal.Ama gerçekten sezon finalindeki olayları hala düşünüyorum. -
indirdim de başlayamadım hala.. finaller bitsin hele -
quote:
Orijinalden alıntı: 2e3a
offf ya, neden bitti?! gayet güzel gidiyordu! bir yerde okudum; bu dizi terminatör 2 ile terminatör 3 arasındaki olayı anlatıyormuş...
şimdi soruyorum. Cameron çipini çıkartıp John Hanry'ye taktı ya, terminatör 3 teki kurtarıcı adam olan terminatör mü oldu şimdi? diziyi kısaca özetleyebilirmisiniz? ben fazla bişe anlayamadım...
3 le net bir bağlantısı yok -
Haberiniz olsun Summer Glau (Cameron) The Cape dizisi ile ekranlara geri dönecek. -
konuyu görünce yeni sezon çekilecek sandım -
şu diziyi bitirdiler yaa alah onları top etsin -
quote:
konuyu görünce yeni sezon çekilecek sandım
Hala umudun var mı gerçekten ?
Biliyorum kabullenmek çok zor -
quote:
Orijinalden alıntı: My Curse
quote:
konuyu görünce yeni sezon çekilecek sandım
Hala umudun var mı gerçekten ?
Biliyorum kabullenmek çok zor
bilmemki birden heyecanladım işte
-
Şimdi bitirdim diziyi 2.sezonun ortalarında bırakmıştım.Neden bıraktım diye pişmanım şuan.
Gerçekten harika bitirdiler diziyi.
Ancak 2.sezon finali ile 3 filmin konusu alakasız olmuş en azından orayı bağlayacak fırsat bıraksalardı ekibe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 21 Nisan 2010; 20:02:56 > -
arkadaşlar bir sorum var
terminatör serisini izlemiş ve beğenen biri olarak
dizi neyi anlatıyor kısaca özetleyebilirmi? -
Dizi Termintör 2 ile 3 arasındaki olayları anlatıyordu. Sonrasında ufak bir zamansal kayma yaşandı ve dizi terminatör 3 ü yoksaydı... dizide pekçok şeyi öğrendik. Bir bakıma bazı eksik kısımları doldurdu denilebilir. Bazen 1950'li-60lı yıllara gittik bazen de geleceğe...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 24 Nisan 2010; 7:54:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY
nasıl kıydılar bu diziye yaaa
Bana görede çok güzel bir diziydi.Amerikan dizilerinin böyle birden yayından kalkmasına alışık değiliim açıkcası -
Yabancı diziler içinde izlediğim ilk diziydi.Ne lost izledim ne başka birşey.Terminatör bittikten sonra ise sadece IT crowd izledim o kadar.Diğer izlediğim herşeyden sıkıldım bıraktım -
quote:
Orijinalden alıntı: dodgé
quote:
Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY
nasıl kıydılar bu diziye yaaa
Bana görede çok güzel bir diziydi.Amerikan dizilerinin böyle birden yayından kalkmasına alışık değiliim açıkcası
Bence 3.sezon yayınlansa harika reytingler toplardı.Çünkü sezon finalinde
John sonunda olması gerektiği yere gelmişti.Aksiyon işte o zaman başlayacaktı aslında
Bu amerikalılar harbiden diziden anlamıyor bu dizi iptal edildi ya daha ne diyeyim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X